Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. Wyniki s. 22

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 22:13 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt, poposimy o szczurzaka w odcieniach zieleni, czyli 9 lub 10.

Mam wrażenie, że to właśnie zieleń jest kolorem przewodnim tej edycji.
Zieleń - kolor nadziei.
A nadzieja, że się uda, że damy radę, że jest szansa to coś co towarzyszyło każdemu z opiekunów łabądków.

Jestem przekonana, że Kacperka po tej stronie tęczowego mostu trzymała tylko nadzieja, wiem, że Merlok miał nadzieję trafić na dobrych ludzi, że Kefir i Morfeusz, niesamowite kocie charaktery, bez nadziei nie daliby rady, że Patyczek i rodzeńswo mieli nadzieję że ktoś się nimi zaopiekuje i zastąpi im mamusię, nawet jeśli miałby to być nieco starszy kotek, że dziewczyny zajmujące się Kocurro Blondyna miały ogromne pokłady nadziei, że kot da radę, ja zbierając ciałka potrąceńców z jezdni zawsze mam nadzieję, że uda się pomóc i rzeczywiście - Desperado dał mi szansę pomóc, a później w czasie choroby wymagał nieograniczonych ciepłych myśli, wielu innych by się poddało, gdy on walczył.
Wiem, że Rysia błąkając się zimą nie straciła nadziei, że Gabi, mimo zła jake ją spotkało, wieziałą, że ludzie są dobrzy, Agata nawet nie śniła o tym jakie towarzystwo ją spotka, Dagmaro - jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak wielkie masz serce.A Kicia Krakowianka też miała nadzieję wyrwać się ze schroniska i znaleźć swojego człowieka i jak wspaniale trafiła. A sprawa Dorothy i niesamowta nadzieja, że się kociakowi uda, że znajdzie dom.
Sytuacja maleństwa, które nie widziało nic a wołało ile sił w nadziei na pomoc, wierzę przypadki, w szczęśliwe zbiegi okoliczności, jakie były początkiem nowego życia dla Kicia.Yoda. Zołza, kot obrzydliwy który miał nadzieję na lepszy los i na wydobycie z niej piękna. No i Misia, niejeden gdyby zobaczył koteczkę nie dałby jej najmniejszych szans, koś o nią zawalczył i się udało.

Sentencja DUM SPIRO SPERO, jest od dawna częścią mojego życia, od niedawna jest częścią mojego ciała.

Ogromnie się cieszę, że na drodze każdego z kandydatów stanął ktoś, kto mu pomógł.
Mam jedynie nadzieję, że będzie coraz mniej kocich losów, tak ciężko doświadczonych przez los.

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Nie lip 29, 2012 9:14 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Dobra, koniec już przeglądania, czytania, wzruszania, głosuję. Jak zwykle miałam wielki problem, więc zagłosowałam niemalże na oślep - wszystkie historie są wzruszające, wszystkie koty i kotki przepiękne! Bardzo się cieszę widząc takie szczęśliwe koty! Życzę Wam wszystkiego najlepszego i dziękuję, że jesteście i dokonaliście cudów! Pozdrawiam!

KANDYDATKI:
1. Kicia.Yoda od kociamysza
2. Gabi od vega013
3. Dorothy od KITA-RZESZÓW
wyróżnienie dla Rysia od isabell36

KANDYDACI:
1. Kefir od dagmara-olga
2. Desperado od AprilRain
3. Kacper od EVA2406
wyróżnienie dla Morfeusza od dagmara_olga
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie lip 29, 2012 9:28 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

To i my zagłosujemy:
Dziewczyny:
3pkt - Agata - od dagmara-olga
2pkt - Gabi - od vega013
1pkt - Dorothy - od KITA RZESZÓW

Chłopaki:
3pkt - Morfeusz - od dagmara-olga
2pkt - Kefir - od dagmara-olga
1pkt - Kocurro Blondyna - od ewa_mrau
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie lip 29, 2012 9:31 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci :wink:
Podam kolory szczurzaków, można sobie rezerwować .
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
Szczurzaki ( kolor ciałka + dodatki):
1.pomarańczowy + ciemnoniebieski
2.żółty + ciemnoniebieski
3.czerwony ( baranek) + szaryKicia.Yoda przekazała maluchom u Cudak1
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Dorothy od Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
6.ciemny róż ( baranek) + jasny róż
7.jasny róż ( baranek ) + bordo
8.ciemnozielony ( baranek ) + żółty - Gabi
9. ciemnozielony + żółty Kacperek
10. jasnozielony + ciemnozielonyDesperado
11. ciemnoniebieski + jasnozielony
12. niebieski + ciemnoniebieski
13.zeberka + czerwony
14. gepardzi + pomarańczowy
15 różowy w wisienki + zielony i czerwony

lub wg potrzeby

natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji :kotek:

Dla Kacperka zmieniłam , bo jeszcze uszka i brzuszek nie doszyte były
Pasuje do rudego :D - nasza ruda Bestla ma taką od ponad 2 lat.
Szczurzaki mozna prać w pralce - nie farbują.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie lip 29, 2012 10:06 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Asawicka, Wiiwii - przyznałyście punty czy miejsca?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 29, 2012 10:20 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

AprilRain pisze:Thorkatt, poposimy o szczurzaka w odcieniach zieleni, czyli 9 lub 10.

Mam wrażenie, że to właśnie zieleń jest kolorem przewodnim tej edycji.
Zieleń - kolor nadziei.
A nadzieja, że się uda, że damy radę, że jest szansa to coś co towarzyszyło każdemu z opiekunów łabądków.

Jestem przekonana, że Kacperka po tej stronie tęczowego mostu trzymała tylko nadzieja, wiem, że Merlok miał nadzieję trafić na dobrych ludzi, że Kefir i Morfeusz, niesamowite kocie charaktery, bez nadziei nie daliby rady, że Patyczek i rodzeńswo mieli nadzieję że ktoś się nimi zaopiekuje i zastąpi im mamusię, nawet jeśli miałby to być nieco starszy kotek, że dziewczyny zajmujące się Kocurro Blondyna miały ogromne pokłady nadziei, że kot da radę, ja zbierając ciałka potrąceńców z jezdni zawsze mam nadzieję, że uda się pomóc i rzeczywiście - Desperado dał mi szansę pomóc, a później w czasie choroby wymagał nieograniczonych ciepłych myśli, wielu innych by się poddało, gdy on walczył.
Wiem, że Rysia błąkając się zimą nie straciła nadziei, że Gabi, mimo zła jake ją spotkało, wieziałą, że ludzie są dobrzy, Agata nawet nie śniła o tym jakie towarzystwo ją spotka, Dagmaro - jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak wielkie masz serce.A Kicia Krakowianka też miała nadzieję wyrwać się ze schroniska i znaleźć swojego człowieka i jak wspaniale trafiła. A sprawa Dorothy i niesamowta nadzieja, że się kociakowi uda, że znajdzie dom.
Sytuacja maleństwa, które nie widziało nic a wołało ile sił w nadziei na pomoc, wierzę przypadki, w szczęśliwe zbiegi okoliczności, jakie były początkiem nowego życia dla Kicia.Yoda. Zołza, kot obrzydliwy który miał nadzieję na lepszy los i na wydobycie z niej piękna. No i Misia, niejeden gdyby zobaczył koteczkę nie dałby jej najmniejszych szans, koś o nią zawalczył i się udało.

Sentencja DUM SPIRO SPERO, jest od dawna częścią mojego życia, od niedawna jest częścią mojego ciała.

Ogromnie się cieszę, że na drodze każdego z kandydatów stanął ktoś, kto mu pomógł.
Mam jedynie nadzieję, że będzie coraz mniej kocich losów, tak ciężko doświadczonych przez los.

Bardzo ładnie to napisałaś.
Tak, te koty miały szczęście, że spotkały na swej drodze dobrych ludzi, ale serce boli jak się pomyśli ilu istotom nie udało się pomoc :(

"Sentencja DUM SPIRO SPERO, jest od dawna częścią mojego życia, od niedawna jest częścią mojego ciała." - witaj w klubie
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lip 29, 2012 10:22 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Bianka 4 pisze:Asawicka, Wiiwii - przyznałyście punty czy miejsca?

Zagłosowałam zgodnie z zasadami - czyli przyznałam punkty: 1pkt za III miejsce (Kicia.Yoda i Kefir), 2pkt za II (Desperado i Gabi), 3 pkt za I (Dorothy i Kacper)
Pozdrawiam!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie lip 29, 2012 10:28 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

hej witam!!
trudno mi było podjąć decyzję, bo wszystkie historie są wzruszające, a koty fajowe, no ale cóż, oto moje typy:
KANDYDACI
1 punkt. Morfeusz od dagmara-olga
2 punkty. Desperado od AprilRain
3 punkty. Kacperek od EVA2406

KANDYDATKI
1 punkt. Kicia Krakowianka od mavi
2 punkty. Rysia od isabell36
3 punkty. KiciaYoda od kociamysza

dziękuję :D
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie lip 29, 2012 11:15 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

AprilRain, pięknie napisałaś :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Nie lip 29, 2012 12:00 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

wiiwii pisze:Zagłosowałam zgodnie z zasadami - czyli przyznałam punkty

Dzięki Wiiwii :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 29, 2012 12:08 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

3 pkt - Kicia Yoda - od Kociamysza
2 pkt - Agata vel Zdzira - od Dagmara Olga / Agata, piękne imię ale Zdzira jest dla mnie nie do przyjęcia /:mrgreen:
1 pkt - Dorothy - od Kita

3 pkt - Kefir - od Dagmara Olga
2 pkt - Morfeusz - od Dagmara Olga
1 pkt - Kacper - od EVA 2406
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie lip 29, 2012 14:34 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

juz pisalam wczesniej: w razie watpliwosci traktujcie to jako punkty, chyba ze ktos wyraznie by napisal np 1 miejsce. 2 miejsce, 3 miejsce... Wtedy watpliwosci nie ma. Ale w takich przypadkach jak np u wiiwii traktujmy to jak punkty. Jesli osoba glosujaca bedzie sie upierac przy miejscach-to jej problem. Regulamin jest jasny i klarowny, nie jest to pierwsza edycja, glosuja czesto te same osoby co poprzednio, wiec wiedza, jak nalezy glosowac. Nie ma sensu sie denerwowac pytajac kazdego z osobna, czy mial na mysli punkty czy lokaty.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 29, 2012 18:35 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kociara82 pisze:

juz pisalam wczesniej: w razie watpliwosci traktujcie to jako punkty, chyba ze ktos wyraznie by napisal np 1 miejsce. 2 miejsce, 3 miejsce... Wtedy watpliwosci nie ma. Ale w takich przypadkach jak np u wiiwii traktujmy to jak punkty. Jesli osoba glosujaca bedzie sie upierac przy miejscach-to jej problem. Regulamin jest jasny i klarowny, nie jest to pierwsza edycja, glosuja czesto te same osoby co poprzednio, wiec wiedza, jak nalezy glosowac. Nie ma sensu sie denerwowac pytajac kazdego z osobna, czy mial na mysli punkty czy lokaty.

też tak myślę - w regulaminie jest napisane jasno: "PRZYZNAJEMY PUNKTY NIE MIEJSCA"

w końcu zagłosuję:

Panie:
3 punkty Gabi nr 2 - od vega013: za szczęście w nieszczęściu :1luvu:
2 punkty Agata vel Zdzira nr 3 - od dagmara-olga: trójłapki górą :1luvu:
1 punkt Dorothy nr 5 - od KITA-RZESZÓW: za stoicki spokój po tylu przejściach :1luvu:

wyróżnienie: Kicia.Yoda nr 6 za waleczne serce i niesamowitą metamorfozę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Panowie:
3 punkty Kacper nr 1 - od EVA2406: niesamowita metamorfoza i do tego rudy :1luvu: :1luvu:
2 punkty Kocurro Blondyna nr 6 od ewa_mrau: tak szybka metamorfoza w tak krótkim czasie :1luvu:
1 punkt Patyczek nr 5 od ilgatto: prawdziwy kot czarownicy z bursztynowymi oczami :1luvu:

wyróżnienie: Desperado nr 7 od AprilRain za szczęście wolę bycia z nami, no i piękną opowieść :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie lip 29, 2012 19:12 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Moje typy, choć łatwo nie było:

Panowie:

3 punkty - Kacper od EVA2406
2 punkty - Morfeusz od dagmara-olga
1 punkt - Kocurro Blondyna od ewa_mrau

Panie:

3 punkty - Kicia.Yoda od kociamysza
2 punkty - Dorothy od KITA-RZESZÓW
1 punkt - Zołza od Boo

:D

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Nie lip 29, 2012 19:49 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

KANDYDATKI:
1p. Zołza od Boo
2p. Dorothy od KITA-RZESZÓW
3p. Gabi od vega013
wyróżnienie: Kicia Krakowianka od mavi

KANDYDACI:
1p. Desperado od AprilRain
2p. Kacper od EVA2406
3p. Morfeusz od dagmara-olga
wyróżnienie: Kocurro Blondyna od ewa_mrau

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45