Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Thorkatt pisze:Thorkatt pisze:Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci![]()
Podam kolory szczurzaków, można sobie rezerwować .
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
Szczurzaki ( kolor ciałka + dodatki):
1.pomarańczowy + ciemnoniebieski
2.żółty + ciemnoniebieski
3.czerwony ( baranek) + szaryKicia.Yoda przekazała maluchom u Cudak1
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Dorothy od Kita Rzeszów- będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
6.ciemny róż ( baranek) + jasny róż
7.jasny róż ( baranek ) + bordo
8.ciemnozielony ( baranek ) + żółty - Gabi
9. ciemnozielony + żółty Kacperek
10. jasnozielony + ciemnozielonyDesperado
11. ciemnoniebieski + jasnozielony
12. niebieski + ciemnoniebieski
13.zeberka + czerwony
14. gepardzi + pomarańczowy
15 różowy w wisienki + zielony i czerwony
lub wg potrzeby
natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji
Dla Kacperka zmieniłam , bo jeszcze uszka i brzuszek nie doszyte były
Pasuje do rudego- nasza ruda Bestla ma taką od ponad 2 lat.
Szczurzaki mozna prać w pralce - nie farbują.
AprilRain pisze:Thorkatt, poposimy o szczurzaka w odcieniach zieleni, czyli 9 lub 10.
Mam wrażenie, że to właśnie zieleń jest kolorem przewodnim tej edycji.
Zieleń - kolor nadziei.
A nadzieja, że się uda, że damy radę, że jest szansa to coś co towarzyszyło każdemu z opiekunów łabądków.
Jestem przekonana, że Kacperka po tej stronie tęczowego mostu trzymała tylko nadzieja, wiem, że Merlok miał nadzieję trafić na dobrych ludzi, że Kefir i Morfeusz, niesamowite kocie charaktery, bez nadziei nie daliby rady, że Patyczek i rodzeńswo mieli nadzieję że ktoś się nimi zaopiekuje i zastąpi im mamusię, nawet jeśli miałby to być nieco starszy kotek, że dziewczyny zajmujące się Kocurro Blondyna miały ogromne pokłady nadziei, że kot da radę, ja zbierając ciałka potrąceńców z jezdni zawsze mam nadzieję, że uda się pomóc i rzeczywiście - Desperado dał mi szansę pomóc, a później w czasie choroby wymagał nieograniczonych ciepłych myśli, wielu innych by się poddało, gdy on walczył.
Wiem, że Rysia błąkając się zimą nie straciła nadziei, że Gabi, mimo zła jake ją spotkało, wieziałą, że ludzie są dobrzy, Agata nawet nie śniła o tym jakie towarzystwo ją spotka, Dagmaro - jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak wielkie masz serce.A Kicia Krakowianka też miała nadzieję wyrwać się ze schroniska i znaleźć swojego człowieka i jak wspaniale trafiła. A sprawa Dorothy i niesamowta nadzieja, że się kociakowi uda, że znajdzie dom.
Sytuacja maleństwa, które nie widziało nic a wołało ile sił w nadziei na pomoc, wierzę przypadki, w szczęśliwe zbiegi okoliczności, jakie były początkiem nowego życia dla Kicia.Yoda. Zołza, kot obrzydliwy który miał nadzieję na lepszy los i na wydobycie z niej piękna. No i Misia, niejeden gdyby zobaczył koteczkę nie dałby jej najmniejszych szans, koś o nią zawalczył i się udało.
Sentencja DUM SPIRO SPERO, jest od dawna częścią mojego życia, od niedawna jest częścią mojego ciała.
Ogromnie się cieszę, że na drodze każdego z kandydatów stanął ktoś, kto mu pomógł.
Mam jedynie nadzieję, że będzie coraz mniej kocich losów, tak ciężko doświadczonych przez los.
Bianka 4 pisze:Asawicka, Wiiwii - przyznałyście punty czy miejsca?
wiiwii pisze:Zagłosowałam zgodnie z zasadami - czyli przyznałam punkty
Bianka 4 pisze:Asawicka, Wiiwii - przyznałyście punty czy miejsca?
Kociara82 pisze:Bianka 4 pisze:Asawicka, Wiiwii - przyznałyście punty czy miejsca?
juz pisalam wczesniej: w razie watpliwosci traktujcie to jako punkty, chyba ze ktos wyraznie by napisal np 1 miejsce. 2 miejsce, 3 miejsce... Wtedy watpliwosci nie ma. Ale w takich przypadkach jak np u wiiwii traktujmy to jak punkty. Jesli osoba glosujaca bedzie sie upierac przy miejscach-to jej problem. Regulamin jest jasny i klarowny, nie jest to pierwsza edycja, glosuja czesto te same osoby co poprzednio, wiec wiedza, jak nalezy glosowac. Nie ma sensu sie denerwowac pytajac kazdego z osobna, czy mial na mysli punkty czy lokaty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 229 gości