Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ana321 pisze:Mam wrażenie że po sobotnich atakach Bąbel jest w dużo lepszej kondycji niż przed nimi - czy to możliwe??
Zupełnie jakby po tym nieszczęsnym wypadku wcale nie doszedł do siebie tylko dopiero te sobotnie ataki przywróciły go do formy.)
Ana321 pisze:Oby,oby...
wczoraj z kupą trafił już chociaż do łazienki (w okolice kuwety) zobaczymy dziś...
Nie wiem, czy Bąbla nie przekarmiam, on ma wilczy apetyt i zjadłby wszystko co mu podam i w każdejilości. Jest już taką kulką, że troszkę to zabawnie wygląda ale nie chciałabym przedobrzyć...
Dziś rano wygłodniały po nocy dostał się do kuchni (po 5 schodach) i do misek z jedzeniem Wiórci![]()
![]()
Nim zdążyłam umyć zęby to się stało...
Ana321 pisze:Oby,oby...
wczoraj z kupą trafił już chociaż do łazienki (w okolice kuwety) zobaczymy dziś...
Nie wiem, czy Bąbla nie przekarmiam, on ma wilczy apetyt i zjadłby wszystko co mu podam i w każdejilości. Jest już taką kulką, że troszkę to zabawnie wygląda ale nie chciałabym przedobrzyć...
Dziś rano wygłodniały po nocy dostał się do kuchni (po 5 schodach) i do misek z jedzeniem Wiórci![]()
![]()
Nim zdążyłam umyć zęby to się stało...
Ana321 pisze:Kurcze, Bąbel wymiotował w nocy i rano po jedzeniu. Potem musiałam wyjść na cały dzień z domu, zostawiłam mu niewiele jedzenia i wodę do picia. Po porocie nic nie było niepokojącego poza kolejną kupą na środku łazienkiCholender trudno nam idzie ta nauka kuwety. Młody robi kupę co prawda głównie w łazience ale za to wszędzie tylko nie w kuwecie. W łazience stoją już teraz 2 kuwety: duża i mała, dla niego. Mała jest w sumie duża tyle że niska, a żeby miał wybór zrobiłam mu połowę z piaskiem, połowę ze żwirkiem - i nic. Sam nie wejdzie. Wszystkie kupy przenoszę tam i nic. Przygląda się z zaciekawieniem jak Wiórka załatwia te sprawy w kuwecie i nic...nie kumaty jest coś. Rano po nocy którą spędził w łazience kupa była w legowisku - nawet wyjść mu się nie chciało tylko tak pod siebie narobił... a bryka i fika normalnie więc zdrowy jest raczej..
Ewik pisze:A co z sikami? Tez poza kuwetą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 289 gości