GŁODUJACE KOTY-prosimy o pomoc w zakupie karmy- Ruda Śl

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 9:40 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Mam nadzieję, że Justyna8585 poda informację, o którą prosi Alata.
Dziękuję też za pw z ofertą pomocy...

Ja mieszkam prawie 100km od Rudy i z góry wybaczcie, ale trudno mi coś konkretnego zrobić.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 27, 2012 11:38 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Są takie możliwości:

Dowieźć można najlepiej bezpośrednio na portiernie i powiedzieć,że to dla kotów z Elektrowni,najlepiej poprosić o przekazanie Panu Jurkowi.
Można też na lecznice w Zabrzu-Mikulczycach, ul. Lipowa 10.Wtedy też będzie wiadomo co i ile jest od kogo.P.Jurek codziennie jadąc do pracy przejeżdża tam i mógłby zabierać.

Adresy:
Elektrownia Halemba
ulPiotra Skargi 67
41-706 Ruda Śląska

Lecznica dla zwierząt
ul.Lipowa 10
41-800 Zabrze

Jeśli chodzi o sterylki,to większość kotów nie nadaje się w tym stanie.Potrzebne są tymczasy dla oswojonych, może ktoś? może ktoś może wziąć chociaż malucha?

Powinny być jakieś fotki,P.Jurek dostanie aparat,żeby porobić.

Poszłam wczoraj tam,ale nie dałam rady nawet wejść.Już przed samą elektrownią latały maluchy :( nie czuję się na siłach oglądać :(
Ostatnio edytowano Pt lip 27, 2012 12:54 przez justyna8585, łącznie edytowano 1 raz

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt lip 27, 2012 11:48 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Dziękuję :) Zaraz zapakuję puszki w karton i sprawdzę gdzie jest elektrownia. W lecznicy na Lipowej chyba już byłam, powinnam trafić.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pt lip 27, 2012 11:58 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Jeśli przyda się jakieś drobne wsparcie pieniężne, proszę o numer konta.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pt lip 27, 2012 12:37 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

zaznaczam
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lip 27, 2012 12:55 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

liszyca pisze:Jeśli przyda się jakieś drobne wsparcie pieniężne, proszę o numer konta.

Bardzo się przyda,podam moje konto.Dziękuje.

alata pisze:Dziękuję :) Zaraz zapakuję puszki w karton i sprawdzę gdzie jest elektrownia. W lecznicy na Lipowej chyba już byłam, powinnam trafić.

Dziękuje :)

justyna8585

Post » Pt lip 27, 2012 18:10 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Kupiłam 15 kg suchej Puriny dla maluchów i 15 dla dorosłych. Gdzie jest lepiej wysłać karmę, muszę podać na Allegro adres odbioru. Tak, żeby kurier mógł ją dostarczyć. Myślę, że będzie to we wtorek, ale to zależy jak Krakvet wyśle.

Dobrze byłoby zamieścić zdjęcia, każdy chyba chciałby widzieć kotki, którym pomaga.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt lip 27, 2012 19:06 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

jeżeli ktos rozważa zakup karmy to polecam karmę OKE CAT firmy bento cronen. Przetestowana na co najmniej 8 kocich stad (każde co najmniej 10 sztuk), które sa karmione od ponad 1,5 roku wyłącznie tą karmą. Jest chętnie zjadana przez wszystkie te koty, brak sensacji zoł-jelit. (co najwyżej zmiana barwy kupki na zieloną). Karmiciele zadowoleni. Jakość myślę, że porównywalna do kitiketu. Koszt: 55 zł za worek 10 kg. kupuję ją w www.sklepreksio.pl . KOszt dostawy: 4 zl (przy wartości zakupu co najmniej 99zl i wadze do 30 kg). Polecam tę karmę wszystkim karmicielom, którzy jak wiadomo mają najczęściej dużo kotów do wykarmienia, a mało kasy. Polecam ją z/g na cenę i smakowitość sprawdzoną w praktyce. Zamawiam średnio co tydzień, więc gdyby ktoś rozważał zakup 1 worka to można "podpiąc" się pod moje zamówienie żeby spełnić w.w. warunki dostawy. Jestem z Rudy Śl., znamy sie z p. Justyną.
pozdrawiam

Arnold2

Od: Czw paź 14, 2010 18:35

Post » Pt lip 27, 2012 19:13 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Mam parę rzeczy, które mogę podarować na bazarek, jeśli ktoś zrobi.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pt lip 27, 2012 20:25 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Rozmawiałam z mężem w przyszłym tygodniu przy jego pomocy zrobimy bazarek na karme.Będą ciuszki :lol: kosmetyki :lol: i coś z biżu :lol: Mam nadzieje że mi się uda.Zawsze kupowalam lub wysyłałam rzeczy na bazarek więc to będzie mój debiut.Wrazie czego będę prosić o rady :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pt lip 27, 2012 22:30 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Arnold2 pisze:jeżeli ktos rozważa zakup karmy to polecam karmę OKE CAT firmy bento cronen. Przetestowana na co najmniej 8 kocich stad (każde co najmniej 10 sztuk), które sa karmione od ponad 1,5 roku wyłącznie tą karmą. Jest chętnie zjadana przez wszystkie te koty, brak sensacji zoł-jelit. (co najwyżej zmiana barwy kupki na zieloną). Karmiciele zadowoleni. Jakość myślę, że porównywalna do kitiketu. Koszt: 55 zł za worek 10 kg. kupuję ją w http://www.sklepreksio.pl . KOszt dostawy: 4 zl (przy wartości zakupu co najmniej 99zl i wadze do 30 kg). Polecam tę karmę wszystkim karmicielom, którzy jak wiadomo mają najczęściej dużo kotów do wykarmienia, a mało kasy. Polecam ją z/g na cenę i smakowitość sprawdzoną w praktyce. Zamawiam średnio co tydzień, więc gdyby ktoś rozważał zakup 1 worka to można "podpiąc" się pod moje zamówienie żeby spełnić w.w. warunki dostawy. Jestem z Rudy Śl., znamy sie z p. Justyną.
pozdrawiam

Może udałoby się nazbierać,bardzo się opłaca...może ktoś dorzuci się?
Mogłabym podjechać do Kochłowic i odwieźć na Elektrownie.

iwoo1 pisze:Kupiłam 15 kg suchej Puriny dla maluchów i 15 dla dorosłych. Gdzie jest lepiej wysłać karmę, muszę podać na Allegro adres odbioru. Tak, żeby kurier mógł ją dostarczyć. Myślę, że będzie to we wtorek, ale to zależy jak Krakvet wyśle.

Dobrze byłoby zamieścić zdjęcia, każdy chyba chciałby widzieć kotki, którym pomaga.

Super :)bardzo dziękuje.
Lecznica dla zwierząt
ul.Lipowa 10
41-800 Zabrze

Ja nie mam aparatu,P.Jurek będzie miał pożyczony aparat i porobi fotki.Jak tylko uda się,to dostane je.

iwaka pisze:Rozmawiałam z mężem w przyszłym tygodniu przy jego pomocy zrobimy bazarek na karme.Będą ciuszki :lol: kosmetyki :lol: i coś z biżu :lol: Mam nadzieje że mi się uda.Zawsze kupowalam lub wysyłałam rzeczy na bazarek więc to będzie mój debiut.Wrazie czego będę prosić o rady :1luvu:

Super :) na pewno się uda:)

justyna8585

Post » Sob lip 28, 2012 8:58 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

podniose...

justyna8585

Post » Sob lip 28, 2012 9:30 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

[/quote]Mogłabym podjechać do Kochłowic i odwieźć na Elektrownie.

Urzędujemy teraz na Bykowinie :D - w razie czego służę adresem.

Arnold2

Od: Czw paź 14, 2010 18:35

Post » Sob lip 28, 2012 10:57 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Arnold2 pisze:jeżeli ktos rozważa zakup karmy to polecam karmę OKE CAT firmy bento cronen. Przetestowana na co najmniej 8 kocich stad (każde co najmniej 10 sztuk), które sa karmione od ponad 1,5 roku wyłącznie tą karmą. Jest chętnie zjadana przez wszystkie te koty, brak sensacji zoł-jelit. (co najwyżej zmiana barwy kupki na zieloną). Karmiciele zadowoleni. Jakość myślę, że porównywalna do kitiketu. Koszt: 55 zł za worek 10 kg. kupuję ją w http://www.sklepreksio.pl . KOszt dostawy: 4 zl (przy wartości zakupu co najmniej 99zl i wadze do 30 kg). Polecam tę karmę wszystkim karmicielom, którzy jak wiadomo mają najczęściej dużo kotów do wykarmienia, a mało kasy. Polecam ją z/g na cenę i smakowitość sprawdzoną w praktyce. Zamawiam średnio co tydzień, więc gdyby ktoś rozważał zakup 1 worka to można "podpiąc" się pod moje zamówienie żeby spełnić w.w. warunki dostawy. Jestem z Rudy Śl., znamy sie z p. Justyną.
pozdrawiam

Dorzucę się do tej karmy...50 zł ( to prawie worek, zbierajmy na drugi) ( nr konta na pw poproszę )
I jak będą fotki to to banerek się przyda.
Historia jak z wieloma zakładami, które zamykano :( Warto poczytać jak radziły sobie dziewczyny ze stoczni w Gdyni, jak odszukam to wstawię link
Okoliczne organizacje prozwierzęce pozawiadamiane? I jakaś ogólnopolska, typu ViWa! ?

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Sob lip 28, 2012 16:49 Re: GŁODUJACE SZKIELETY-błagamy o pomoc w zakupie karmy- Rud

Nie zdążyłam wczoraj dojechać do lecznicy, ale dzisiaj mąż już tam zostawił puszki. Przy tylu kotach to prawie nic :oops: , ale może wystarczy na jedno karmienie...
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

[poprzednia][następna]