Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
liszyca pisze:Jeśli przyda się jakieś drobne wsparcie pieniężne, proszę o numer konta.
alata pisze:DziękujęZaraz zapakuję puszki w karton i sprawdzę gdzie jest elektrownia. W lecznicy na Lipowej chyba już byłam, powinnam trafić.
Arnold2 pisze:jeżeli ktos rozważa zakup karmy to polecam karmę OKE CAT firmy bento cronen. Przetestowana na co najmniej 8 kocich stad (każde co najmniej 10 sztuk), które sa karmione od ponad 1,5 roku wyłącznie tą karmą. Jest chętnie zjadana przez wszystkie te koty, brak sensacji zoł-jelit. (co najwyżej zmiana barwy kupki na zieloną). Karmiciele zadowoleni. Jakość myślę, że porównywalna do kitiketu. Koszt: 55 zł za worek 10 kg. kupuję ją w http://www.sklepreksio.pl . KOszt dostawy: 4 zl (przy wartości zakupu co najmniej 99zl i wadze do 30 kg). Polecam tę karmę wszystkim karmicielom, którzy jak wiadomo mają najczęściej dużo kotów do wykarmienia, a mało kasy. Polecam ją z/g na cenę i smakowitość sprawdzoną w praktyce. Zamawiam średnio co tydzień, więc gdyby ktoś rozważał zakup 1 worka to można "podpiąc" się pod moje zamówienie żeby spełnić w.w. warunki dostawy. Jestem z Rudy Śl., znamy sie z p. Justyną.
pozdrawiam
iwoo1 pisze:Kupiłam 15 kg suchej Puriny dla maluchów i 15 dla dorosłych. Gdzie jest lepiej wysłać karmę, muszę podać na Allegro adres odbioru. Tak, żeby kurier mógł ją dostarczyć. Myślę, że będzie to we wtorek, ale to zależy jak Krakvet wyśle.
Dobrze byłoby zamieścić zdjęcia, każdy chyba chciałby widzieć kotki, którym pomaga.
iwaka pisze:Rozmawiałam z mężem w przyszłym tygodniu przy jego pomocy zrobimy bazarek na karme.Będą ciuszkikosmetyki
i coś z biżu
Mam nadzieje że mi się uda.Zawsze kupowalam lub wysyłałam rzeczy na bazarek więc to będzie mój debiut.Wrazie czego będę prosić o rady
Arnold2 pisze:jeżeli ktos rozważa zakup karmy to polecam karmę OKE CAT firmy bento cronen. Przetestowana na co najmniej 8 kocich stad (każde co najmniej 10 sztuk), które sa karmione od ponad 1,5 roku wyłącznie tą karmą. Jest chętnie zjadana przez wszystkie te koty, brak sensacji zoł-jelit. (co najwyżej zmiana barwy kupki na zieloną). Karmiciele zadowoleni. Jakość myślę, że porównywalna do kitiketu. Koszt: 55 zł za worek 10 kg. kupuję ją w http://www.sklepreksio.pl . KOszt dostawy: 4 zl (przy wartości zakupu co najmniej 99zl i wadze do 30 kg). Polecam tę karmę wszystkim karmicielom, którzy jak wiadomo mają najczęściej dużo kotów do wykarmienia, a mało kasy. Polecam ją z/g na cenę i smakowitość sprawdzoną w praktyce. Zamawiam średnio co tydzień, więc gdyby ktoś rozważał zakup 1 worka to można "podpiąc" się pod moje zamówienie żeby spełnić w.w. warunki dostawy. Jestem z Rudy Śl., znamy sie z p. Justyną.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: FerandiReums, Google [Bot] i 112 gości