Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. Wyniki s. 22

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 13:50 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt pisze:Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci :wink:
Podam kolory szczurzaków, można sobie rezerwować .
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
Szczurzaki ( kolor ciałka + dodatki):
1.pomarańczowy + ciemnoniebieski
2.żółty + ciemnoniebieski
3.czerwony ( baranek) + szary
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
6.ciemny róż ( baranek) + jasny róż
7.jasny róż ( baranek ) + bordo
8.ciemnozielony ( baranek ) + żółty - Gabi
9. ciemnozielony + jasnozielony
10. jasnozielony + ciemnozielony
11. ciemnoniebieski + jasnozielony
12. niebieski + ciemnoniebieski
13.zeberka + czerwony
14. gepardzi + pomarańczowy
15 różowy w wisienki + zielony i czerwony

lub wg potrzeby

natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji :kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 28, 2012 14:12 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kacperek prosi o myszowatą zielono - żółtą. Nie musi być baranek. Zielona mycha będzie super pasowała do rudego futerka :)

Kociaro, dziękuję za ciepłe słowa o Kacperku. Ja na początku też nie miałam nadziei, że to noże się udać. Ale po kilku dniach, kiedy wszyscy wokół mówili, że nie ma szansy, we mnie wstąpiło coś, co podpowiedziało mi, że musi się udać i walczyliśmy.
Już po kilku miesiącach moja weta przyznała się, że też traciła nadzieję, ale moja`wiara była tak mocna, że nie mogła mi powiedzieć co myśli. I jednak się udało. Kacperek bardzo dzielnie walczył :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lip 28, 2012 14:44 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:Jako fundatorka nagród i upominków chcę poinformować,że wyjeżdżam na tydzień i mój brak odpowiedzi to absolutnie nie unikanie odpowiedzialnosci :wink:
Gdyby się okazało,że jakiś kolor został już zajęty lub obdarowany kot lubi inny, proszę śmiało mówić - dorobię.
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Dorothy od Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
9. ciemnozielony + żółty Kacperek
13.zeberka + czerwony

lub wg potrzeby

natomiast jeśli chodzi o torby zakupowe dla Miss i Mistera - torba może być grafitowa lub piaskowa lub granatowa, a szczegóły=dodatki to już po powrocie uzgodnimy ze zwycięzcami edycji :kotek:

Dla Kacperka zmieniłam , bo jeszcze uszka i brzuszek nie doszyte były
Pasuje do rudego :D - nasza ruda Bestla ma taką od ponad 2 lat.
Szczurzaki mozna prać w pralce - nie farbują.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lip 28, 2012 15:02 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:
4. czerwony + szara kratka -zarezerwowałam dla Dorothy od Kita Rzeszów :mrgreen: - będzie pasował do zamówionego zakładnika
5.ciemny łosoś + czarny
9. ciemnozielony + żółty Kacperek
13.zeberka + czerwony

lub wg potrzeby

Dla Kacperka zmieniłam , bo jeszcze uszka i brzuszek nie doszyte były
Pasuje do rudego :D - nasza ruda Bestla ma taką od ponad 2 lat.
Szczurzaki mozna prać w pralce - nie farbują.

Bardzo dziękujemy :1luvu:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lip 28, 2012 16:22 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Trudny wybór....
Trochę na chybił-trafił, z wyrzutami sumienia, że nie wszystkie pokazane koty mogą się znaleźć na mojej liście, zgłaszam następujących Kandydatów:

1. Patyczek
2. Kefir
3. Kocurro Blondyna

i Kandydatki:
1. Gabi
2. Dorothy
3. Zołza

asawicka

Od: Śro wrz 21, 2011 15:06

Post » Sob lip 28, 2012 16:25 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Thorkatt, wiem ze Twoje szczuraki sa fajowskie :) dla Kici.Yody maja jednak malenka wade... nie sa zywe :ryk:

Dziekuje przecudnie w imieniu Kici za prezencik i jesli by sie dalo i nie mialabys nic przeciwko, to przekaz Kiciowego szczuraka do Cudak1, potrzebuje zabawek dla kociat w klatce:

viewtopic.php?f=13&t=144005&start=30

Kicia.Yoda ma w absolutnej pogardzie zabawki przeznaczone dla kotow, zajmuje sie nimi przez sekunde, dwie, powacha, czasami pacnie lapa i juz. Przestalismy kupowac, bo lepiej Kici sprawic np miotelke do zmiatania kurzu czy jakis klucz samochodowy, ewentualnie packe na muchy, gumke, lateksowa/gumowana rekawiczke, kawalek detki, rozmaryn czy seler naciowy :ryk:

Inna sprawa, ze dotarl by ow szczur za jakies pol roku :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob lip 28, 2012 16:46 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kandydaci:
(3) Kefir - 3 p.
(4) Morfeusz - 2 p.
(1) Kacper - 1 p.

Kandydatki:
(6) Kicia.Yoda - 3 p.
(3) Agata - 2 p.
(2) Gabi - 1 p.

Pozdrawiam wszystkie kotołabędzie :mrgreen:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Sob lip 28, 2012 18:00 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Misski:
1 pkt Dorothy (nr 5)
2 pkt Agata (nr 3)
3 pkt Misia (nr 8)
Wyróżnienie dla Kici Yody (nr 6)

Misterki:
1 pkt Desperado (nr 7)
2 pkt Morfeusz (nr 4)
3 pkt Kacper (nr 1)
Wyróżnienie dla Kocurro (nr 6)
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 28, 2012 18:55 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

EVA2406 pisze:Kacperek prosi o myszowatą zielono - żółtą. Nie musi być baranek. Zielona mycha będzie super pasowała do rudego futerka :)

Kociaro, dziękuję za ciepłe słowa o Kacperku. Ja na początku też nie miałam nadziei, że to noże się udać. Ale po kilku dniach, kiedy wszyscy wokół mówili, że nie ma szansy, we mnie wstąpiło coś, co podpowiedziało mi, że musi się udać i walczyliśmy.
Już po kilku miesiącach moja weta przyznała się, że też traciła nadzieję, ale moja`wiara była tak mocna, że nie mogła mi powiedzieć co myśli. I jednak się udało. Kacperek bardzo dzielnie walczył :)

no i po to wlasnie jest ta edycja, zeby pokazac, ze czasem moze niemal na przekor samemu sobie, na przekor zdrowemu rozsadkowi warto postawic wszystko na jedna karte i zaryzykowac. Jak sie nie uda, ok, trudno, ale nie mozna poddac sie bez walki :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lip 28, 2012 19:01 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Trudne to głosowanie, bo wszystkie koty to piękne łabędzie i każdy z nich ma ciężką historię za sobą.
Chcę pogratulować wszystkim, którzy dali im szansę na życie. Wszyscy są wygrani.

misterzy:
3 punkty: Kacper
2 punkty: patyczek
1 punkt: Kocurro

miss:
3 punkty: Dorothy
2 punky: Gabi
1 punkt: Kicia.Yoda

specjalne wyróźnienia dla Kefira, Morfeusza i Agaty, a w zasadzie to chyba dla dagmara-olga za jej ogromne serce

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Sob lip 28, 2012 19:11 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

cioteczko AprilRain, oficjalnie mozna przyznac wyroznienie dla 1 kocicy i jednego kocurka, lub dla jednego kandydata lub kandydatki, wiec Twoje wyroznienie traktuje jako nieoficjalne, w razie jakiegos remisu nie bede go brala pod uwage :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lip 28, 2012 20:26 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Merlok dziękuje za oddane na niego głosy. Zdaję sobie sprawę, że przemiana, którą przeszedł, nie jest tak spektakularna jak metamorfozy pozostałych kandydatów. Tym bardziej dziękuję :)
A szczurek- nie wybieramy kolorów, bo pewnie wszystkie śliczne, a my lubimy miłe niespodzianki. Dziękujemy Thorkatt :) :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Sob lip 28, 2012 20:38 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

kociamysza pisze:Thorkatt, wiem ze Twoje szczuraki sa fajowskie :) dla Kici.Yody maja jednak malenka wade... nie sa zywe :ryk:

Dziekuje przecudnie w imieniu Kici za prezencik i jesli by sie dalo i nie mialabys nic przeciwko, to przekaz Kiciowego szczuraka do Cudak1, potrzebuje zabawek dla kociat w klatce:

viewtopic.php?f=13&t=144005&start=30

Kicia.Yoda ma w absolutnej pogardzie zabawki przeznaczone dla kotow, zajmuje sie nimi przez sekunde, dwie, powacha, czasami pacnie lapa i juz. Przestalismy kupowac, bo lepiej Kici sprawic np miotelke do zmiatania kurzu czy jakis klucz samochodowy, ewentualnie packe na muchy, gumke, lateksowa/gumowana rekawiczke, kawalek detki, rozmaryn czy seler naciowy :ryk:

Inna sprawa, ze dotarl by ow szczur za jakies pol roku :)

:1luvu: - napisałam, postaram sie coś doszyć, mam kilka myszek prawie gotowych.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lip 28, 2012 20:43 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

merlok pisze:Merlok dziękuje za oddane na niego głosy. Zdaję sobie sprawę, że przemiana, którą przeszedł, nie jest tak spektakularna jak metamorfozy pozostałych kandydatów. Tym bardziej dziękuję :)
A szczurek- nie wybieramy kolorów, bo pewnie wszystkie śliczne, a my lubimy miłe niespodzianki. Dziękujemy Thorkatt :) :1luvu:

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lip 28, 2012 20:46 Re: Wybieramy Miss i Mistera Miau m-ca lipca. "Łabędziem być

Kotki:
1 pkt - Gabi od vega013
2 pkt - Misia od magaaaa
3 pkt - Dorothy od KITA-RZESZÓW

Kocurki:
1 pkt - Morfeusz od dagmara-olga
2 pkt - Desperado od AprilRain
3 pkt - Kacper od EVA2406
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00