Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 21:01 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Sałatka Patrycji
seler naciowy
czerwona fasola
ogórek świeży
jabłko
pieprz i sól
majonez

Pyyyyyyyyycha!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 27, 2012 22:03 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Bolkowa pisze:
kotka doroty pisze:Jak któraś upiecze to biegusiem do Doroty PW po adresik i......mniam ,mniam .Czekam :mrgreen:

Upiekę w niedzielę :mrgreen:

Specjalnie :crying: Bo mnie w niedzielę nie ma w Poznaniu,S P E C J A L N I E!!!!!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lip 28, 2012 18:19 Re: Pakt Czarownic XXXIII

kotka doroty pisze:
Bolkowa pisze:
kotka doroty pisze:Jak któraś upiecze to biegusiem do Doroty PW po adresik i......mniam ,mniam .Czekam :mrgreen:

Upiekę w niedzielę :mrgreen:

Specjalnie :crying: Bo mnie w niedzielę nie ma w Poznaniu,S P E C J A L N I E!!!!!

Ja tu b i e g u s i e m informuję co i jak, a tu tak mnie traktują megafoch

Do końca roku pewnie upiekę ponownie więc daj znać jak będziesz osiągalna, może uda nam się zgrać terminy :roll: Likierowe winko też czeka.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob lip 28, 2012 18:50 Re: Pakt Czarownic XXXIII

A ja chciałam napisać, że gdyby któraś z Sióstr Czarownic przelatywała przez Częstochowę, to zapraszamy na kawkę :D z mikrofalówki...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob lip 28, 2012 19:58 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Boshe, co za upały! :x Postanowiłam sobie z nimi poradzić w ten sposób, że przespałam pół dnia, by porobić wieczorem i w nocy coś tam koło domu. Za widnego zaczęłam w ogródku i leci ze mnie. Urlopu tak mało, a robić nie idzie :evil: . Małż płytki miał układac na podwórku- wszystko stoi rozpaprane. Fajnie, jak ciepło, ale co za dużo to i świnie nie zjedzą...
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Sob lip 28, 2012 20:02 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Monikaa pisze:Boshe, co za upały! :x Postanowiłam sobie z nimi poradzić w ten sposób, że przespałam pół dnia, by porobić wieczorem i w nocy coś tam koło domu. Za widnego zaczęłam w ogródku i leci ze mnie. Urlopu tak mało, a robić nie idzie :evil: . Małż płytki miał układac na podwórku- wszystko stoi rozpaprane. Fajnie, jak ciepło, ale co za dużo to i świnie nie zjedzą...

Wieczorem na zewnątrz dajesz radę?! U nas komary by wpierniczyły w sekundę :evil: Ba, jak dziś polazłam zbierać ogórki koło 14, to już jakieś czyhały pod liśćmi :crying:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lip 28, 2012 20:56 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ja wlasnie z imienin sie ulotnilam. Super imprezz ale komarzyska zaczely sie uaktywniac.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 28, 2012 21:57 Re: Pakt Czarownic XXXIII

AniHili pisze:
Wieczorem na zewnątrz dajesz radę?! U nas komary by wpierniczyły w sekundę :evil: Ba, jak dziś polazłam zbierać ogórki koło 14, to już jakieś czyhały pod liśćmi :crying:

Ja pierniczę!!!! 8O Może mnie nie jedzą, bo rzeczywiście mam w tym roku spokój. W domu wetknęłam coś od komarów, na podwórku jakieś pojedyncze sztuki. :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Pon lip 30, 2012 14:48 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Myślę że ten bazarek viewtopic.php?f=20&t=144637 zainteresuje Wiedźmy ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 30, 2012 15:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ale fajny bazarek!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lip 30, 2012 21:52 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Zem wróciła do Poznania 8) Było bardzo gorąco,potem było deszczowo,a potem było w miarę normalnie :D
Za dwa tygodnie wyjeżdżam na dłużej :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon lip 30, 2012 22:14 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Pojawiam się i znikam. Pozdrowie i zaprosze na bazarki dla naszych kić.
Frida nie widzi na oczy po KK, ma zmętniałą i chora rogówkę, wrzody :(
A mały tricokolorek 2,5 miesięczny leży aktualnie, jak zwłoki z kota, podejrzany o tyfus lub PP :(
Oba leczone o urzędowego weta wyłącznie z braku kasy, ale to nie ma sensu, bo ten pajac nie wyleczy nic :( Wczoraj właśnie wymyślił sobie, że kociak ma zapalenie płuc :roll: Wetka dziś stwierdziła, że oczywiście nie ma i nigdy nie miał zapalenia płuc, jedynie troszeczke podrażnione gardełko, ale i tak nie na miarę GENTAMYCYNY, którą mu na przywitanie zaserwował :evil:
Czy można zabić idiotę bez ponoszenia konsekwencji ? Nie można ! Dlatego tylko zostawimy go przy życiu :evil: :evil:

Dla naszych kociaków :
viewtopic.php?f=27&t=144563
viewtopic.php?f=20&t=144080

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 30, 2012 22:36 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze:Pojawiam się i znikam. Pozdrowie i zaprosze na bazarki dla naszych kić.
A mały tricokolorek 2,5 miesięczny leży aktualnie, jak zwłoki z kota, podejrzany o tyfus lub PP :(
Oba leczone o urzędowego weta wyłącznie z braku kasy, ale to nie ma sensu, bo ten pajac nie wyleczy nic :( Wczoraj właśnie wymyślił sobie, że kociak ma zapalenie płuc :roll: Wetka dziś stwierdziła, że oczywiście nie ma i nigdy nie miał zapalenia płuc, jedynie troszeczke podrażnione gardełko, ale i tak nie na miarę GENTAMYCYNY, którą mu na przywitanie zaserwował :evil:
Czy można zabić idiotę bez ponoszenia konsekwencji ? Nie można ! Dlatego tylko zostawimy go przy życiu :evil: :evil:

Dla naszych kociaków :

:evil: :cry:

Lecę na bazarek...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lip 30, 2012 23:46 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze:Pojawiam się i znikam. Pozdrowie i zaprosze na bazarki dla naszych kić.

Dla naszych kociaków :

To ja zaproszę na jeszcze jeden bazarek dla tych chorych kotek viewtopic.php?f=20&t=144654
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto lip 31, 2012 12:16 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Aniołek odszedł :cry: [*]
Kolejna porażka :cry:
Dlaczego?
Bo nie miałyśmy pieniędzy żeby pojechać do normalnego weta?
Bo myślałysmy, że odrobaczyć kota nie znaczy go ZABIĆ i że przynajmniej tyle powinien umieć najgorszy nawet wet?
Bo zaufałyśmy po badaniu, że ma zapalenie płuc, którego nie miał?
Bo nasza pomoc Go zabiła ?

To już k***a koniec...już nie dam rady....Nic nie piszcie....ja wszystko wiem.... :cry:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]