Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:Jak któraś upiecze to biegusiem do Doroty PW po adresik i......mniam ,mniam .Czekam
Upiekę w niedzielę
kotka doroty pisze:Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:Jak któraś upiecze to biegusiem do Doroty PW po adresik i......mniam ,mniam .Czekam
Upiekę w niedzielę
SpecjalnieBo mnie w niedzielę nie ma w Poznaniu,S P E C J A L N I E!!!!!
Monikaa pisze:Boshe, co za upały!Postanowiłam sobie z nimi poradzić w ten sposób, że przespałam pół dnia, by porobić wieczorem i w nocy coś tam koło domu. Za widnego zaczęłam w ogródku i leci ze mnie. Urlopu tak mało, a robić nie idzie
. Małż płytki miał układac na podwórku- wszystko stoi rozpaprane. Fajnie, jak ciepło, ale co za dużo to i świnie nie zjedzą...
AniHili pisze:
Wieczorem na zewnątrz dajesz radę?! U nas komary by wpierniczyły w sekundęBa, jak dziś polazłam zbierać ogórki koło 14, to już jakieś czyhały pod liśćmi
jasdor pisze:Pojawiam się i znikam. Pozdrowie i zaprosze na bazarki dla naszych kić.
Frida nie widzi na oczy po KK, ma zmętniałą i chora rogówkę, wrzody![]()
A mały tricokolorek 2,5 miesięczny leży aktualnie, jak zwłoki z kota, podejrzany o tyfus lub PP![]()
Oba leczone o urzędowego weta wyłącznie z braku kasy, ale to nie ma sensu, bo ten pajac nie wyleczy nicWczoraj właśnie wymyślił sobie, że kociak ma zapalenie płuc
Wetka dziś stwierdziła, że oczywiście nie ma i nigdy nie miał zapalenia płuc, jedynie troszeczke podrażnione gardełko, ale i tak nie na miarę GENTAMYCYNY, którą mu na przywitanie zaserwował
![]()
Czy można zabić idiotę bez ponoszenia konsekwencji ? Nie można ! Dlatego tylko zostawimy go przy życiu![]()
![]()
Dla naszych kociaków :
viewtopic.php?f=27&t=144563
viewtopic.php?f=20&t=144080
jasdor pisze:Pojawiam się i znikam. Pozdrowie i zaprosze na bazarki dla naszych kić.
Frida nie widzi na oczy po KK, ma zmętniałą i chora rogówkę, wrzody![]()
A mały tricokolorek 2,5 miesięczny leży aktualnie, jak zwłoki z kota, podejrzany o tyfus lub PP![]()
Oba leczone o urzędowego weta wyłącznie z braku kasy, ale to nie ma sensu, bo ten pajac nie wyleczy nicWczoraj właśnie wymyślił sobie, że kociak ma zapalenie płuc
Wetka dziś stwierdziła, że oczywiście nie ma i nigdy nie miał zapalenia płuc, jedynie troszeczke podrażnione gardełko, ale i tak nie na miarę GENTAMYCYNY, którą mu na przywitanie zaserwował
![]()
Czy można zabić idiotę bez ponoszenia konsekwencji ? Nie można ! Dlatego tylko zostawimy go przy życiu![]()
![]()
Dla naszych kociaków :
viewtopic.php?f=27&t=144563
viewtopic.php?f=20&t=144080
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells i 735 gości