Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Na powidła i nalewki poczekamy, bo na pewno warto.
Broszeczko, wszyscy zalatani przed weekendem, ale w sobotę wieczór na pewno będzie wiele nowych wpisów.
Broszka pisze:Nikt do nas już nie zagląda?
Broszka pisze:Duchota i gorąc dzisiaj straszny - konie już się tłoczą przy bramie żeby je zabrać do stajni
wiewiur pisze:Jutro moja starsza córka wychodzi za mąż. Ale sobie pogodę wybrała.
Revontulet pisze:Chyba muszę się w końcu zmobilizować do założenia konta w zoo+, bo tam ciągle są fajne promocje. Poza tym chciałabym przetestować puszeczki grau, a one chyba tylko w tym sklepie są?
Alienor pisze:Dawno temu była herbatka rozpuszczalna z wyciągiem z czarnego bzu (sproszkowanym oczywiście) - nie zapomnę tego smaku, szkoda że nie mogę jej nigdzie dostać. Była droga, ale pyszna. Na którymś bazarku kupiłam herbatę z czarnego bzu i wiśni - była pyszna, ale też już "wyszła". Tak że na pewno będziesz miała chętnych na powidła i nalewki jak już będą gotowe - mnie pierwszą możesz zaliczyć do osób oczekujących.
Beasia pisze:Broszeczko, olejki dotarły, dziękuję
wiewiur pisze:Jutro moja starsza córka wychodzi za mąż. Ale sobie pogodę wybrała.
Broszka pisze:Mnie wnerwia w zoo+ kiepska oferta karm weterynaryjnych a te co mają to np tylko jeden rodzaj i jeden smak mimo że producent oferuje kilka różnych - przecież kot nie będzie cały czas jadł tej samej puchy, wiadomo że mu się przeje... I dlatego muszę kupować w innych sklepach gdzie jest większy wybór ale niestety ceny mają dość wysokie w porównaniu z zoo+, np animalia![]()
Revontulet pisze:Broszka pisze:Mnie wnerwia w zoo+ kiepska oferta karm weterynaryjnych a te co mają to np tylko jeden rodzaj i jeden smak mimo że producent oferuje kilka różnych - przecież kot nie będzie cały czas jadł tej samej puchy, wiadomo że mu się przeje... I dlatego muszę kupować w innych sklepach gdzie jest większy wybór ale niestety ceny mają dość wysokie w porównaniu z zoo+, np animalia![]()
Właśnie przez karmy weterynaryjne dla Norki zaczęłam robić zakupy w animalii - wybór rzeczywiscie mają świetny, ceny już mniej. Wcześniej przez parę lat kupowałam tylko w krakvecie. I powiem tak, jestem osobą cierpliwą i dużo rzeczy potrafię zrozumieć, ale do krakvetu cierpliwość mi się kompletnie wyczerpała![]()
Animalia niestety ma wysokie ceny. Ale dużą wygodą dla mnie jest to, że sama mogę sobie odebrać zamówienie w dogodnym czasie albo dowiozą mi do domu nawet w godzinach wieczornych. Kurier jest nieco problematyczny w sytuacji, gdy nikogo w domu nie ma. Niestety.
Ale nic, zoo+ i tak przetestuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 181 gości