Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anabelp pisze:Kinia098, od momentu tragedii, która mi się przytrafiła w 2010 r. staram się zbyt często nie wchodzić na forum, a te dni lipcowe zapamiętam do końca życia. Dziękuję za pomoc forumowiczkom, które pomogły mi przetrwać ciężkie chwile, a szczególnie jednej z nich, dzięki niej dwa kocięta sposród czterech zostały wyrwane z rąk oprawczyni i dostały szansę na leczenie, miłość i ciepło do końca ich życia...( przypomnę, że do IKA6 pojechały zdrowe, piękne 4 kocięta i ich mama, dwa z nich umarły w tragicznych warunkach, zarażone pp, ich mama w momencie przybycia do R. Ś. ważyła 5kg kiedy wróciła do mnie jej waga ledwo przekraczała 1400gr...) wątek niech będzie przestrogą dla forumowiczek pragnących oddać swoich podopiecznych do obcego DT...pozostaje mi mieć nadzieję, że śmierć moich kociątek i nie tylko moich nie poszła na marne, że chociaż część zwierząt mająca trafić do tego domu już tam nie trafi...
P.S wielokrotnie zgłaszaliśmy tę sprawę do odpowiednich służb mundurowych...
Kinia, zastanów się czy warto wspomagać finansowo DT, który w mojej ocenie używanie tej nazwy powinien mieć zabronione.
Całe szczęście, że kotkę udało się w porę zabrać i że forumowiczki działały szybko, sprawnie, podziwiam ich za to, z pewnością dni kotki były policzone...
jasdor pisze:Pamiętam kociątka od anabelpOsobiście wstawiałam na wątek zdjęcia, ktore udało się zrobic ukradkiem i widac na nich, w jakich warunkach kociatka przebywały
![]()
Ludzie, to była dwa lata temu, potem była wielka awantura, prowadzona jeszcze przez IKĘ6 osobiście, jeszcze wtedy odważała się tu występować i odgrażać.
Czy nikt i nic nie jest w stanie powstrzymać tej baby ? ????![]()
Nie chcę nawet myśleć ile kociaków przez ten czas straciło z jej udziałem swoje i tak marne życie
Zofia&Sasza pisze:CZY KTOŚ DYSPONUJE UMOWĄ ADOPCYJNA PODPISANĄ PRZEZ KRYSTYNĘ K. NA FAŁSZYWE NAZWISKO?
issey32 pisze:Zofia&Sasza pisze:CZY KTOŚ DYSPONUJE UMOWĄ ADOPCYJNA PODPISANĄ PRZEZ KRYSTYNĘ K. NA FAŁSZYWE NAZWISKO?
Czy jakiś odzew był?
Zofia&Sasza pisze:https://www.facebook.com/events/434226109962725/434236183295051/?notif_t=plan_mall_activity
Założyłam ostrzegawcze wydarzenie na FB. Wczoraj odezwała się do mnie znajoma psiara. Szukała DT dla kota i dostała propozycję od Krystyny Kowalskiej na FB. Coś ją tknęło i napisała do mnie. Trzeba ostrzec jak najwięcej ludzi!!!
Zofia.Sasza pisze:https://www.facebook.com/events/434226109962725/434236183295051/?notif_t=plan_mall_activity
Założyłam ostrzegawcze wydarzenie na FB. Wczoraj odezwała się do mnie znajoma psiara. Szukała DT dla kota i dostała propozycję od Krystyny Kowalskiej na FB. Coś ją tknęło i napisała do mnie. Trzeba ostrzec jak najwięcej ludzi!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 214 gości