Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 10:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
Axa76 pisze:No dobra, jakiś kot wolny jeszcze do ogłoszeń? :)

Yoko,Walerka ,Shilla 8)

To biorę Yoko :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lip 26, 2012 11:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Skoro zabrano mi Żużu :( , a wolna jest Shilla to biorę ją.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw lip 26, 2012 14:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Aktywowałam ogłoszenia Klary i Grządki.Świetna robota :ok:
Yoko to oryginalna koteczka mam nadzieję że po ogłoszeniu jej długo nie będzie musiała czekać na domek :)

Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 26, 2012 14:53 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ok, dam znać jak tylko uda mi się dotrzeć do kompa, bo na razie moje aktywne dzieciaki nie dają mi spokoju. Wpadłam na chwilę i zaraz idziemy na rower :roll: , a potem plac zabaw, park, itp.itd. i tak w kółko....Niedługo zacznę tęsknić za rokiem szkolnym :evil: (wiem, że bluźnię, ale tak bywa).
Obrazek

evik75

Post » Czw lip 26, 2012 18:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze: Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze :)

Marta zdjęcia Shilli i Don Huana wchodzą do ogłoszeń bez problemu :D Cieszę się, bo już myślałam, że to ja coś spaprałam.
Obrazek

evik75

Post » Czw lip 26, 2012 18:34 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:
mar_tika pisze: Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze :)

Marta zdjęcia Shilli i Don Huana wchodzą do ogłoszeń bez problemu :D Cieszę się, bo już myślałam, że to ja coś spaprałam.

heheh Ewa masz pecha bo Shilunia lada moment jedzie do nowego domu.Fajna z tą adopcją wiąże się historia ,ale to juz Baśka napisze :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 26, 2012 20:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Shila! :1luvu: cudowna wiadomość!

Witam się ze wszystkimi po robocie :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw lip 26, 2012 21:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Tak, tak moi drodzy, dziś do domu pojechały Shilla i Luna :1luvu:

Z Shilunia to bardzo miła i zarazem zabawna historia.
Jak wszyscy wiemy koczowała na stacji Shell na Zagórzu. Wiiwii i asiakociara przytarmosiły ja do Nas na kiciarnię. Na tejże stacji dokarmiali ją ludzie, ok 3 pracowników. Był też pewien pracownik Adrian, który bardzo przejął się losem Shiluni. Nie wiedział co się z kotką stało, potem mu p. Asia doniosła i był zły że do Nas trafiła bo nie wiedział gdzie i czy na pewno ma dobrą opiekę.
Minął czas jakiś (okres kiedy u Nas Shilunia czekała na adopcję) i Adrian zdecydował się na dokocenie. Ma psa i kota, ale chce jeszcze jednego kota. Szukał małego kociaka i tak sobie szukając i szperając trafili dziś na ogłoszenie Shili!!!!!!!!!
Otrzymałam telefon z zapytaniem:
P: "czy jest Pani pewna że kotka Shilla jest ze stacji bezynowej 8O ?
Ja: (zatkało mnie)yyy.... tak oczywiście. Ze stacji na Zagórzu na ulicy XXX....? Tak oczywiście.
P: Bo my chcieliśmy się dokocić proszę Pani.
Ja: Rozumię. ..skąd Państwo są.
P: z Dąbrowy G., ale wie Pani czy to na pewno ta kotka ze stacji Shell?
Ja: Tak, prosze Pani ale o co właściwie chodzi?
P: Bo mój brat tam pracuje, dokarmiał ją, i chcemy ją koniecznie adoptować. Chcieliśmy maluszka, ale nie mieliśmy pojęcia że Aśka jest do adopcji!!
Ja: Aśka?
P: Tak Aśka tak ją zwaliśmy. Znamy Shillę b. dobrze, chcemy ją adoptować! Jest wysterylizowana? Czy jest zdrowa?
Ja: Oczywiście, jest do adopcji, ale....
P: Musimy ją adoptować, koniecznie. Nie chcemy innego kota. Mój brat jest szczęśliwy że kotka jest. Na kiedy możemy się umówić......

No i tak pokrótce Shila vel. Aśka, trafiła dziś do swojego nowego domu :lol:
MIKUŚ

Post » Czw lip 26, 2012 21:35 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Aha!!
Nowy kocur ala węgielek ma na imię Bono. Dziś z hidi go ochrzciłyśmy 8)
MIKUŚ

Post » Czw lip 26, 2012 21:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Od Lunki jeszcze nic nie wpłynęło prócz pierwszej wpłaty.
Co do kasy, dostałam dziś papę z bazarku Basi (Kity).
Dziękujemy Basiu :1luvu:

I dziś koty miały imprezę bo kupiliśmy im 1kg royala Outdoora (takie tłuściutkiego, coby Nam nie schudły zanadto po chorobie).
Dodatkowo obżarły się mam nadzieję jedząc kitekata. Mam nadzieję że nie będą głodne :mrgreen:

Mam stanowczo zbyt miękką pewną częśc ciała by im tak wydzielać, kiedy one tak ładnie proszą. :piwa:

Aha...i Klara zepuła dziś szelki dla kotów :twisted:
Gdyby ktoś miał na zbyciu szelki dla kociąt lub dorosłych kotów, to bardzo prosimy o przesłanie.

NO I OBROŻE!!
MIKUŚ

Post » Czw lip 26, 2012 21:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Gdyby ktoś miał na zbyciu szelki dla kociąt lub dorosłych kotów, to bardzo prosimy o przesłanie.

Szelki małe dla kocięcia bez smyczy i większe ze smyczą mam na zbyciu - wysłać? :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lip 26, 2012 21:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Od Lunki jeszcze nic nie wpłynęło prócz pierwszej wpłaty.
Co do kasy, dostałam dziś papę z bazarku Basi (Kity).
Dziękujemy Basiu :1luvu:

I dziś koty miały imprezę bo kupiliśmy im 1kg royala Outdoora (takie tłuściutkiego, coby Nam nie schudły zanadto po chorobie).
Dodatkowo obżarły się mam nadzieję jedząc kitekata. Mam nadzieję że nie będą głodne :mrgreen:

Mam stanowczo zbyt miękką pewną częśc ciała by im tak wydzielać, kiedy one tak ładnie proszą. :piwa:

NO I OBROŻE!!

wiszę jeszcze 4,20zł bo zostało z przesyłek :wink:
zrobię przelew, tylko czekam na kartę zdrapkę :D :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw lip 26, 2012 23:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Kolejny raz lista patronatu nad danym kotem
Klara - LadyStardust
Grządka - madit
Czesio - Marcisz
Rex - Marcisz
Kira - Kita-Rzeszów
Paris - Mikuś + TAYSON, CZORT
Żużu - Sylwia (nonsense)
Miś - facebookowi Fani + każdy kto tylko może
Don Juan - Evik75
Bercik - aange
Princesska - hidi, ale ma już dom + BUBA
Glutek - herzpl

Bez ogłoszeń są:
-> Yoko
-> Waleriana
-> Shilla
-> Izi
-> Ilek
-> Cezar
- > Daniel
-> Fredek
-> Amando
-> Aszka II
-> Majka
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają (

Dalej, dalej przyjmuje zgłoszenia.

Niestety z ogłoszeń wypadają Vicotor, Marzena, Wróbelek - brak internetu.

to ja bym moze wziela daniela tylko nie wiem jak wyglada bo fotek nie ma albo cos przeoczylam :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lip 27, 2012 5:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

a ja wezmę pannę Walerkę, o ile nie przegapiłam jakiegoś postu i jest wolna - najlepiej ją znam ze wszystkich wymienionych wolnych
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lip 27, 2012 6:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
evik75 pisze:

heheh Ewa masz pecha bo Shilunia lada moment jedzie do nowego domu.Fajna z tą adopcją wiąże się historia ,ale to juz Baśka napisze :wink:

:ryk: Nieźle. Widzicie jakie mam wyniki, ledwo co zaczęłam ogłaszać, a kotka juz adoptowana :wink: Po prostu, jako osobie leniwej praca sama mi ucieka sprzed nosa.
Fajna historia z Shillą i super, że ma domek, bo jest urocza, śliczna, łagodna. Dajcie znać, kogo jeszcze można ogłosić, może szybko znajdzie się dom, zanim zacznę ogłaszać. :lol:
Obrazek

evik75

[poprzednia][następna]