mar_tika pisze:Axa76 pisze:No dobra, jakiś kot wolny jeszcze do ogłoszeń?
Yoko,Walerka ,Shilla
To biorę Yoko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Axa76 pisze:No dobra, jakiś kot wolny jeszcze do ogłoszeń?
Yoko,Walerka ,Shilla
mar_tika pisze: Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze
evik75 pisze:mar_tika pisze: Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze
Marta zdjęcia Shilli i Don Huana wchodzą do ogłoszeń bez problemuCieszę się, bo już myślałam, że to ja coś spaprałam.
Aha...i Klara zepuła dziś szelki dla kotów
Gdyby ktoś miał na zbyciu szelki dla kociąt lub dorosłych kotów, to bardzo prosimy o przesłanie.
MIKUŚ pisze:Od Lunki jeszcze nic nie wpłynęło prócz pierwszej wpłaty.
Co do kasy, dostałam dziś papę z bazarku Basi (Kity).
Dziękujemy Basiu![]()
I dziś koty miały imprezę bo kupiliśmy im 1kg royala Outdoora (takie tłuściutkiego, coby Nam nie schudły zanadto po chorobie).
Dodatkowo obżarły się mam nadzieję jedząc kitekata. Mam nadzieję że nie będą głodne![]()
Mam stanowczo zbyt miękką pewną częśc ciała by im tak wydzielać, kiedy one tak ładnie proszą.![]()
Aha...i Klara zepuła dziś szelki dla kotów![]()
Gdyby ktoś miał na zbyciu szelki dla kociąt lub dorosłych kotów, to bardzo prosimy o przesłanie.
NO I OBROŻE!!
MIKUŚ pisze:Kolejny raz lista patronatu nad danym kotem
Klara - LadyStardust
Grządka - madit
Czesio - Marcisz
Rex - Marcisz
Kira - Kita-Rzeszów
Paris - Mikuś + TAYSON, CZORT
Żużu - Sylwia (nonsense)
Miś - facebookowi Fani + każdy kto tylko może
Don Juan - Evik75
Bercik - aange
Princesska - hidi, ale ma już dom + BUBA
Glutek - herzpl
Bez ogłoszeń są:
-> Yoko
-> Waleriana
-> Shilla
-> Izi
-> Ilek
-> Cezar
- > Daniel
-> Fredek
-> Amando
-> Aszka II
-> Majka
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają (
Dalej, dalej przyjmuje zgłoszenia.
Niestety z ogłoszeń wypadają Vicotor, Marzena, Wróbelek - brak internetu.
mar_tika pisze:evik75 pisze:mar_tika pisze: Ewa jak zdjęcia Shilli będą źle wchodziły do ogłoszeń to daj znać wrzucę ci kilka na maila w większym rozmiarze
Marta zdjęcia Shilli i Don Huana wchodzą do ogłoszeń bez problemuCieszę się, bo już myślałam, że to ja coś spaprałam.
heheh Ewa masz pecha bo Shilunia lada moment jedzie do nowego domu.Fajna z tą adopcją wiąże się historia ,ale to juz Baśka napisze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości