Miecia już w domu stałym - wszystkiego najlepszego!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 24, 2012 10:37 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Trzymam kciuki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 25, 2012 14:55 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Dostałam wyniki - Miecia jest zdrowa :mrgreen: na szczęście otyłość jeszcze jej nie zaszkodziła :roll:

Bardzo dziękuje gabi.cezar za wpłatę oraz turkusowej i Agicie za zakupy na bazarku dla Mieci :1luvu:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lip 25, 2012 15:08 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

supeeeer :)

a co tam poza tym u Mieci?
jak się miewa? ośmieliła się troszkę? :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro lip 25, 2012 15:21 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

A kiedy Miećka jedzie?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 25, 2012 15:22 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

No właśnie, co z sobotą??
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 26, 2012 9:42 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Marcin sobota na razie odpada. Maugorzata woli być w domu jak Miecia przyjedzie. Być może uda się w przyszłym tygodniu :ok:

A Miecia w końcu zaczęła jeść kocie jedzenie normlanie :dance: zjada już prawie całą porcję suchego i mokrego - nawet cosmę :lol: chyba po whiskasie tak zaskoczyła :|
Jak jesteśmy w domu to sobie panna wychodzi na pokój na spacer, siedzi na parapecie i patrzy przez okno. Ooo miałam jedno zdjęcie wstawić i zapomniałam jak wróce do domu to wrzucę :lol:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw lip 26, 2012 9:51 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Super wiadomość :)

Z jednej strony strasznie mnie dołuje to, że koty jednak dość łatwo przestawiają się na nowego opiekuna (z wyjątkami pewnie jakimiś, ale rzadko) - bo jak sobie myślę o moich i że tak łatwo by mnie zapomniały, to aż mnie ściska. Ale w takich sytuacjach to jednak je (koty) ratuje...

I też tak myślałem jak chyba Karolina, że trzeba koniecznie spróbować skontaktować się z tą panią, która była dla Mieci rodziną i powiedzieć jej, że z kotką wszystko dobrze i że będzie miała dobry dom. Kurde jakie to smutne :(
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 26, 2012 9:58 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Nikt nam nie da danych tej Pani. Więc na to niestety nie ma szans - mimo naszych chęci.

Wydaje mi się, że Miecia dosyć długo jeszcze tęskniła jak była u mnie bo płakała i widac było, że przez pierwsze dni była zdołowana. Do twej pory potrafi nasyczeć a za chwile się miziać - musi jeszcze trochę upłynąć zanim się ustabilizuje psychicznie ale już coraz lepiej jej idzie :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Sob lip 28, 2012 12:50 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Znajdź Miecię :mrgreen:

Obrazek

a kuku

Obrazek

Obrazek

A tutaj przyszedł kradziej - bo w innej miseczce na pewno to samo jedzenie smakuje lepiej :twisted:

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Post » Sob lip 28, 2012 12:54 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Wilczunia wpiernicza :mrgreen:
I masz moją pościel :P
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 28, 2012 13:04 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

nie twoja tylko taką samą 8)
Obrazek

JaEwka

Post » Sob lip 28, 2012 16:02 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Wilczka jest super :1luvu:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob lip 28, 2012 16:24 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

mawin pisze:Wilczka jest super :1luvu:

taaa ale jakby się skapnęła że w kartonie siedzi Miecia to by zwiewała z prędkością światła 8) nooo ale czego nie robi się dla zdobycia pożywienia :twisted:
Obrazek

JaEwka

Post » Sob lip 28, 2012 18:07 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Jak jak uwielbiam koty o kolorze Szpilki :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt sie 10, 2012 14:52 Re: Super pilny przypadek - kilka dni życia - Wrocław

Dawno nie pisałam, ale moja kotka miała kryzys zdrowotny i jakoś na pozostałych dwóch się mniej skupiałam :oops:
Dzisiaj postaram się porobić Mieci jakies fotki :)

Nie wiem czy już to pisałam ale wydaje mi się, że Miecia była pacana - nie bita ale może tak pacana w głowe czy tyłek albo przeganiana. Bo dalej jej się zdarza syczenie i prychanie zaraz po murczeniu - jak tylko głasknę ją w okolice tyłu. Dostaje na od dwóch dni calma do mokrej karmy bo zaczęła ładnie kocią wcinać może jej się poprawi
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]