BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 19:27 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

dorcia44 pisze:......
Dzieciaki rosną jak na przysłowiowych drożdżach ,dziś była nasza ostatnia wizyta u weta i mocne kciuki aby tak się stało . :ok:
..... :roll:

To wspaniałe wieści, niech maluszki rosną duże i zdrowe :ok: :1luvu:

tak zupełnie cichutko powiem, że u nas też chyba już najgorsze mamy za sobą :flowerkitty:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro lip 25, 2012 21:53 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Limlimku ,normalnie wstydzę się zagadać :oops:
Hania ,dziękuję i cieszę się że wy tez wychodzicie na prostą :D :ok:

Nie wiem czemu Dyzio nie zjadł kolacji :roll: już mi się kontrolka zapala :oops:

Na dworzu tak pięknie pachnie po deszczu ,może będzie się dobrze spało. :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 25, 2012 22:08 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

https://ud.interia.pl/html/getattach,mi ... kprobl.wmv

NAJPIERW TRZEBA PRZECZYTAĆ TEKST:
>
>
> Jennifer i Luke bez przerwy otrzymywali rachunki za wodę w
> astronomicznej wysokości.
> Wiedzieli, że te rachunki nie odzwierciedlają ilości wody, którą zużywają i jakiekolwiek by nie przedsięwzięli środki oszczędności, to rachunki wcale się nie zmniejszały.
> Zdając sobie z tego wszystkiego sprawę, polecili
> specjaliście, aby skontrolował całą instalację wodną, w < > celu wykrycia
> możliwego wycieku wody.
> Sprawdzono wszystko: wodomierz, rury wewnętrzne i zewnętrzne,
> wc, pralkę, Absolutnie wszystko zostało sprawdzonej nie
> wykryto żadnego problemu.
> Pewnego dnia gdy Luke był chory i został w domu w łóżku,
> słyszał stale płynącą wodę na parterze domu. Zdecydował się
> w końcu wstać z łóżka, aby sprawdzić skąd pochodzi ten szum i
> odkrył przyczynę tych niewiarygodnie wysokich rachunków za
> wodę.
> Prawdopodobnie to co zauważył odbywało się zawsze w ciągu dnia gdy Jennifer i Luke byli < > poza domem.
> Ponieważ sądził, że wiele osób nie uwierzy mu w to, co zobaczył, wziął < > kamerę video i zarejestrował to. Teraz możesz obejrzeć film video (w < > załączniku) a jeszcze lepiej oglądaj to razem z dźwiękiem.
>
>

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Czw lip 26, 2012 7:01 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Wiolu nie otwiera się :cry:

Poszłam spać wcześniej ,przed a nie po północy :oops: nawet dobranoc nie powiedziałam ,ot chamstwo jakich mało :evil: :oops:
O 4 byłam już z psami na dworzu ,Maja mnie obudziła prosząc o spacer,wszystkie poszły z nami.
Wcześniej Maja rzygała ,kuźwa czy to się nie skończy :? czy to ciąg dalszy serwatki :evil:

Oglądałam wczoraj Interwencję i znęcanie się nad ludźmi :evil: ..bo ludzkość nie jest w jej interesie :evil: życzę tym ludziom to co życzę... :x
Zastanawia mnie tylko że takie rzeczy uchodzą im na sucho . :|
Ech ,spłakałam się okropnie z żalu i z bezsilności i strachu również. :cry:
Przecież ja też mieszkam w kamienicy wystawionej na sprzedaż.

Rude syny :wink: chodzą jak małe tygrysy ,brzuchy wiszą im do ziemi idąc kołyszą biodrami i ten brzuszek też tańczy z nimi :lol:
Takie się zrobiły inne ,łapki grubsze ,pręgi ciemno pomarańczowe ,rysunek na pysiu iście tygrysi ..cuda :1luvu:
Dyziulek mniejszy jak zwykle taka ich połóweczka :wink: ale w zabawie tz. rozrabianiu nie ustępuje im na krok.
Oczywiście blady świt a ja służę za plac boju .
I cieszę się z tego :ryk:
Mała szara nadal zamykana ,szaleje jak to kociak , jak wychodzę zamykam do klatki .
BB dziś dziwne dźwięki wydawała ,jak by z wewnątrz ,nie nosowe tylko oskrzelowe :roll:
Pewnie podjadę jutro do wetki na sprawdzenie czy wszystko ok.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 26, 2012 8:40 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Czw lip 26, 2012 14:35 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

ale spryciarz :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 26, 2012 20:55 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Tak mi się skojarzyło z dorcinymi ostatnimi wahaniami.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ewali.html

Ja na żebraków reaguję alergicznie.
Zbyt wiele naczytam się o przekrętach.

Ale ja mam skórę nosorożca, nie wzruszam się smutnymi opowieściami, nie wierzę na piękne oczy, wiec mi dużo łatwiej przechodzić obojętnie.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Czw lip 26, 2012 22:30 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Ja niestety jestem biedna pod tym względem i ciężko mi mi udawać że mnie to nie rusza. :oops:

Wróciłam do domu i już mi się wszystkiego odechciało,Oskarek nie przybiegł przywitać się ,leży zwinięty w kulke ,ewidentnie źle się czuje .
Mam dość ,pasuje :cry:
nie wiem już co robić ,wychodząc z domu zostawiłam rozbrykane maluchy ,wróciłam brykają tylko 2 :cry:

Maja znów rzygała ,rano lecę z nimi do weta .
Tyle że cała długa noc przede mną. :cry:
Wydaje mi się że Lakcid lepiej im robił niż ten probiotyk :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 27, 2012 7:31 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

witam po nieprzespanej nocy.
Nie dość że Oskar znów ma sranie i nie chce jeść :| Maja rzygała to musiałam czekać na druha Borucha do prawie 2 w nocy :evil: przyjechał po więcej ubrań dla Gadziny i Oli .
Jestem a jak by mnie nie było :twisted:
Na szczęście Oskar się ożywił byle jeszcze zaczął jeść :roll: ,Maja przestała rzygać (kolejna na antybiotyku) .
nie zmieniam karmy,cały czas jedzą kuraka got. suchą karmę i recavery z dodatkiem probiotyku.
Nie wiem co robić przeczekać czy lecieć do weta. :?: :?:
Czy dać im jeszcze Lakcid?
a jak wszystko wróci ?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 27, 2012 11:55 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Widzę, że u ciebie zgodnie ze starym powiedzeniem "Co się polepszy, to się pop...szy" :roll:
Kciuki, żeby było dobrze :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 27, 2012 12:07 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Będzie dobrze. Proszę się nie martwic na zapas :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt lip 27, 2012 14:14 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

dziewczyny mam pytanie, kojarzycie może watek na miau gdzie było jak zrobic na szydełku/drutach posłanie/legowisko dla kota
ktos robił i sprzedawał
kurde i widzialam i nie wiem gdzie :(

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt lip 27, 2012 14:50 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 27, 2012 15:12 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 27, 2012 15:20 Re: SZYDŁOWIEC POTRZEBUJE NASZEGO WSPARCIA ZAGŁOSUJ W KRAKVE

już wszystkie mają sranie :crying: :crying: :crying: tą drożdżycę bardzo ciężko się leczy ,one znów zaczynają być takie biedne ,jestem załamana .
Siedzę i wyje z bezsilności .
te wszystkie probiotyki mogę sobie w d... włożyć :cry: :cry: :cry:
przeczytajcie .
http://www.weterynarii.com/wet/index.ph ... &Itemid=40

czy ktoś leczył to ...... z pozytywnym skutkiem? czy mogę prosić o pomoc :cry:

już było tak dobrze ,były takie wesołe ,jadły ,rosły ,tyły ..odstawiliśmy antybiotyk i kolejny nawrót.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]