Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:A trochę pospamuję u Was![]()
Zapraszam na mega-kolczykowy bazarek dla malizn
viewtopic.php?f=20&t=144395
turkawka pisze:VeganGirl85 pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-oddam-kocieta-dwumiesieczne-W0QQAdIdZ394728168 znacie to miejsce? 501 538 476 pisałam o sterylce
do oddania trzy sliczne kotki /dwa czarne i prazkowany szary i brazowy,urodzily sie w piwnicy przy ul.Haukego Bosaka ,dokarmiamy
je codziennie ,a one chetnie przytulilyby sie do dobrego czlowieka.
Ich pobyt w tym miejscu jest bardzo niebezpieczny,wczoraj jeden
zostal uderzony przez samochod,na szczescie nic sie nie stalo.
sa bardzo ciekawe swiata i niestety przebiegaja przez ulice co jest
dla nich niebezpieczne/dopiero po drugiej stronie jest trawnik gdzie
moga cieszyc sie swoboda.Jezeli ktos moze im pomoc to zapraszam.
jessi74 - może Ty kojarzsz dokładniej?
Agness78 pisze:Zapraszam na bazarki:
Kocie gadżety : viewtopic.php?f=20&t=144466
Ubranka dziecięce, rozmiar 62-80 : viewtopic.php?f=20&t=144468
sroka7 pisze:
Jaka cudna!![]()
![]()
Gdyby moja Misiunia(a Tygryska z waszej strony-adopcje 2011) miała dzieciństwo, to na pewno tak by wyglądała na zdjęciach!
natasza25 pisze:sroka7 pisze:
Jaka cudna!![]()
![]()
Gdyby moja Misiunia(a Tygryska z waszej strony-adopcje 2011) miała dzieciństwo, to na pewno tak by wyglądała na zdjęciach!
Ale za to Misiunia ma domek i to jaki![]()
![]()
Moze do Loli tez się szczęście usmiechnie, mala troszkę dziczy a wzięta na ręce trzęsie sie jak galaretka. Ale pomału sie oswaja.
sroka7 pisze:natasza25 pisze:sroka7 pisze:
Jaka cudna!![]()
![]()
Ale za to Misiunia ma domek i to jaki![]()
![]()
Moze do Loli tez się szczęście usmiechnie, mala troszkę dziczy a wzięta na ręce trzęsie sie jak galaretka. Ale pomału sie oswaja.
Miśka miała ok 7 miesięcy jak ją adoptowałam i też dziczyła - nie do swojej opiekunki, ale do obcych bardzo, kilka godzin spędziła pod wanną zanim wyszla na zwiad(wtedy szybko zamknęliśmy łazienkę i potem bardzo się tego pilnowało, żeby nam się tam nie zaklinowała) a potem baaardzo długi(ja wiem, na pewno ok 2 miesięcy) czas mieszkała głównie pod łóżkiem - spacerowała nocą, za to teraz jest naszym najukochańszym pluszowym miziakiem!![]()
![]()
o!
Domek dla Loli się znajdzie, bo taka kochana piękność z niej wyrośnie!
natasza25 pisze:Poszukujemy na cito DT dla czterech malizn z komórki. Niestety u nas ani kawałka miejsca
![]()
Nie damy rady pomoc maluchom tym razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 28 gości