WRO KOCIE PODZIEMIE cz IV.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2012 16:22 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lip 22, 2012 22:30 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

A trochę pospamuję u Was :twisted:

Zapraszam na mega-kolczykowy bazarek dla malizn

viewtopic.php?f=20&t=144395
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon lip 23, 2012 7:06 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

sroka7 pisze:A trochę pospamuję u Was :twisted:

Zapraszam na mega-kolczykowy bazarek dla malizn

viewtopic.php?f=20&t=144395

zapraszamy :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 24, 2012 21:52 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

Zapraszam na bazarki:
Kocie gadżety : viewtopic.php?f=20&t=144466 :ok:
Ubranka dziecięce, rozmiar 62-80 : viewtopic.php?f=20&t=144468

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lip 25, 2012 2:16 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

turkawka pisze:
VeganGirl85 pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-oddam-kocieta-dwumiesieczne-W0QQAdIdZ394728168 znacie to miejsce? 501 538 476 pisałam o sterylce

do oddania trzy sliczne kotki /dwa czarne i prazkowany szary i brazowy,urodzily sie w piwnicy przy ul.Haukego Bosaka ,dokarmiamy
je codziennie ,a one chetnie przytulilyby sie do dobrego czlowieka.
Ich pobyt w tym miejscu jest bardzo niebezpieczny,wczoraj jeden
zostal uderzony przez samochod,na szczescie nic sie nie stalo.
sa bardzo ciekawe swiata i niestety przebiegaja przez ulice co jest
dla nich niebezpieczne/dopiero po drugiej stronie jest trawnik gdzie
moga cieszyc sie swoboda.Jezeli ktos moze im pomoc to zapraszam.

jessi74 - może Ty kojarzsz dokładniej?

Napisała do mnie pani, która zamieściła ogłoszenie. Pisała, że jest już starsza i schorowana, ale bardzo jej zależy na złapaniu kotki i jej kastracji, i że w miarę możliwości postara się pomóc. Podobno w zeszłym roku pan ze schroniska próbował pannę odłowić, ale była sprytniejsza.
Ogłaszanie maluchów biorę na siebie, ale przydałyby się fotki...
z tradycyjnym POMOŻECIE? :)
dzięki wielkie z góry!

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z398407439

12 lipca 2012 na ul.Sygnałowej (Wrocław), zaginęła kotka w typie syberyjskiej (długowłosa). Kotka jest w trakcie leczenia.Reaguje na imię Nina.
Osoby które widziały kotkę prosimy o kontakt - 606115426

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z398318591

Zaginął piesek kundelek, czarny mocno szpakowaty, okolice ul. Olszewskiego (na wysokości Spółdzielczej). Mały, około 30 cm wysokości, można powiedzieć, że staruszek – 16 lat.
Znalazcę lub osoby mogące pomóc BARDZO proszę o kontakt na
numer telefonu 600-816-045

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z398101109

W czwartek tj 19go kolo godziny 16 na osiedlu Kozanow zaginął kundelek. Piesek kuleje na przednia lewa łapkę jest po wypadku i stalą opieka weterynarza, miał na sobie dwie obrożę jedna czarna z bandamka a druga koloru pastelowego, przypominającą obroże na pchly. Piesek jest z odzysku, przyzwyczajony był do bezpańskiego życia dlatego często wymykał się z podwórka. Posiada czip. Maksiu jest bardzo towarzyskim i przyjacielskim pieskiem, bardzo lubi dzieci dlatego sam krzywdy nikomu nie zrobi. Bardzo martwimy się o niego wiec jeżeli ktoś gdzieś go widział prosimy o kontakt telefoniczny 881400478 lub 794319369
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 25, 2012 20:26 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

Agness78 pisze:Zapraszam na bazarki:
Kocie gadżety : viewtopic.php?f=20&t=144466 :ok:
Ubranka dziecięce, rozmiar 62-80 : viewtopic.php?f=20&t=144468

:1luvu:

jessi74

Post » Śro lip 25, 2012 21:03 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

To nasza kolejna bida :cry:
Mial ranę z ogromym obrzekiem i opuchliną z której wylewała sie ropa. Złapałyśmy go kilka dni temu, zaklinował się w piwnicy i nie chciał wyść, skusił się na jedzenie i trafił do DT u Beaty. Wyczyscili ranę na UP, podali antybiotyki i w piątek jedziemy na kontrolę i rentgen sprawdzić dlaczego ta łapka jest dalej niewładna, ciagnie ją za sobą :cry:. Jak chcemy go dotknąć to płacze, klatka mu nie służy , takie duze dziecko z niego. Wydaje mi się że nie jest dziki tylko wystraszony. Ale piekny z niego kocur.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

To Mruczka (rok czasu bedzie w sierpniu jak jest leczona. Miała nadzerki od jezyka az po gardło. Nie mogla jeśc, wazyła 2 kg, kotka ponad 10 letnia. Szuka nowego domu. Tak wyglada teraz :ok:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak wczesniej
Obrazek
Obrazek

A to Ksantia 2 i jej kolezanka zabrane z miejca pracy gdzie Pani dokarmiajaca poszła na eweryture i nikt koteczkami nie chciał się zaopiekować :oops:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I maleństwo Lola - urodziła sie na dachu budynku, interweniowala straz miejska, jednego udało sie uratowac. Maluchy się prawie usmazyły na goracym dachu.

Obrazek
Obrazek

I bym zapomniala jeszcze :wink: to mój nowy sąsiad Toffik, znaleziony w rowie 2 tygodnie temu. Zostaje na dożywocie :mrgreen: Miłośnik gotowanego kuraka i pogromca much :D

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 25, 2012 22:44 przez natasza25, łącznie edytowano 5 razy

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro lip 25, 2012 22:02 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

natasza25 pisze:I maleństwo Lola - urodziła sie na dachu budynku, interweniowala straz miejska, jednego udało sie uratowac. Maluchy się prawie usmazyły na goracym dachu.

Obrazek
Obrazek

Jaka cudna! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gdyby moja Misiunia(a Tygryska z waszej strony-adopcje 2011) miała dzieciństwo, to na pewno tak by wyglądała na zdjęciach!
Obrazek

sroka7

Post » Śro lip 25, 2012 22:09 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

sroka7 pisze:
natasza25 pisze:I maleństwo Lola - urodziła sie na dachu budynku, interweniowala straz miejska, jednego udało sie uratowac. Maluchy się prawie usmazyły na goracym dachu.

Obrazek
Obrazek

Gdyby moja Misiunia(a Tygryska z waszej strony-adopcje 2011) miała dzieciństwo, to na pewno tak by wyglądała na zdjęciach!

Ale za to Misiunia ma domek i to jaki :1luvu: :ok:
Moze do Loli tez się szczęście usmiechnie, mala troszkę dziczy a wzięta na ręce trzęsie sie jak galaretka. Ale pomału sie oswaja :kotek: .

natasza25

Post » Czw lip 26, 2012 7:52 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

cudne koteczki :1luvu:
a Mruczka 8O szok... ale wypiękniała :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lip 26, 2012 19:49 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

Hej,

Właśnie przeczytałam na FB, że znajomej kotka z domu uciekła... Okolice Powstańców Śląskich...
Poniżej zdjęcie kocinki... Jakby ktoś widział bardzo proszę o informację..

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Czw lip 26, 2012 20:46 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

natasza25 pisze:
sroka7 pisze:

Obrazek
Obrazek

Moze do Loli tez się szczęście usmiechnie, mala troszkę dziczy a wzięta na ręce trzęsie sie jak galaretka. Ale pomału sie oswaja :kotek: .

Miśka miała ok 7 miesięcy jak ją adoptowałam i też dziczyła - nie do swojej opiekunki, ale do obcych bardzo, kilka godzin spędziła pod wanną zanim wyszla na zwiad(wtedy szybko zamknęliśmy łazienkę i potem bardzo się tego pilnowało, żeby nam się tam nie zaklinowała) a potem baaardzo długi(ja wiem, na pewno ok 2 miesięcy) czas mieszkała głównie pod łóżkiem - spacerowała nocą, za to teraz jest naszym najukochańszym pluszowym miziakiem! :1luvu: :1luvu: :1luvu: o!
Obrazek
Obrazek

Domek dla Loli się znajdzie, bo taka kochana piękność z niej wyrośnie! :ok:
Obrazek

sroka7

Post » Czw lip 26, 2012 21:25 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

sroka7 pisze:
natasza25 pisze:
sroka7 pisze:

Obrazek
Obrazek

Miśka miała ok 7 miesięcy jak ją adoptowałam i też dziczyła - nie do swojej opiekunki, ale do obcych bardzo, kilka godzin spędziła pod wanną zanim wyszla na zwiad(wtedy szybko zamknęliśmy łazienkę i potem bardzo się tego pilnowało, żeby nam się tam nie zaklinowała) a potem baaardzo długi(ja wiem, na pewno ok 2 miesięcy) czas mieszkała głównie pod łóżkiem - spacerowała nocą, za to teraz jest naszym najukochańszym pluszowym miziakiem! :1luvu: :1luvu: :1luvu: o!
Obrazek
Obrazek

Domek dla Loli się znajdzie, bo taka kochana piękność z niej wyrośnie! :ok:

Ale wyrosła 8O , pieknie wyglada :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lip 26, 2012 21:40 przez natasza25, łącznie edytowano 1 raz

natasza25

Post » Czw lip 26, 2012 21:31 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

Poszukujemy na cito DT dla czterech malizn z komórki :cry: . Niestety u nas ani kawałka miejsca :oops:
Nie damy rady pomoc maluchom tym razem :oops:

natasza25

Post » Czw lip 26, 2012 22:02 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III operacja Teosia prośba o baz

natasza25 pisze:Poszukujemy na cito DT dla czterech malizn z komórki :cry: . Niestety u nas ani kawałka miejsca :oops:
Nie damy rady pomoc maluchom tym razem :oops:

:!:

jessi74

[poprzednia][następna]