OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 12:49 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

Za kocicę, super, że się jej udało :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lip 25, 2012 14:19 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

:ok: za koteńkę. Musi być dobrze.

A Ty kobieto zdrowiej. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro lip 25, 2012 14:59 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

Ło Matko, nie przestaję trzymać kciuków :ok:
Nie chcę jeszcze się cieszyć, choć troszeczkę już mi miło na sercu.
Kochana Molly (dawniej bezimienna)... życzę ci najwspanialszego domku.

I takiego szczęścia życzę rónież wszystkim innym kociastym od Asi :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 25, 2012 19:15 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

ogromne kciuki dla mamuśki, oby jej było dobrze w nowym domku :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro lip 25, 2012 20:04 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

za mamusię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Śro lip 25, 2012 20:27 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

Biało-niebieski nie ma jednak DT. Nie wiem co się stało ale z ustaleń niedzielnych nic nie wyszło i chętny DT nie zabrał go.Malec nadal szuka DT.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 26, 2012 6:59 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

Sezon ogórkowy i u nas.Cisza totalna na wątku, goście nosy do słońca wystawiają i czasu nie ma na nic. A my trwamy.Właśnie tragedia dnia mnie dotkła.Chusteczki sie skończyły. :cry: Zainwestujemy w coś nie pachnącego i miękiego.By dużawy nosek za bardzo nie obcierały.
:mrgreen:
Żuk dziś osowiały. Ranek na ścierze minął i na kroplówce.Przetrwał ją spokojnie a to nie jest fajny objaw. Zbliża się termin wizyty na Białobrzeskiej więc tradycyjnie z nim gorzej.Martwię się.Ale u mnie to stan stały :mrgreen:
Maluszki ok.Zostały uzgodnione imiona więc przedstawiam chłoaków.
Strączek- najmniejszy chłopczyk . Czarny z białym znaczeniem na bródce. Ma biały brzuszek i skarpetki
Semir- czarny, największy pingwinek ze strzałką na nosku. Ma również skarpeteczki i brzuszek biały.
Simon- cętkowany Kocik o szarym kolorze z białymi łapkami i brzuszkiem
Smużek –cudnie grafitowy o popiołkowym odblasku. Ma leciutki biały krawacik.
Salem- cały biały chłopczyk. Wszystko wskazuje ,że nie słyszy wiec jego adopcja musi być bardzo przemyślana.
Mam pewne kłopoty z zapamiętaniem.Ale to też normalne. Zanim jakiemuś kotu zwrócę uwagę jak coś broi ,wywrzaskując i próbując utrafić na właściwe imię to już jest po sprawie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 7:13 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

Kup sobie Kleenex z balsamem. jest litościwy... ;)
Zaglądam do Was codziennie, tylko rzadko coś stukam, bo albo mi mowę odejmuje, albo „nie nadanżam” za własnym ogonem...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lip 26, 2012 7:15 Re: OTW6-PILNIE DT/DS niebiesko-biały kocik s.84

Sprawa PILNA i aktualna cały czas.
Poszukiwany DT/DS dla niebieściucha.Kot cudny o lekko dłuższym włosku .Strasznie do ludzi lgnący.
Na prawdę nie ma miejsca u opiekunki. A kot jest tylko do kochania.Od ręki :!:

Potencjalny DT mimo umówienia się po odbiór małego nie zjechał.Opiekunka czekała niedzielkę . Pewnie coś wypadło ale choćby słówko/wieść by się zdała by nie blokować całej niedzieli i wiedzieć na czym "się stoi".

Przekopiuję się.
ASK@ pisze:Poszłam nakarmić kotłowniane.Jak zbierałam zastawę kątem ucha coś usłyszałam. Zastrzygłam i zamarłam jak ogar z otwartą paszczą i uniesioną nogą.Już wkur..no, wkurzona. Koć?! Cholera jasna KOĆ płacze.Mały na pewno i drze ryja. Co się ruszę to głos milknie. Chodzę ,kiciam, miauczę, uwalam się w blocie zagladając pod samochody i przeczesując krzaluny. Szlag mnie trafia bo powinnam zostawić.Wszak kota mam dostatek. Zlokalizowałam. Tkwi w samochodzie. Podstawiam jedzenie.Ryczy ale nie wychodzi. Dzwonię do Ani by przyleciała z długopisem i kartką. Przyleciała.Powtykałyśmy kartki.
Okazuje się,że koć od nocy bazuje u nas na osiedlu i koncertuje.Był namierzany i szukany już wczoraj.Bez skutku. Teraz na mnie padło. Stoimy więc i kusimy gówniarza. Czuje jedzenie i rozpacza głośno nie mogąc wyjść.Koty poddenerwowane.Kochaś pomógł zlokalizować stronę "zamieszkania" bo pomiauczał i podpisał moczem właściwą stronę auta.Koć w prawym zakolu,czy czymś tam pod maską siedzi.Dzwonimy po kolejną osobę do pomocy. Już ponad godzina minęła a ja do pracy muszę.I kroplówkę Żukowi muszę dać i upiększyć się...Posesjowa nie nakarmiona.
Ale obsada już jest.Zaczynają wydzwaniać po znajomych w celu zlokalizowania właściciela karety. Pogalopwałam do domu.Zrobiłam co miałam zrobić i lecąc do pracy sprawdziłam co z malcem. Siedzi już u Ani. Wyciągnęła go ledwo wciśniętego między coś tam. Piękny, tłusty dzieciak o biało-niebieskim kolorze. Prześliczny i domowy.Ok 2 miesięcy.Jakaś szuja podrzuciła go na miejsce dokarmiania kotów.
Proszę pilnie o DT dla dzieciaka. U Ani źle jest. Jest zakocona na maksymalnego maksa. Ja też.
Dziewczyny, to przepiękny malec. Cudny. Taki zagubiony i wystrachany.
Proszę o pomoc dla nieg.
Proszę o DT/DS.Moze ktoś sie skusi.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 9:34 Re: OTW6-Pilnie DT/DS niebieskiemu malcowi s.89.Nowe foty87

Molly trzymamy kciuki za Twoje szczęście w nowym domku!
Dziewczyny, macie jakis konkretny pakiet ogloszen, gdzie oglaszaliście Molly?

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

Post » Czw lip 26, 2012 9:43 Re: OTW6-Pilnie DT/DS niebieskiemu malcowi s.89.Nowe foty87

dark_swan pisze:Molly trzymamy kciuki za Twoje szczęście w nowym domku!
Dziewczyny, macie jakis konkretny pakiet ogloszen, gdzie oglaszaliście Molly?

Agnieszka, większość z nas ma te same strony.Te największe główne.W pozostałych różnimy się ale nielicznie.Mała poszła do domu chyba z tablicy.
Ogłoszenia dawała meksykanka.

Dzięki za kciukasy. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 10:24 Re: OTW6-Bez Imienia w DS f.85-kciuki!Nowe foty s.87

ASK@ pisze:Sezon ogórkowy i u nas.Cisza totalna na wątku, goście nosy do słońca wystawiają i czasu nie ma na nic. A my trwamy.Właśnie tragedia dnia mnie dotkła.Chusteczki sie skończyły. :cry: Zainwestujemy w coś nie pachnącego i miękiego.By dużawy nosek za bardzo nie obcierały.
:mrgreen:
Żuk dziś osowiały. Ranek na ścierze minął i na kroplówce.Przetrwał ją spokojnie a to nie jest fajny objaw. Zbliża się termin wizyty na Białobrzeskiej więc tradycyjnie z nim gorzej.Martwię się.Ale u mnie to stan stały :mrgreen:
Maluszki ok.Zostały uzgodnione imiona więc przedstawiam chłoaków.
Strączek- najmniejszy chłopczyk . Czarny z białym znaczeniem na bródce. Ma biały brzuszek i skarpetki
Semir- czarny, największy pingwinek ze strzałką na nosku. Ma również skarpeteczki i brzuszek biały.
Simon- cętkowany Kocik o szarym kolorze z białymi łapkami i brzuszkiem
Smużek –cudnie grafitowy o popiołkowym odblasku. Ma leciutki biały krawacik.
Salem- cały biały chłopczyk. Wszystko wskazuje ,że nie słyszy wiec jego adopcja musi być bardzo przemyślana.
Mam pewne kłopoty z zapamiętaniem.Ale to też normalne. Zanim jakiemuś kotu zwrócę uwagę jak coś broi ,wywrzaskując i próbując utrafić na właściwe imię to już jest po sprawie.

Fajne imionka :):):)

Radarka dzisiaj już na bank ogarnę, tyle że późniejszą porą. Siedzę teraz w schronisku i przydałoby się jakieś futra na spacery wyciągnąć ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw lip 26, 2012 13:10 Re: OTW6-Pilnie DT/DS niebieskiemu malcowi s.89.Nowe foty87

Koniec świata - żeby niebieski maluch nie miał wzięcia? :roll: ech...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lip 26, 2012 14:11 Re: OTW6-Pilnie DT/DS niebieskiemu malcowi s.89.Nowe foty87

Agneska pisze:Koniec świata - żeby niebieski maluch nie miał wzięcia? :roll: ech...

i prawie puchata dziewunia. :roll:
Koniec świata :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 14:47 Re: OTW6-Pilnie DT/DS niebieskiemu malcowi s.89.Nowe foty87

Luuudzie, ciotki, czy ktos może mi powiedziec jak wystawic ogloszenie na tablica.pl, żeby było widoczne tez na allegro?

A zdjęcia koteczki są jaies? ;> Jestem strasznie ciekawa jak wygląda... :D

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

[poprzednia][następna]