UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 17:52 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

pierwotnie miałam jechać w środę,ale termin przesunęłam na sobotę- DS odebrał kocię w piątek...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pon lip 23, 2012 18:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

8O

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Wto lip 24, 2012 8:46 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Tam chyba w dalszym ciągu są koty ze Szczebrzeszyna?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 24, 2012 8:51 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

8O

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto lip 24, 2012 9:26 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Zofia&Sasza pisze:Tam chyba w dalszym ciągu są koty ze Szczebrzeszyna?

To pewna informacja?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto lip 24, 2012 9:31 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

issey32 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Tam chyba w dalszym ciągu są koty ze Szczebrzeszyna?

To pewna informacja?

Doczytałam. U Angalii była jedna koteczka. Umarła na kk. Podobno.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 24, 2012 9:40 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Znowu moje teorie spiskowe :oops: Informacje na wątku to czasem tylko wierzchołek ustaleń na prw.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto lip 24, 2012 10:27 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

No pięknie :evil:

Czy nie powinien być ban dla Angalii?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto lip 24, 2012 10:32 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

piccolo pisze:No pięknie :evil:

Czy nie powinien być ban dla Angalii?

Powinien być w regulaminie zakaz podwójnych nicków. To tak na początek. Podobno administracja pracuje nad regulaminem. Zobaczymy... Uważam też, że osoby dysponujące dokumentami (np. umowy adopcyjne) na fałszywe nazwisko Krystyny K. powinny zgłosić sprawę do policji. Ale już się nie łudzę, że ktokolwiek coś zrobi. Po prostu sprawa przycichnie do następnego razu, do następnego kota zmarłego na tajemniczą chorobę... :evil:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lip 25, 2012 9:27 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

najszczesliwsza pisze:Mnie poraziło, że mimo znajomości sprawy kinia098 uważa, że wszystko jest w porządku...

Nic takiego nie powiedziałam, więc nie wiem, skąd to wywnioskowałaś :D Więc proszę cię, najpierw się dokładnie dowiedz, a później dopiero pisz :D
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro lip 25, 2012 22:39 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

No nieźle!!!! ten wątek jest przerażający!

Czy jest kontakt z DS tej starej kotki?

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Śro lip 25, 2012 22:48 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Ja bym się zastanowiła czy DS w ogóle istnieje...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro lip 25, 2012 22:49 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

wilhelm170 pisze:No nieźle!!!! ten wątek jest przerażający!

Czy jest kontakt z DS tej starej kotki?

Tak,jest DS,forumowy bdb.(nie ja :wink: )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 25, 2012 22:58 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

najszczesliwsza pisze:Ja bym się zastanowiła czy DS w ogóle istnieje...

Istnieje.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro lip 25, 2012 23:42 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

najszczesliwsza pisze:Ja bym się zastanowiła czy DS w ogóle istnieje...

A ja mysle, ze na ten temat najwięcej do powiedzenia ma Kinia098 i mam nadzieję, że ku przestrodze innych opisze cały przebieg akcji. Wiele osób zaangażowało sie w ta sprawę i moze warto by było jednak opisac jej przebieg.
Co do DS ? DS był wymyślony, po to żeby kota wyrwać od IKI, byc moze w tej chwili jednak pozostał Domem Stałym, ale to powinna napisac Kinia, mysle, że nalezy sie to wszystkim, którzy kibicowali kotce i brali udział w tej całej akcji. Nie rozumie tej całej konspiracji i wkurza mnie to wychwalanie na wątku Kini ,jaka cudowna była Angalia, dla przypomnienia Angalia to IKA6, przebiegła, podajaca się za kogos innego. Gdy juz musiała podac swoje prawdziwe dane, mówiła, ze to dane........jej pracownicy, bo ona z róznych powodów nie moze podac swoich 8O Wciąż kręci, kłamie i zmienia swoja tożsamość wracając jak bumerang na Miau :evil:

Ja jednak wciąz pamiętam co zrobiła kotom od Anabelp, po które do niej pojechałam i nie moge czytać, ze wspaniale zajmuje sie powierzonymi jej kotami :evil:

Prosiłam Kinie żeby nie pozwalała jej wyprowadzac kota na szelkach, Kinia098 napisała to na watku, oczywiście IKA i tak zrobiła jak chciała, czyli wyprowadziła kota. Wkleje teraz opis Anabelp o jej kotce Tosi, która pojechała do niej z czwórka maluchów, żaden nie przezył.

Moją Tosię też wypuszczała na szelkach...pewnego razu tak ją za łapkę złapała kiedy ta chciała uciec przez okno, że z zawiasów jej prawie wyrwała, a potem mi opowiadała, że masaże wodne jej robi żeby opuchlizna zeszła...#$#$%. Gdybym jej nie przypominała stale o sobie i gdybym nie wyrażała chęci odebrania Tośki pewnie dzisiaj już wąchałaby kwiatki pod ziemią:(:(:(

Przypomne, przezyła tylko Tosia, która była skrajnie wycieńczona, ważyła nieco ponad 1 kg. Pojechała do niej jako piekna, zadbana , karmiąca kotka z kocietami, odebrana jako wrak, który ledwo został odratowany. Żadne kocie nie przeżyło :(

Może jednak zostanie tu napisana historia staruszki z Darłowa, ku przestrodze i po to zeby nie dac sie zwieźć pozornej dobroci, Angali/Krystynie K. czy jeszcze innej a jednak tej samej osobie o dawnym nicku....IKA6
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]