najszczesliwsza pisze:Ja bym się zastanowiła czy DS w ogóle istnieje...
A ja mysle, ze na ten temat najwięcej do powiedzenia ma Kinia098 i mam nadzieję, że ku przestrodze innych opisze cały przebieg akcji. Wiele osób zaangażowało sie w ta sprawę i moze warto by było jednak opisac jej przebieg.
Co do DS ? DS był wymyślony, po to żeby kota wyrwać od IKI, byc moze w tej chwili jednak pozostał Domem Stałym, ale to powinna napisac Kinia, mysle, że nalezy sie to wszystkim, którzy kibicowali kotce i brali udział w tej całej akcji. Nie rozumie tej całej konspiracji i wkurza mnie to wychwalanie na wątku Kini ,jaka cudowna była Angalia, dla przypomnienia Angalia to IKA6, przebiegła, podajaca się za kogos innego. Gdy juz musiała podac swoje prawdziwe dane, mówiła, ze to dane........jej pracownicy, bo ona z róznych powodów nie moze podac swoich

Wciąż kręci, kłamie i zmienia swoja tożsamość wracając jak bumerang na Miau

Ja jednak wciąz pamiętam co zrobiła kotom od Anabelp, po które do niej pojechałam i nie moge czytać, ze wspaniale zajmuje sie powierzonymi jej kotami
Prosiłam Kinie żeby nie pozwalała jej wyprowadzac kota na szelkach, Kinia098 napisała to na watku, oczywiście IKA i tak zrobiła jak chciała, czyli wyprowadziła kota. Wkleje teraz opis Anabelp o jej kotce Tosi, która pojechała do niej z czwórka maluchów, żaden nie przezył.
Moją Tosię też wypuszczała na szelkach...pewnego razu tak ją za łapkę złapała kiedy ta chciała uciec przez okno, że z zawiasów jej prawie wyrwała, a potem mi opowiadała, że masaże wodne jej robi żeby opuchlizna zeszła...#$#$%. Gdybym jej nie przypominała stale o sobie i gdybym nie wyrażała chęci odebrania Tośki pewnie dzisiaj już wąchałaby kwiatki pod ziemią:(:(:( Przypomne, przezyła tylko Tosia, która była skrajnie wycieńczona, ważyła nieco ponad 1 kg. Pojechała do niej jako piekna, zadbana , karmiąca kotka z kocietami, odebrana jako wrak, który ledwo został odratowany. Żadne kocie nie przeżyło
Może jednak zostanie tu napisana historia staruszki z Darłowa, ku przestrodze i po to zeby nie dac sie zwieźć pozornej dobroci, Angali/Krystynie K. czy jeszcze innej a jednak tej samej osobie o dawnym nicku....IKA6