Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:NO I NA POWAŻNIE TRZEBA SIĘ ZAJĄĆ ADOPCJAMI I OGŁOSZENIAMI DLA KOCIĄT NA TĄ CHWILĘ MAMY 15 KOCIĄT W KOCIARNI dziś doszły dwa następne.
NA STRONIE WYSTAWIŁAM ŁAZIENKOWCE I SKARPETKA - CZY KTOŚ IM DALSZE OGŁOSZENIA ZROBIŁ![]()
![]()
![]()
Jak będę miała zdjęcia wystawię na stronę resztę kociaków, ale potrzeba im więcej ogłoszeń![]()
![]()
![]()
Czy ktoś się pisze na rozmowy adopcyjne w sprawie kociąt, bo sama nie wyrobię![]()
![]()
![]()
Czyj numer telefonu mogę jeszcze w ogłoszeniach adoppcyjnych podawać![]()
wiesiak pisze:terenia1 pisze:NO I NA POWAŻNIE TRZEBA SIĘ ZAJĄĆ ADOPCJAMI I OGŁOSZENIAMI DLA KOCIĄT NA TĄ CHWILĘ MAMY 15 KOCIĄT W KOCIARNI dziś doszły dwa następne.
NA STRONIE WYSTAWIŁAM ŁAZIENKOWCE I SKARPETKA - CZY KTOŚ IM DALSZE OGŁOSZENIA ZROBIŁ![]()
![]()
![]()
Jak będę miała zdjęcia wystawię na stronę resztę kociaków, ale potrzeba im więcej ogłoszeń![]()
![]()
![]()
Czy ktoś się pisze na rozmowy adopcyjne w sprawie kociąt, bo sama nie wyrobię![]()
![]()
![]()
Czyj numer telefonu mogę jeszcze w ogłoszeniach adoppcyjnych podawać![]()
Jak tylko pojawiły sie na stroie robię ogloszenia
Cookie1706 pisze:I gdyby ktos chciał kastrowac lub sterylizowac kociaka wolnozyjacego lub z Kociej Chatki dajcie mi znać na pw lub dzwońcie, mam propozycje nie do odrzucenia
Mara S pisze:Kur... mać. Wyszłam ze smieciami a tu auto MZUK i goście z transporterem na kota. Okazał się, że mieli rano w klatce obok zgłoszone agresywne koty w piwnicy (gówno prawda). Weszłam z nimi do piwnicy a tam dwa trupy - jeszcze nawet nie sztywne![]()
![]()
![]()
Kasiekkasiek pisze:Po dyżurze :
Skarpetek jakby lepiej, ładnie wszystko zjadł, nawet bawić się chciał.
Elenka i maluszki pojadły piersi z kurczaka którą przyniosła Agnieszka (Anksunamun), wcinały aż im się uszy trzęsły(resztę piersi położyłam w lodówce)
Łazienkowce trochę kichają, Amelce też się leje z nosa,ale wsunęła całą miskę jedzenia
Misiek strasznie fuczy , ogólnie już nie jest taki miziasty jak na początku.
W przedsionku w czarnej reklamówce jest parę szmatek do schroniska ( również od Agnieszki - podobnie jak Whiskasy dla Juniorków)
Na zdrowej maluchy w wolierze szaleją i mają całkiem niezły apetyt.
Ogonek też by jadł za dziesięciu
Złota na zapleczu ruszyła trochę mokrego jedzenia , jednak wolała suche.
Dorota Wojciechowska pisze:A co z dzisiejszym dyżurem wieczornym ????? Da ktoś radę ???
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.07.-29.07.2012 r.
23.07. pon. rano Marta wie. Ewa
24.07.wt. rano Kasia wie. Beatka
25.07. śr. rano Marta wie brak
26.07. czw.rano brak wie. Mara
27.07. piat rano Beatka wie. Iwonka
28.07. sob. brak wie. brak
29.07. niedz. rano Dorotka wie. Marlenka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości