Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 21:45 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dziś zrobiłyśmy dyżur pierwszy raz z Martą (nową koleżanką).

Mam nadzieję że się odezwie tu na forum i będzie z Nami aktywnie uczestniczyć w kociarnianym życiu :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 21:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Dziś zrobiłyśmy dyżur pierwszy raz z Martą (nową koleżanką).

Mam nadzieję że się odezwie tu na forum i będzie z Nami aktywnie uczestniczyć w kociarnianym życiu :1luvu:

jeszcze jedna marta 8O ale numer :!: :!: :!:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lip 23, 2012 22:06 Re: Cz VII

23.07 /pon/ mikuś+ Marta
24.07 /wt/ ........ VICTOR
25.07 /śr/ ........... SYLWIA
26.07 /czw/ ....... HIDI
27.07 /pt/ ........... ......
28.07 /sb/ ..... VICTOR
29.07/ndz/ ....... ..........

Czy ktoś może jakimś magicznym sposobem uzupełnić luki?
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 22:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

PILNE - ogłoszenia !!

Chciałabym by każdy sobie wybrał 2-3 koty i zrobił im ogłoszenia na wszelkich możliwych portalach!
Adopcje stoją, ale też ogłoszeń nie mamy, więc trudno by adopcje szły :roll:

Ja robię dla Paris, Kiry i Miśka. Czyli dla moich tymczasów.

Chciałabym by każdy mógł ogłaszać swojego tymczasa dodatkowo na własną rękę. Wtedy może wreszcie jakoś adopcje by ruszyły :roll:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 22:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Tzn. chciałabym się móc poprawić. Mają ogłoszenia, ale to stanowczo za mało na tak maksymalnie przepełnionym rynku kotami. Jeżeli chcemy się przebić, przemówić do ludzi to musimy sypać ogłoszeniami ciągle!!

Więc kto? kogo?
Mikuś, Paris, Kira, Misiek. (nie wiem jak wytrzyma to mój beznadziejny internet :roll: )
Herz, siedzisz w domu, nie możesz chwilowo chodzić na kociarnię - rozumię. Ale może np. swojego ulubieńca Glutka i kogoś jeszcze mogłabyś ogłaszać dodatkowo?
Hidi, jestem pewna że porobisz ogłoszenia Princesce gdzie tylko się da. Tak jak wczoraj gadałyśmy wytypuj jeszcze 1 kota i jedziemy z koksem.
Elape, Cezar + ktoś jeszcze z kiciarni? Potrafisz Elu robić ogłoszenia, jakbyś potrzebowała pomocy to powiemy z Martą co i jak. Wieczorami na spokojnie można porobić parę ogłoszeń.
Bubor, mógłbyś kogoś poogłaszać? Nie mamy szylkretek ale może jakaś inna kocia panna?
Kita-Rzeszów, to samo pytanie? Kogo lubisz najbardziej z Naszej kociarni? Pewnie Kirę ;p Wkrótce będą fotki, im więcej ogłoszeń tym lepiej dla małej.
LadyStardust, wiem że chcesz Nam pomóc......może mogłabyś jakiegoś faworyta ogłosić? To wspaniała forma pomocy.
Wiiwii jak wróci na pewno będzie ogłaszać.
Nowa Marta - ha....zakochała się w Cześku, jeżeli nie wyląduje u Niej na DT to na pewno poogłasza chłopaka.

Przecież jakby każdy wziął tylko jednego kociaka pod opiekę typu ogłaszanie i szukanie mu intensywnie domu to mielibyśmy od groma telefonów w sprawie adopcji!!

Nowa Marzena, Wróbelek (Pani Ewa) są niestety bez internetu :| Szkoda wielka. Ale popatrzcie ile Nas jest.

Mar_tika ogłasza non stop!
Ale to wciąż mało, sama Marta nie może robić ogłoszeń.

Patrzcie - niech każdy weźmie po 1-2 kociaki i mamy full ogłoszeń!!

Proszę przemyślcie to :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 23, 2012 22:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

1 KOT = 1 TYMCZASOWY OPIEKUN

To jest do zrobienia :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto lip 24, 2012 7:39 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Już piszę PW Basiu :)
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto lip 24, 2012 9:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Elu jak po nocce?
Dziewczyny jak będziecie oglaszać jakiegos kota to omijajcie portale ,cafe,tablice,eoferty i morusek.Ja tam wrzucam wszystkie koty jakie mamy do adopcji.Dziś dodam Ilka ,Izi,yoko ,rexa ,don Juana i maluchy o ile uda mi się jakieś zdjęcia im porobić :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 24, 2012 10:29 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

viewtopic.php?p=6749858&fb_source=message A to jest wątek z bazą stron ogłoszeniowych

(jak się trochę ogarnę to postaram się zgłosić do ogłaszania)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lip 24, 2012 10:57 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dzisiejsza noc przespana, płacze zaczęły się od szóstej, przestał przed chwilą. Wychodzi na to, że do południa musi "nadrzeć się" na maxa, potem odpoczywa. Teraz cała kociarnia śpi, panuje błoga cisza.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto lip 24, 2012 11:42 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape, a co się właściwie dzieje, bo jakoś nie mogę doczytać?
Btw, u mnie kot ma nawrót jęków nocnych i znowu go muszę zamykać :( Wstaje o 3-4 i nie daje spać... A myślałam, że się już naprawił :roll:
Obrazek

Axa76

Post » Wto lip 24, 2012 15:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Wiesz, Axa, to ten kot, co zimą i na przedwiośniu darł gębę nocami i niszczył mi wszystko w chałupie, zamykałam go potem w transporterku za Twoją zresztą radą, po kilku tygodniach i kropelkach Bacha wyciszyło się i jakoś żyliśmy w miarę spokojnie do tej pory. Teraz miałam tymczasy i malutka koteczka plącze się po mieszkaniu, na Cezara znowu przyszedł zły czas, powtarza się dawna historia. Kotów nienawidzi okrutnie, na małą też warczy i syczy, zachowuje sie bardzo nerwowo, choć krzywdy nie robi. Wygląda, że tęskni za wolnością, chodzi i jęczy, potrafi jęczeć godzinami, próbuje uciekać z domu, żal mi go i trudno z nim wytrzymać.

No, ale przed chwilą dostałam KALM AID KOT, może go to wyciszy i pomoże.

Basiu, Marto - dziękuję. Może jak Luna pójdzie w świat, sytuacja się unormuje.

Axa, widzę, że mamy podobne problemy.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto lip 24, 2012 17:03 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No to może z czasem się wyciszy... oby.
Obrazek

Axa76

Post » Wto lip 24, 2012 18:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:Wiesz, Axa, to ten kot, co zimą i na przedwiośniu darł gębę nocami i niszczył mi wszystko w chałupie, zamykałam go potem w transporterku za Twoją zresztą radą, po kilku tygodniach i kropelkach Bacha wyciszyło się i jakoś żyliśmy w miarę spokojnie do tej pory. Teraz miałam tymczasy i malutka koteczka plącze się po mieszkaniu, na Cezara znowu przyszedł zły czas, powtarza się dawna historia. Kotów nienawidzi okrutnie, na małą też warczy i syczy, zachowuje sie bardzo nerwowo, choć krzywdy nie robi. Wygląda, że tęskni za wolnością, chodzi i jęczy, potrafi jęczeć godzinami, próbuje uciekać z domu, żal mi go i trudno z nim wytrzymać.

No, ale przed chwilą dostałam KALM AID KOT, może go to wyciszy i pomoże.

Basiu, Marto - dziękuję. Może jak Luna pójdzie w świat, sytuacja się unormuje.

Axa, widzę, że mamy podobne problemy.

Nie ma za co dziękować,oby tylko pomogło i zamknął japę :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 24, 2012 20:14 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Dziś zrobiłyśmy dyżur pierwszy raz z Martą (nową koleżanką).

A dziń dybry:))

Witam wszystkich miłośników kotów :kotek: Tak jest! Dołączyłam do Waszego grona mam nadzieję, że będzie okazja żeby się poznać.

Nie obiecuję, że będę odwiedzać Was tutaj codziennie( czasem nie mam czasu nawet się podrapać:P) ale zrobię co mogę by być na bieżąco.
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

[poprzednia][następna]