Mam nadzieję że się odezwie tu na forum i będzie z Nami aktywnie uczestniczyć w kociarnianym życiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Dziś zrobiłyśmy dyżur pierwszy raz z Martą (nową koleżanką).
Mam nadzieję że się odezwie tu na forum i będzie z Nami aktywnie uczestniczyć w kociarnianym życiu
elape pisze:Wiesz, Axa, to ten kot, co zimą i na przedwiośniu darł gębę nocami i niszczył mi wszystko w chałupie, zamykałam go potem w transporterku za Twoją zresztą radą, po kilku tygodniach i kropelkach Bacha wyciszyło się i jakoś żyliśmy w miarę spokojnie do tej pory. Teraz miałam tymczasy i malutka koteczka plącze się po mieszkaniu, na Cezara znowu przyszedł zły czas, powtarza się dawna historia. Kotów nienawidzi okrutnie, na małą też warczy i syczy, zachowuje sie bardzo nerwowo, choć krzywdy nie robi. Wygląda, że tęskni za wolnością, chodzi i jęczy, potrafi jęczeć godzinami, próbuje uciekać z domu, żal mi go i trudno z nim wytrzymać.
No, ale przed chwilą dostałam KALM AID KOT, może go to wyciszy i pomoże.
Basiu, Marto - dziękuję. Może jak Luna pójdzie w świat, sytuacja się unormuje.
Axa, widzę, że mamy podobne problemy.
MIKUŚ pisze:Dziś zrobiłyśmy dyżur pierwszy raz z Martą (nową koleżanką).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 647 gości