Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Miraclle pisze:Sprawa beznadziejna, ale może warunki jakie tam panują jakoś pomogą... same piszecie że nie jest tam dobrze, pewnie widać to na pierwszy rzut oka, może to był by punkt zaczepienia, może TOZ coś by poradził.
Dlaczego miasto nic nie robi, a pewnie wie na 100% jak to wyglądaludzka znieczulica
przecież schronisko podlga pod Urząd Miasta-to wiedzą ile kasy dają ...chyba
joanna3113 pisze:Nowa_Sztno zapraszam do schroniska.
Nowa_Sztno pisze:joanna3113 pisze:Nowa_Sztno zapraszam do schroniska.
Joanno, przywoluj mnie mailowo. Gdyby mi nie wskazano tego przywolania, w ogole bym tu, na ten watek, nie trafila.
I odezwe sie, chociaz doskonale rozumiem to ironiczne przywolanie, jak rowniez zdaje sobie sprawe z tego, ze czegokolwiek nie napisze, i tak wywola to jedynie krytyczne komentarze. A ja, wbrew powszechnie (tu) panujacym opiniom na moj temat, naprawde chcialabym jak najlepiej dla tych kociakow...
Nie przeczytalam calego tego watku, odpowiem tylko na przywolanie - chociaz i tak nie wiem w jakim celu mnie przywolalas.
Otoz bylam dzis w schronisku. Mam nowe zdjecia kotow. Nie byla to zapowiedziana wizyta, wpadlam tam w trakcie "przerwy na drugie sniadanie".
Koty mialy w miskach karme z puszki. W niektorych miskach karme mieszana z kasza.
Kociaki mialy nawet dodatkowo nasypana karme dla juniora.
Dolozylam im do misek karme z puszek, ale tylko niektore podeszly zainteresowane jedzeniem.
Macius dzielnie czeka na adopcje. W schronisku uslyszalam, cyt.: "nadali mu imie Macius". Nikt nie mowil tylko, kto mu takie imie nadal. Ale to nie wazne, mam nadzieje, ze sprawa adopcji Maciusia zakonczy sie pomyslnie. Maciek nie chcial byc dotykany. Nie uciekal, ale odsuwal sie od wyciagnietej do niego reki.
Kotka "prawie perska" za to, nie dala zrobic sobie zdjecia, bo caly czas przytulala sie i ocierala. Kurcze, mam wrazenie, ze jest ciezarna, ale moze sie myle. Caly czas o niej mysle. Jesli jest kotna... rozwazam z Malzonkiem przyjecie jej do siebie na tymczas. Sama nie wiem...
No nie wiem Joanno czego oczekujesz ode mnie po tej wizycie. Mam Ci zdac jakas szczegolowa relacje? Pisz do mnie, czego konkretnie ode mnie oczekujesz, a ja sie ustosunkuje.
Nowa_Sztno pisze: W niektorych miskach karme mieszana z kasza.
joanna3113 pisze:Ja będąc w schronisku widziałam chore umierające koty, czarny piekny kot bardzo chory nawet nie wiem czy jeszcze żyje, Nowa_Sztno zastanawiam się czy widziałaś jakiegokolwiek kota, jak możesz wypisywać takie bzdury.
meksykanka pisze:Jeżeli jeszcze czytasz i udało ci się sprawdzić, to napisz proszę, ile koteczków tych z 1-szej strony nadal jest w schronisku i w jakim są stanie.
Czy widziałaś tego wykastrowanego czarnego kocura podobnego do Kuro?
Czy możesz potwierdzić jego stan?
gazzy pisze:Z fotek z pierwszej strony jest rudasek (ten bez białego), widziałam też kilka tych biało-czarnych maluchów, jednego biało-burego, ale nie widzę go na fotce. Reszty nie. I chyba ten duży też był.
gazzy pisze:Z fotek z pierwszej strony jest rudasek (ten bez białego), widziałam też kilka tych biało-czarnych maluchów, jednego biało-burego, ale nie widzę go na fotce. Reszty nie. I chyba ten duży też był.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 61 gości