4-mies Inka z chorym oczkiem prosi o wsparcie na operację

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 15:40 4-mies Inka z chorym oczkiem prosi o wsparcie na operację

Inka to 4-mies, porzucony szczeniak. Została znaleziona i przygarnięta przez Osobę, która na stałe mieszka w Anglii. Urlop zleciał, a z ogłoszeń brak jakiegokolwiek odzewu z wywiadu wśród okolicznych mieszkańców udało się ustalić, że ktoś też ją dokarmiał przez jakiś czas, ktoś nawet wskazał podwórko na którym Inka się urodziła, ale właściciele posesji się jej wyparli... i dobrze, bo podobno psy są przez tych ludzi głodzone, bite, a szczeniaki trafiają do Niemiec, jako worki treningowe dla psów używanych do walk! :twisted: Inka jakimś cudem uniknęła wywózki (może uciekła, schowała się gdzieś, albo nie chcieli suki?), więc została wyrzucona...

Nie umiem odmawiać, gdy ktoś prosi mnie o pomoc dla zwierzaka, a Ince groziło schronisko... Więc jest u mnie na DT.

Inka wymaga operacji uszkodzonej w wyniku urazu powieki, która zabliźnia się tak, że sierść wbija się suni do oka i je podrażnia, oczko łzawi i boli :(

Potrzebne będzie wsparcie na leczenie oczka, szczepienia (jedno już za nią, ale za 3 tyg kolejne...) oraz karmę. Dostałam wraz z Inką miseczki, kolczatkę, smycz, ale karmy już nie, więc dostaje Joserę miniwell mojego psa, która jest zbilansowana dla dorosłych, małych psów, a ona jest szczeniakiem, który z pewnością będzie sporym psem...więc na pewno jej nie służy.

Bardzo proszę o wsparcie na operację i utrzymanie Inki.

Oto nasza piękność :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pon lip 23, 2012 22:18 Re: 4-mies Inka z chorym oczkiem prosi o wsparcie na operacj

Podniosę....

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw lip 26, 2012 18:10 Re: 4-mies Inka z chorym oczkiem prosi o wsparcie na operacj

To ja też podniosę piękną młodą Inusię :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13