Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:I znów wczoraj 7 nowych maluszków trafiło do schroniska - 4 zdrowe, 3 chore z kk.
Brakuje całkiem boksów i klatek dla kotów . Trzy chore małe siedzą w maleńkiej injekcyjnej klatce.
Mara S pisze:A ta klata, co miała być w M1 jest już w schronie?
Cookie1706 pisze:Wczoraj jak byłam w M1 (zamykali już sklep, więc nic się nie dowiedziałam) woliera była pusta
To nie wiem czy kociaki poszły do adopcji, czy wróciły do schronu?
ultra75 pisze:Cookie1706 pisze:Wczoraj jak byłam w M1 (zamykali już sklep, więc nic się nie dowiedziałam) woliera była pusta
To nie wiem czy kociaki poszły do adopcji, czy wróciły do schronu?
Woliera była pusta, bo wczoraj wyadoptowali wszystkie kociaki. Dzisiaj jade z nowa dostawa
.
terenia1 pisze:Marlenko Panie z M1 spisują umowy adopcyjne oraz osoby chcące wyadoptować kociaka z M1 muszą wypełnić ankietę adopcyjnę gdzie jest pytanie m.in.odnośnie sterylizacji - kociaki nie są wydadoptowywane każdemu kto chce. No cóż mnie samej ta forma adopcji do końca nie leży - ale pewnie w schronisku w tej chwili byłoby z 50 kociąt albo i duzo duzo wiecej.
Musimy zabrać z M1 umowy i obdzwonić osoby które adoptowały kociaki.
Niestety doba musiałaby mieć na to wszystko 60 godzin a nie 24 godzinygdzie jeszcze oprócz tego normalnie trzeba zyć i pracować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 296 gości