Nie wiem jak to zrobić ale może ktoś z forum podpowie gdzie najlepiej uderzyć żeby coś się ruszyło.
To nie schronisko a obóz zagłady.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Zosiu, a wiadomo dlaczego odszedł ten malutki kiciuś![]()
darialekarzyk pisze:Dziewczyny mój TZ myśli wyjątkowo żeby może zabrać drugiego kota na tymczas bo Feliks potrzebuje raczej towarzystwa co wy o tym sądzicie?
meksykanka pisze:Ech...
Dowody????
Myślisz, że w papierach się nie zgadza?
To nie takie proste...
Choć teraz uderzyłyśmy głową w mur...
2 wolontariuszki... obydwie zakocone, jedna bardzo poważnie chora i stale w szpitalu...
Mamy problem z zebraniem środków i karmy na utrzymanie tych praiwe 20 kotów pod ich opieką...
Nie ma innej osoby ze Szczytna i okolicy, która chciałabyw wziąć na DT, TDT... etc... kota...
Pytałam się o klinikę w Szczytnie, czy jakaś nie przyjęłaby na leczenie choć czarnulka... Pieniądze jakoś by się zorganizowało
Ech...
Wymyśłiłyśmy, że Joanna będzie w miarę możności dojeżdżać do schroniska żeby koty choć raz dostawały karmę...a zadowolona przywiozłam co mogłam...
No i co?
Z czego mam się cieszyć?
Miraclle pisze:Sprawa beznadziejna, ale może warunki jakie tam panują jakoś pomogą... same piszecie że nie jest tam dobrze, pewnie widać to na pierwszy rzut oka, może to był by punkt zaczepienia, może TOZ coś by poradził.
Dlaczego miasto nic nie robi, a pewnie wie na 100% jak to wyglądaludzka znieczulica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości