Zoe i spółka, wszystkie maluchy już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 11:00 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Jasne! :D
Witajcie prawie weekendowo! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 22, 2012 9:19 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Przy sobocie porządki. I co znalazłam? 2 tabletki :!: :evil: Jak i kiedy ten gad je wypluł nie wiem, dałabym sobie wszystkie członki odciąć, że zawsze połykał. Na szczęscie mimo pominięcia leków sioo ładnie robi.
Baby przeżywają katusze z powodu odcięcia stałego dostępu do paśnika. Nie mogę spokojnie przejść koło misek, bo zaraz chór na dwa głosy zawodzi, że głodne. Tygrysowi nie wystarcza już trawka, ostentacyjnie obgryza kwiaty na balkonie. Nie, nie zjada, rzuca na podłogę, żeby efekt był lepszy. A propos, w ubiegłym roku posiałam maciejkę. O dziwo wyrosła bez kociej interwencji. Nawet jednego wieczoru udało mi się delektować niesamowitym zapachem. Kilka dni później stwierdziłam, że maciejka się zpsuła i nie pachnie. I wtedy dostrzegłam, że przez maciejke przeszła szarańcza! Zostały tylko kilku centymetrowe kikuty. To była tygrysia odmiana szarańczy.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lip 22, 2012 13:38 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Witaj Beatko. Ależ piękne Burasy! :D
Widzę, że masz ze Sznupkiem podobny problem, co ja z Misiem. U nas wprawdzie kryształów "luzem" nie było, tylko dwa kamyki. Miś też jest na diecie, ale - co za szczęście! - on lubi jeść w samotności. Gdy chce sobie pochrupać, to mnie woła i biegnie do łazienki, a ja mu daję tam miseczkę z urinary. A alergikiem Jożem, który nie mógł jeść pewnej karmy była jednak mordęga, więc wyobrażam sobie, jaki masz kłopot. Kciuki za zdrówko Sznupka.
Aniada

Post » Nie lip 22, 2012 16:41 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Beatka, ja Cię podziwiam, że odważnie uprawiasz kwiaty. :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 22, 2012 18:02 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Witam Bożenko pourlopowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sznupku, ty się kocie nie wydurniaj :!: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 22, 2012 20:07 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Aniada pisze:Witaj Beatko. Ależ piękne Burasy! :D
Widzę, że masz ze Sznupkiem podobny problem, co ja z Misiem. U nas wprawdzie kryształów "luzem" nie było, tylko dwa kamyki. Miś też jest na diecie, ale - co za szczęście! - on lubi jeść w samotności. Gdy chce sobie pochrupać, to mnie woła i biegnie do łazienki, a ja mu daję tam miseczkę z urinary. A alergikiem Jożem, który nie mógł jeść pewnej karmy była jednak mordęga, więc wyobrażam sobie, jaki masz kłopot. Kciuki za zdrówko Sznupka.

Aniu, witamy w naszym skromnych forumowych progach! Sznupol też lubiłby samotność. Niestety Zojka na swój sposób kocha WSZYSTKIE koty i o samotności mowy być nie może. :mrgreen:

bulba pisze:Witam Bożenko pourlopowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sznupku, ty się kocie nie wydurniaj :!: :ok: :ok: :ok:

Witam urlopowiczkę. Mam nadzieję, że wypoczęta, opalona i wypełniona jodem po kokardy.

kalair pisze:Beatka, ja Cię podziwiam, że odważnie uprawiasz kwiaty. :mrgreen: :lol:

Bożenko, to nie odwaga, to determinacja. Każdej wiosny zaczyna się ta sama wewnętrzna dyskusja. Sadzić zielsko na balkonie? Nie, wszystko zdemolują. Ale tak ładnie byłoby. Przecież lubię kwiaty. No tak, gargamele będą kopać dołki w skrzynkach. Szarańcza wszystko zeżre. Finał tych rozważań już znasz. :)

Betaka

Post » Nie lip 22, 2012 20:26 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Znam. :lol: Dlatego podziwiam, :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 22, 2012 20:29 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

kalair pisze:Znam. :lol: Dlatego podziwiam, :mrgreen:

Moją głupotę? Wiem, że jedynie przez grzeczność nie nazywasz rzeczy po imieniu. :mrgreen:

Betaka

Post » Nie lip 22, 2012 20:31 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Betaka pisze:
kalair pisze:Znam. :lol: Dlatego podziwiam, :mrgreen:

Moją głupotę? Wiem, że jedynie przez grzeczność nie nazywasz rzeczy po imieniu. :mrgreen:

Ależ skąd.. Odwagę Kochana, odwagę! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lip 22, 2012 21:23 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Betaka pisze:Witam Bożenko pourlopowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sznupku, ty się kocie nie wydurniaj :!: :ok: :ok: :ok:

Witam urlopowiczkę. Mam nadzieję, że wypoczęta, opalona i wypełniona jodem po kokardy.
[/quote]
Ups, miało być Beatko :oops: Wybacz proszę, ale tak to jest, jak się z urlopu wraca i wszystkie wątki chce się nadgonić :oops: :oops: :oops:
A jam wypoczęta, jodem wypełniona, gorzej z tą opalenizną :wink:
Obrazek

bulba

Post » Pon lip 23, 2012 11:34 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Kasia, opalenizna jest niezdrowa. :mrgreen:

Betaka

Post » Pon lip 23, 2012 11:50 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

No ja akurat opalanie nie za bardzo.. alergia.Aczkolwiek słoneczko kocham!

Witanko! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lip 23, 2012 20:31 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Dobry wieczór Beatko z kociami :1luvu:
Ja nie znoszę bezczynnego leżenia na plaży, czy gdziekolwiek. Najlepiej odpoczywam, jak jestem w ruchu, czyli rowerek, spacer, tenis, pływanie - to jest dla mnie prawdziwy wypoczynek. Ale sąsiedzi patrzą na mnie, jak na idiotę, no bo po co się tak męczyć :wink: :lol:
Obrazek

bulba

Post » Pon lip 23, 2012 20:59 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

Gucio też się zatkał! :strach: Ma dopiero rok i 2 miesiące, karmiony jest RC i Purina dla sterylizowanych i już takie problemy. Wczoraj z jego Duża na cito jechałyśmy do weta, a on wszystko dał sobie zrobić bez miałknięcia: wygolić brzuszek, USG, wyciskanie moczu, zastrzyki i co ino. Teraz zastrzyki podaje mu Duża. Matko, żeby Sznupol choć w 20% był taki obsługowy jak on.

Betaka

Post » Wto lip 24, 2012 5:35 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele trzy :)

:cry: :cry: :cry: -biedny Gucio,biedna Pani Ola!
Z Majeczką takie problemy i teraz jeszcze Gucio! :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]