TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 21, 2012 16:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

:ok: :D
No to teraz trochę stresu i nowe fajne życie :ok: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lip 21, 2012 21:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

W takim stanie jest Kacperek :(

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lip 22, 2012 9:58 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

widac, ze go cos bardzo mocno meczy :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 22, 2012 14:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

bardzo biedniutki maluszek
a są wieści z domu Morfiego?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie lip 22, 2012 15:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Kociara82 pisze:widac, ze go cos bardzo mocno meczy :cry:

Bo jest bardzo chory i bardzo słaby ale je co jest bardzo ważne, prosze trzymajcie :ok: aby wyzdrowiał i błagam o pomoc finansową dla niego , czy mógł by ktos mu założyć watek , mi brakuje na to czasu , brakuje tez czasu mi na podnoszenie wątków , bardzo Was prosze ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lip 22, 2012 15:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

marivel pisze:bardzo biedniutki maluszek
a są wieści z domu Morfiego?

Na jego wątku :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 15:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Marcelek mimo kroplówek przestał jeść :cry: Jutro jede z nim i Szłapkiem do weta, Szłapek trochę lepiej je ...

Matyldzia jakby lepiej sie czuje po jadzie tarantuli, nawet sie troszkę bawi i wraca apetyt , lecz co z tego jak za kilka dni nie będzie miała co jeść a pożyczyć kasy nie mam od kogo a potem nie będzie z czego oddać :cry: :cry: :cry:

A wczoraj też do mnie trafił sparaliżowany kociaczek Bartuś ( Emi wróciła lecz w innym futerku ...) jest po szczepieniu i jego utrzymaniem ( pampersy, podkłady, karma, wet) zajmuje sie Cichy Kąt ...

Ale jak by była mało problemów to mi sie kuchenka popsuła , działa tylko mały grzejnik a ten duży na którym gotuje zwierzakom nie działa a nie ma za co kupić nowego, może ktoś z Was ma niepotrzebny grzejnik na prąd , błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 16:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Będziemy ok 19stej ze śrubokrętami. Może to tylko kabel :roll:
A masz papiery na nią jeszcze?

Do Fuksa Cię zawieziemy, tylko klepnij parę zdrowasiek, bo ja będę prowadzić :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lip 22, 2012 16:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

phantasmagori pisze:Będziemy ok 19stej ze śrubokrętami. Może to tylko kabel :roll:
A masz papiery na nią jeszcze?

Do Fuksa Cię zawieziemy, tylko klepnij parę zdrowasiek, bo ja będę prowadzić :mrgreen:

Super :ok: a nie wiem gdzie mam na nią papiery :oops:

No to zmawiam zdrowaśki :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 17:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Hej Justynko :1luvu: Właśnie wróciłam z wywczasów i muszę nadrobić wątki :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 22, 2012 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

bulba pisze:Hej Justynko :1luvu: Właśnie wróciłam z wywczasów i muszę nadrobić wątki :wink:

Witaj kochana a działo oj działo :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 22:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lip 22, 2012 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Bardzo chce podziękować Phantasmagori i jej TŻ ze przyjechali i naprawili mi kuchenkę i mogę gotować zwierzakom :1luvu: ale to nie koniec, byli ze mną i pomogli u Kacperka na kwarantannie, byli ze mną u Fuksa i jak ja mu szykowałam jedzenie oni z nim byli na spacerze :1luvu: A i też wymiziali i porobili fotki zwierzakom :1luvu: Bardzo Wam dziękuje :1luvu:

Bardzo i to bardzo chce podziękować Przystani Ocalenie która przekazała 200 zł do weta na leczenie Kacperka :1luvu: oraz przywiozła karmę i żwirek :1luvu: Bardzo Wam dziękuje :1luvu:
Przystań mimo iż ma pod zwiją opieką dużo zwierząt i to wiele przewlekle chorych , niepełnosprawnych zawsze pamiętają o zwierzakach w potrzebie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Myszolandia pisze:Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witaj Myszko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 22, 2012 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Justyś cieszę się, że mogliśmy pomóc, fajnie Cię było znowu widzieć :D Nie zeszłaś mi na zawał na tylnym siedzeniu auta, więc nie było źle :wink: Ale nie myśl, że nie słyszałam jak klepałaś zdrowaśki podczas jazdy :mrgreen:
Adaś wyszalał się z Fuksem, nie wiem który miał większą radochę :wink: :D

Kacperek biedniusi strasznie, ale chyba jest lepiej, zjadł ślicznie gotowanego kurczaczka.
Jak Justynka przemyła mu oczka, troszkę się rozglądał :ok: A jak pięknie pozwolił sobie podać tabletkę i posmarować obolały pyszczek olejkiem z dziurawca :1luvu: I jak pięknie potrafi się przytulać :1luvu:
Pod czułą i fachową opieką Justyny wyjdzie chłopak na prostą :1luvu: Będzie z niego jeszcze piękny kot :ok:
Miło było poznać Panią z Przystani Ocalenie, która przywiozła dary dla Mrusiów i zostawiła pieniązki na leczenie Kacperka :ok:
To się nazywa prawdziwa miłość do zwierząt - pochylenie się nad tymi najbiedniejszymi. Chylę czoła :ok:

Bartuś - piękne maleńkie tornado :1luvu: Kochana Emi wróciła w innym futerku :1luvu:
Zostaliśmy podrapani i pogryzieni, tak się bawił :1luvu:
W ogóle nie zwraca uwagi na swoje kalectwo, tylko szaleje i żyje pełnią swojej maleńkiej istoty :1luvu:
I tutaj pokłony dla Fundacji Cichy Kąt, za utrzymanie Bartusia u Justyny. To się nazywa odpowiedzialność :ok: Gdyby tak każdy oddający kota postępował, a nie pozbywał się problemu, zrzucając koszty na Justynę... ech marzenia, marzenia ...
Fotki będą jutro, a przynajmniej część, bo muszę je poobrabiać :wink:
Ostatnio edytowano Nie lip 22, 2012 23:36 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]