Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 20:05 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: słonecznie, gorąco, leniwie.....

TŻ kupił mi malutki wiatraczek, na usb. Podłączyłam pod laptopa... Gdybyście widzieli minę Pestki, gdy usłyszała szum wiatraczka :mrgreen: Przyglądała się z odległości 1 metra w poziomie i 0,5 metra w pionie (siedziała na szafce) ze zmarszczonym czołem i mocno "zaitrygowanym" pyszczkiem :mrgreen: Coś w stylu: "Co to ***** jest?!?!?!? Ale czemu wieje?!?!?!"

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lip 15, 2012 18:57 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: słonecznie, gorąco, leniwie.....

Alyaa pisze:TŻ kupił mi malutki wiatraczek, na usb. Podłączyłam pod laptopa... Gdybyście widzieli minę Pestki, gdy usłyszała szum wiatraczka :mrgreen: Przyglądała się z odległości 1 metra w poziomie i 0,5 metra w pionie (siedziała na szafce) ze zmarszczonym czołem i mocno "zaitrygowanym" pyszczkiem :mrgreen: Coś w stylu: "Co to ***** jest?!?!?!? Ale czemu wieje?!?!?!"

Moje boją się wiatraka,jak diabeł święconej wody :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie lip 15, 2012 19:12 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: słonecznie, gorąco, leniwie.....

A kto tam je wie... Dojdziesz to za kotami??? :wink:

Alyaa

Post » Nie lip 15, 2012 19:23 Re: Pestka z Ogryzkiem,Pigo+Presto: 1-sze urodziny kurdupli

Alyaa pisze:Małe-bure i małe-czarne, czyli Pigo :1luvu: i Presto :1luvu: kończą dzisiaj roczek :birthday: :birthday:

Obyście, chłopaki, następne urodziny obchodzili, zdrowi i rozpieszczani, w swoich własnych kochających domkach :ok: :ok:

Tak było rok temu.... A teraz???

Już-nie-takie-małe-bure, zwane również kotkiem o burym rozumku i już-nie-takie-małe-czarne czyli Pigo i Presto (który zmienił imię na Pestek) obchodzą dzisiaj drugie urodziny :birthday: :balony:
I obaj w swoich własnych domkach ;) Co prawda nie przewidywałam, że to my okażemy się DS dla Pigulca, ale skoro tak wybrał i jest tu szczęśliwy to nie będziemy Go wyganiać!

Alyaa

Post » Nie lip 15, 2012 21:00 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

W imieniu Fasolki i swoim własnym :balony: :birthday: :balony: :birthday:
duża Fasolki
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lip 16, 2012 11:20 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

Dziękujemy, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wygłaszczę Pigo od Was :) O wycałowaniu nie ma mowy - nie stać mnie na operację plastyczną blizn po podrapaniach :wink: On nienawidzi być brany na ręcę!!!

Alyaa

Post » Czw lip 19, 2012 18:36 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

Alyaa pisze:Dziękujemy, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wygłaszczę Pigo od Was :) O wycałowaniu nie ma mowy - nie stać mnie na operację plastyczną blizn po podrapaniach :wink: On nienawidzi być brany na ręcę!!!

Ależ takie blizny przynoszą zaszczyt i dodają urody!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lip 20, 2012 8:08 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

Mary - już mam takie! Co prawda na rękach, nie na twarzy, i to Presto mi je zafundował, nie Pigo :mrgreen: Na lewej ręce dwie podłużne szramy, bo łapałam kotecka do szczepienia, a na prawej cztery punkciki po kłach, bo próbowałam pomóc wydostać się koteckowi z szafy...

Śmieję się, że rodzina będzie miała po czym identyfikować zwłoki (taki mój czarny humor).

Alyaa

Post » Pt lip 20, 2012 18:16 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

Alyaa pisze:Mary - już mam takie! Co prawda na rękach, nie na twarzy, i to Presto mi je zafundował, nie Pigo :mrgreen: Na lewej ręce dwie podłużne szramy, bo łapałam kotecka do szczepienia, a na prawej cztery punkciki po kłach, bo próbowałam pomóc wydostać się koteckowi z szafy...

Śmieję się, że rodzina będzie miała po czym identyfikować zwłoki (taki mój czarny humor).

Z bliznami jak z orderami - im więcej, tym lepiej

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 22, 2012 10:02 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

MaryLux pisze:
Alyaa pisze:Mary - już mam takie! Co prawda na rękach, nie na twarzy, i to Presto mi je zafundował, nie Pigo :mrgreen: Na lewej ręce dwie podłużne szramy, bo łapałam kotecka do szczepienia, a na prawej cztery punkciki po kłach, bo próbowałam pomóc wydostać się koteckowi z szafy...

Z bliznami jak z orderami - im więcej, tym lepiej

No,niestety,nie da sie uniknąć takich orderów :ryk: Sama mam kilka :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie lip 22, 2012 10:05 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: 2 urodzinki buraska...

A ja mam taką fajną niedużą bliznę na brzuchu, którą zrobiła mi jedna tymczaska w gabinecie. Jak byłam w szpitalu, pani doktor zapytała: "a to po jakim zabiegu?" :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]