Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:TŻ kupił mi malutki wiatraczek, na usb. Podłączyłam pod laptopa... Gdybyście widzieli minę Pestki, gdy usłyszała szum wiatraczkaPrzyglądała się z odległości 1 metra w poziomie i 0,5 metra w pionie (siedziała na szafce) ze zmarszczonym czołem i mocno "zaitrygowanym" pyszczkiem
Coś w stylu: "Co to ***** jest?!?!?!? Ale czemu wieje?!?!?!"
Alyaa pisze:Małe-bure i małe-czarne, czyli Pigoi Presto
kończą dzisiaj roczek
![]()
![]()
Obyście, chłopaki, następne urodziny obchodzili, zdrowi i rozpieszczani, w swoich własnych kochających domkach![]()
![]()
Alyaa pisze:Dziękujemy, dziękujemy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wygłaszczę Pigo od WasO wycałowaniu nie ma mowy - nie stać mnie na operację plastyczną blizn po podrapaniach
On nienawidzi być brany na ręcę!!!
Alyaa pisze:Mary - już mam takie! Co prawda na rękach, nie na twarzy, i to Presto mi je zafundował, nie PigoNa lewej ręce dwie podłużne szramy, bo łapałam kotecka do szczepienia, a na prawej cztery punkciki po kłach, bo próbowałam pomóc wydostać się koteckowi z szafy...
Śmieję się, że rodzina będzie miała po czym identyfikować zwłoki (taki mój czarny humor).
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Mary - już mam takie! Co prawda na rękach, nie na twarzy, i to Presto mi je zafundował, nie PigoNa lewej ręce dwie podłużne szramy, bo łapałam kotecka do szczepienia, a na prawej cztery punkciki po kłach, bo próbowałam pomóc wydostać się koteckowi z szafy...
Śmieję się, że rodzina będzie miała po czym identyfikować zwłoki (taki mój czarny humor).
Z bliznami jak z orderami - im więcej, tym lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 34 gości