Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Ucięłam sobie drzemkę przed chwilą, a kociaki ze mną - wszystkie prócz Jeża![]()
I nawet Miron się taaaaak pięknie rozmruczał![]()
![]()
![]()
A przecież on się boi ludzia strrrasznie
jopop pisze:i jak PA?
OKI pisze:W sumie wszystko b. fajnie, fajni ludzie, okna zabezpieczone, zadbana kocica, tylko całkiem sporo wątpliwości dzięki uprzejmości w/w pani doktor![]()
Z dużym trudem, ale udało mi się powiedzieć, co miałam do powiedzenia (duża sztuka mieć większy słowotok ode mnie). W zasadzie to samo, co mówię każdemu - że gwarancji nie dam, ale jestem przekonana, że koty się dogadają, na zdrowie tak samo - kot zostanie oddany zdrowy, ale gwarancji nie dam itd., że kot zawsze może do mnie wrócić, tylko 2 tygodnie to za mało - bo wtedy to się zaczną dopiero poznawać
No i blablabla.
Podeślę im skan książeczki w tygodniu, niech konsultują ze swoją wetką. Dokacanie to zawsze jest ryzyko, wg mnie, w tym wypadku minimalne, ale jest - to oni mają je podjąć, nie ja. Kota nie będę im wciskać na pewno. I bez tego mam wątpliwości![]()
Po czym poinformowałam, że jak się państwo prześpią z tematem, to oczekuję od nich JASNEJ deklaracji, że kota chcą i są zdecydowani, bo ja ich przekonywać nie będę
OKI pisze:[..]
Czas pomyśleć nad tekstem do ogłoszeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości