Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 19, 2012 21:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bianka 4 pisze:
vip pisze:A tak poważnie to dam Wam od siebie trochę odpocząć :ok: .
Na Waszych wątkach sie porozkładam, a co!

Kochana,
Po pierwsze primo - nikt tutaj nie jest Tobą zmęczony... inaczej by ty nie przyłaził, chyba że masochista :roll:
Po drugie primo - nie każdy ma wątek, więc nie wszędzie się możesz porozkładać :roll:
Po trzecie primo - nie każdy śledzi wszystkie wątki, więc może się zdarzyć, że nie znajdzie Ciebie rozłożonej gdzie indziej :roll:
Po czwarte primo - u Ciebie jest miło i sympatycznie :mrgreen:
A po piąte primo - do roboty Gosieńko... nie lenić się :!: , nie dawać się chandrze :!: , tylko nowy wątas prosimy zakładać :!: :mrgreen: :ok:

Tak, tak, tak :!: :!: :!: :!:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw lip 19, 2012 21:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bożenka, no bo jak za darmo dają, to trzeba brać, nie? :mrgreen:

Ciotki, ide sobie.
Coś mnie głowa pobolewa dziś, ale to pewnie od pogody.
W Bełżycach odbierałam dzis paczuszke dla maluszka od whiskasa, gorąco jak w piekle, a potem nagła zmiana frontu i ulewa :evil: .
Zwariowała ta pogoda do reszty :evil: .
Dobrej nocy, kochane :1luvu: .

Kasia, no tak, w "G"! :D
Bosko mu sie ten pynio otwiera! :1luvu:
Aaaa...no i jeszcze Bubeńka koniecznie!
No i Dipsunię biedną...
A, i Zuziaczka.
O, Miszczunia jeszcze.
I Młodego, bo nie uciekał.
No i oczywiście Ziabolka.

Wiesz co...weź Ty wszystkie pomiziaj, Kasia...szybciej bedzie :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 19, 2012 21:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

dobranocka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 19, 2012 21:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Dobranoc.

A u nas to się nie porozkładasz? :(
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lip 20, 2012 6:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

doberek :)
już prawie weekend ;)

kamari pisze:Bianeczko, a czy ja się mogę do ciebie wprosić na obejrzenie tych MCO? Zawsze chciałam takiego na żywo zobaczyć :oops: To podobno straszliwie wielkie koty.

no fakt.... piękne i duże one...
u nas był w Galerii Dzień Kota i same takie wielgasne były....
jednego to facet trzymał na rękach i ten kot miał z 1,5m długości 8O
strasznie mi się one podobaja ale niestety póki co poza moim zasięgiem finansowym....
dlatego mam namiastkę MCO w postaci Maniusia :)

vip pisze:
Bazyliszkowa pisze:
vip pisze:I tak się ten mój Toś bawi sam.

Jest na to tylko jedna rada: :kotek:

Dorcia! :evil:
Katarzyno! :evil:
Choć w jakiejś chwili szaleństwa przemknęło mi to przez myśl :oops: .........

a tam....chwila szaleństwa...
przynajmniej by się ostatnie okienko w banerku zapełniło :ok:

swoja droga jakie to szczęście że Rudolf się chce bawic z Mankiem....
choć czasem o 4 rano to robia ale wybaczam.... bo ganiają się po domu kilkanaście minut i padają ze zmęczenia :)
zastanawiam się jak to będzie na wakacjach: dwa szaleńce na zdecydowanie mniejszym metrażu niż nasze mieszkanie :roll:
ale damy radę :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt lip 20, 2012 7:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Wiecie co, ciotki?
Życie to jednak piękne jest...to tylko ludzie czasem utrudniają :mrgreen: .
Mnie sie udała taka mała sprawa, a jak cieszy!

Wiecie, bo gdzieś pisałam, o pojemniku na śmieci...że trzeba kupić i wogóle.
Będąc wczoraj w Bełżycach postanowiłam rzecz sprawdzić i powędrowałam do zakładu gospodarki komunalnej.
W pokoju miła- przemiła nawet!- panienka wysłuchala moich szlochów, pomyślała, podzwoniła, no i okazało się, że moge jednak ten pojemnik " pożyczyć ", ale w razie jakiegokolwiek zgubienia, zepsucia lub innego uszkodzenia będe obciążona kosztami, na co musialam podpisać odpowiedni papierek.
Uchachana i szczęśliwa z powodu zdobytego pojemnika na śmieci zmartwiałam nagle słysząc pytanie panienki " Ten pojemnik zabierze pani od razu, czy jakoś później przyjedzie? ".
Bo się okazało, że ten pojemnik trzeba jeszcze własnoręcznie sobie dostarczyć.
Tylko temu, że dziewczyna była naprawdę rewelacyjnie miła i sympatyczna, zawdzięcza brak mojego niezbyt grzecznego pytania " A, przepraszam, k...wa, jak? Na plecach mam go zanieść do Zosina, czy jak? "
Zamiast tego popłakałam jeszcze, że ja tu nikogo nie znam, że dopiero sie przeprowadziłam, itd.
Dziewczyna obiecała cos wymyślić.
No i co? Niedawno dzwoniła do mnie, że SAMA mi ten pojemnik przywiezie 8O .
Bo ma po drodze i tak.
Bo w Wojcieszynie ma męża.

Słoneczko świeci, śmieci mnie nie zasypią, córcia przyjedzie, praca....
Ja chcę żyć na nowo! :D :D :D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 20, 2012 7:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Zobacz Goś, a wczoraj miałaś takiego doła :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lip 20, 2012 7:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Chcę tego słońca trochę...

Oddelegowano mnie do domu z pracy, bo moje narzędzie pracy nie działa. Może chociaż kawę uda mi się nim przełknąć..

Do tego jestem w stanie najwyższej gotowości jeśli będzie trzeba przejąć dzieciaczki, by jednak ilgatto nie wyleciała z 7 piętra.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt lip 20, 2012 7:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

alab108 pisze:Zobacz Goś, a wczoraj miałaś takiego doła :P

Alusiu, bo nauczyłam się cieszyc i podbudowywać małymi rzeczami :ok: .
To się naprawdę sprawdza, i życie zaraz wygląda inaczej.
Nie myślę w kategorii " CO się udało ", tylko " COŚ sie udało ", wszystko jedno, co, ale udało mi się, i cieszę sie z tego :D .
A ludzie...nie sa tacy źli...nie wszyscy :ok: .

O, Agatka :D .
A gdzie Ty pomieścisz te malutki wszystkie?

vip

Post » Pt lip 20, 2012 7:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:(...)

W lodówce :mrgreen: bo z 3 naraz to rosołku się nie da... po kolei :ryk:

Siakoś się pomieszczą, z resztą moje stado z kociętami nie ma problemu. Ostatnio to w ogóle nie ma problemów do innych kotów. Ustalono dyżury kto gdzie i kiedy leje i miłość kwitnie :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt lip 20, 2012 7:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Gosia kurcze :) to super :)
bardzo się cieszę, że są jeszcze na świecie LUDZIE :) i to tacy faktycznie z dużej litery :)
przede wszystkim optymistyczne myslenie... :ok:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt lip 20, 2012 7:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

najszczesliwsza pisze:
vip pisze:(...)

W lodówce :mrgreen: bo z 3 naraz to rosołku się nie da... po kolei :ryk:

Siakoś się pomieszczą, z resztą moje stado z kociętami nie ma problemu. Ostatnio to w ogóle nie ma problemów do innych kotów. Ustalono dyżury kto gdzie i kiedy leje i miłość kwitnie :lol:

No bez przesady, trzy takie srulki to wejdą do gara jak nic! :ok:
Myślę, że małżonek Ani jednak jej z tego 7 piętra nie wyrzuci...bo zostanie mu całkiem spora gromadka kotów :mrgreen: .

Asia, dziś myślę wybitnie optymistycznie :ok: .
Wczoraj odebrałam paczuszke dla maluszka, ale full wypas! :ok:
I jeszcze byłam sie poznajomic z pania sklepową z najbliższego sklepu...bardzo miła osoba, pół godziny tam siedziałam :ryk: .

vip

Post » Pt lip 20, 2012 7:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

ten pakiecik whiskasowy odebrałaś?
fajny nie.... :) mnie się też podobał :)
takie niby nic ale i tak cieszy :)
Manio juz prawie cały pożarl... bo mu mieszam z innymi :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt lip 20, 2012 8:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

johaśka pisze:ten pakiecik whiskasowy odebrałaś?
fajny nie.... :) mnie się też podobał :)
takie niby nic ale i tak cieszy :)
Manio juz prawie cały pożarl... bo mu mieszam z innymi :)

No odebrałam, niech ma srulek :ok: .
Siedem saszetek i suche, całkiem niezła ilość, jak na darmową paczuszkę.
Pamietam, że jak na Zosię pisałam, to po pół roku jeszcze dostawałam jedną paczkę, taką dla doroslego kota, w ramach tej samej akcji. Ciekawe, czy teraz też tak bedzie.

vip

Post » Pt lip 20, 2012 8:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:Pamietam, że jak na Zosię pisałam, to po pół roku jeszcze dostawałam jedną paczkę, taką dla doroslego kota, w ramach tej samej akcji. Ciekawe, czy teraz też tak bedzie.

no ciekawe.....
pożyjemy- zobaczymy :)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]