Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olciak84 pisze:Miraclle pisze:olciak84 można przyjść że mleczna wirtualnie jest już Twojaoj z chęcią byś ją przemyciła do domku
![]()
bym przemycila przemycila, ale mam mały pokoj i dizele z brtaem wiec z przemytu byłabby lipka
olciak84 pisze:olciak84 pisze:Miraclle pisze:olciak84 można przyjść że mleczna wirtualnie jest już Twojaoj z chęcią byś ją przemyciła do domku
![]()
bym przemycila przemycila, ale mam mały pokoj i dizele z brtaem wiec z przemytu byłabby lipka
juz nigdy wiecej nie pisze zebym kota chciala, nic a nic.. dziś ratowałam znajde sedzaca i miauczaca w niebogłosy - na trawniku przy ruchliwej ulicy - oczywiscie głuchota ludzka i tylko ja slyszlam ja...
juz po wizycie u weta, a ja z recepta siedze i patzre na liste antybiotykow i chce mi sie wyc.. bo boje sie ile ta impreza bedzie kosztowac...
kasia04051987 pisze:olciak84 pisze:olciak84 pisze:Miraclle pisze:olciak84 można przyjść że mleczna wirtualnie jest już Twojaoj z chęcią byś ją przemyciła do domku
![]()
juz nigdy wiecej nie pisze zebym kota chciala, nic a nic.. dziś ratowałam znajde sedzaca i miauczaca w niebogłosy - na trawniku przy ruchliwej ulicy - oczywiscie głuchota ludzka i tylko ja slyszlam ja...
juz po wizycie u weta, a ja z recepta siedze i patzre na liste antybiotykow i chce mi sie wyc.. bo boje sie ile ta impreza bedzie kosztowac...
dorosly kot?? zostanie u ciebie juz?tzn na czas leczenia?
CatAngel pisze:Jakby co daj mu Unidox(albo sama albo z zaleceniem wet) wyleczyłam tak trzy koty małe w ciągu czterech dni.
Miraclle pisze:olciak84 wygadałam z tym kotem, żal małego. Oby wyszedł z choróbska i znalazł domek
olciak84 pisze:CatAngel pisze:Jakby co daj mu Unidox(albo sama albo z zaleceniem wet) wyleczyłam tak trzy koty małe w ciągu czterech dni.
dostałam antybiotyki i krople:
tez unidox, ciprinol, krople oxycort a oraz musze kupic wit C, priobiotyki.
Jak miala otwarte jedno oczko, znów zamknela oby dwa, juz przemylismy dwa razy. Juz jadla stale dla malych kotków, malusio ale zawsze cos - bo balismy sie, ze nie bedzie wcale jadła. jest super grzeczna. JUz Mateusz ja nazwał Pysia
Zofia&Sasza pisze:olciak84 pisze:CatAngel pisze:Jakby co daj mu Unidox(albo sama albo z zaleceniem wet) wyleczyłam tak trzy koty małe w ciągu czterech dni.
dostałam antybiotyki i krople:
tez unidox, ciprinol, krople oxycort a oraz musze kupic wit C, priobiotyki.
Jak miala otwarte jedno oczko, znów zamknela oby dwa, juz przemylismy dwa razy. Juz jadla stale dla malych kotków, malusio ale zawsze cos - bo balismy sie, ze nie bedzie wcale jadła. jest super grzeczna. JUz Mateusz ja nazwał Pysia
A sprawdzili, czy rogówka cała? To się wkrapla do oka takie kropelki, potem wkłada papierek, a potem patrzy. Bo jesli jest coś na rogówce - nie wolno podawać przeciwzapalnych. Do tego oksykort to steryd, a na koci katar z reguły daje się niesterydowe (np. Difadol)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 94 gości