Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:No i chciałabym w tym tygodniu wybrać się z nimi do weta na odrobaczenie, także mam jechać do kogoś konkretnego z nimi? brać fakturę czy wystarczy paragon? jak takie rzeczy załatwiacie?
sroka7 pisze:A jakieś propozycje weta taniego takiego do którego chodzicie ze schroniskowcami czynnego do 19-20? (innego niż Doran, bo tam kolejki masakryczne i maluchy łatwo mogą coś podłapać)
Jak nie ma nikogo takiego, to pojadę z nimi do mojego (chociaż znowu dostanę opierdziel, że zwłóczyłam "coś" do domui stresuję "kota z nosem" jak mawia o Vaderze mój wet i "tego z zębami", czyli Bombika)
EDIT: ja nie bardzo mogę szaleć z kasą, bo muszę wymienić olej w aucie- to tańsze niż później nowy silnik, i drewno na opał na zimę muszę zapłacić-nie mamy w kamienicy centralnego
olciak84 pisze::ryk:![]()
![]()
Zenio z mych rejonów musi byc
alb miec rodzine ;p
Czarne podniebienie ma kaszub
sroka7 pisze:olciak84 pisze::ryk:![]()
![]()
alb miec rodzine ;p
Na podkarpaciu (dawne tarnobrzeskie) mówi się, że jak pies ma czarne podniebienie to jest ZŁYdo kotów też można to odnieść, tym bardziej, że w głębi swojego czarnego serduszka Zenio jest labradorem
LaRosaNegra87 pisze:sroka7 pisze:olciak84 pisze::ryk:![]()
![]()
alb miec rodzine ;p
Na podkarpaciu (dawne tarnobrzeskie) mówi się, że jak pies ma czarne podniebienie to jest ZŁYdo kotów też można to odnieść, tym bardziej, że w głębi swojego czarnego serduszka Zenio jest labradorem
Padłam![]()
![]()
MariaD pisze:Kociaki:
I odrobaczenie skończony 5 tydzień
dwa tygodnie przerwy
II odrobaczenie
co najmniej tydzień przerwy, lepiej dwa
I szczepienie
minimum dwa tygodnie przerwy, najlepiej 3
II szczepienie
dwa tygodnie kwarantanny poszczepiennejdobry jest też FenbendazolGibutkowa pisze:ponoć nawet od Vetminthu jest lepszy Mimblemax
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 151 gości