Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Komputer na razie chodzi choc z oporam,i![]()
Zapłaciłam 150,- za zabieg i badanie krwi oraz 20,- za odrobaczenie i środek przeciwbólowy do pyszczka przed zabiegiemRozmawiałam dzisiaj z p. Grazynką sugerowanym DS ( jeżeli Kinia sie na niego zgodzi). Uzgodnilismy ze trzymamy kciuki za jutro ( badanie krwi) i decyzje veta. Jezeli wszystko bedzie ok Shemali pojedzie do Warszawy w najblizszym mozliwym terminie.
I tak Shemali z kotki z Wybrzeża, pojechała na Śląsk na leczenie, zeby zostać warszawianką
Angalia pisze: I tak Shemali z kotki z Wybrzeża, pojechała na Śląsk na leczenie, zeby zostać warszawianką
Aga&Iskierka&Lady pisze::1luvu: to ja tylko chciałam powiedzieć,że w czwartek zawożę w okolice Katowic 2 psiaki... ich nowy domek ma po nie kawałek wyjechać,żebym nie robiła 300 kilosów z tą moją "pogruchotaną nogą"... więc jeśli będzie decyzja,że koteczka może jechać już w czwartek do Wawy- to może uda się załatwić z nowym domkiem piesków,żeby jadąc po nie zabrał koteczkę i zrobimy transakcję wymienną ??? 2 pieski za 1 koteczkędzięki temu kicia już w czwartek późnym wieczorem mogłaby ze mną dotrzeć do stolycy i swojego DS?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 47 gości