KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2012 11:41 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

terenia1 pisze:
skorpio pisze:Jezeli coś to moge przyjść na dyżur w sobotę rano. Tylko nie jestem zmotoryzowana więc odpadają ewentualne wizyty u weta.

skorpio dzięki :1luvu: zapisuję raczej wizyty u weta nie będą przewidziane :)

OK będę, może mi znowu mąż pomoże, wprawdzie ostatnio tylko wode wymieniał ale troszke także pobawił się z kotami, szczególnie z Orzeszkiem który go sobie upatrzył:)

skorpio

Od: Czw sty 20, 2011 18:53

Post » Wto lip 17, 2012 11:47 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dzwoniła do mnie Pani Ewelina wetka ze schroniska -z Pumcią 10 letnią kotką po usunięciu zębów jest źle gorzej niż źle nie może zostać w schronisku bo nie przeżyje :cry:
Normalnie w łeb sobie strzelę, bo nie wiem co tu zrobić :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lip 17, 2012 11:53 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Masz możliwośc po nią dzisiaj pojechac, jak nie to daj znac. Jest wolna woliera, albo na kwarantannie luzem. Co jej się dzieje?

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lip 17, 2012 12:10 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Ona nie powinna siedzieć w schronie :( w Chatce miałby lepiej. Ona jest strasznie przymilaśna nic tylko by chciała być głaskana i przytulana :( choć najlepszy byłby DT :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 17, 2012 12:23 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Nie je, nie pije :( Pani Ewelina jeszcze teraz na szczęście się złamała i wzieła ją do Lupusa.
Jeszcze raz do nie dzwoniła z tą informacją, i tak Pumcia musi dostawać kroplówki więc bez pomocy weta sie nie obędzie, ale potem coś musimy wymyśleć :(

terenia1

Post » Wto lip 17, 2012 12:55 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

dosżła karma sucha dla Misi i Misia, przywiozę w sobotę do chatki

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lip 17, 2012 12:55 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Się przypomnę z poprzedniej strony :D
Dorota Wojciechowska pisze:Kociochatkowicze zmotoryzowani :D zamówiłam do KC jedzonko z zooplusa i wlaśnie mi przyszło - :twisted: ale to ponad 20 kg jest (no coz puszeczki wazą) może ktoś byłby w stanie podskoczyć do mnie do pracy po to ????????????
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 17, 2012 13:00 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:Się przypomnę z poprzedniej strony :D
Dorota Wojciechowska pisze:Kociochatkowicze zmotoryzowani :D zamówiłam do KC jedzonko z zooplusa i wlaśnie mi przyszło - :twisted: ale to ponad 20 kg jest (no coz puszeczki wazą) może ktoś byłby w stanie podskoczyć do mnie do pracy po to ????????????

Dorotko ja niestety nie dam rady jutro wyjeżdżam na delegacje do Oświęcimia i wracam dopiero w czwartek wieczorkiem.

terenia1

Post » Wto lip 17, 2012 13:10 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:Się przypomnę z poprzedniej strony :D

Zapytam Krzysia i dam Ci znać telefonicznie Mamuśka :roll:
Dzisiaj po pracy znowu runda do Tych także może w drodze powrotnej ale to by było w okolicach 20:00 dopiero, pasi?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto lip 17, 2012 13:13 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Cookie1706 pisze:Dzisiaj po pracy znowu runda do Tych także może w drodze powrotnej ale to by było w okolicach 20:00 dopiero, pasi?

Marlenka - paczki sąw pracy i tu od 8-19 mozna podjechać.
zapytam Mary - może jutro do pracy jak będzie jechała to da radę bo po drodze w zasadzie ma :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 17, 2012 13:16 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Też jestem za tym żeby zabrać Pumcie do Kch jeżeli nie znajdzie się wcześniej DT lub DS :roll:
Nie można koteczki tak zostawić...
Zapytam dzisiaj mojego weta w Tychach czy mogę zostawić u Niego naszą puszkę a jak będę jechała na ściągnięcie szwów to zostawię nasze ulotki i ogłoszenie o Pumci od Wiesi :wink:

Cookie1706

Post » Wto lip 17, 2012 13:18 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dorota Wojciechowska pisze:
Cookie1706 pisze:Dzisiaj po pracy znowu runda do Tych także może w drodze powrotnej ale to by było w okolicach 20:00 dopiero, pasi?

Marlenka - paczki sąw pracy i tu od 8-19 mozna podjechać.
zapytam Mary - może jutro do pracy jak będzie jechała to da radę bo po drodze w zasadzie ma :ok:

To daj mi znać Doroti czy Mara może podjechac jak już się dowiesz :D

Cookie1706

Post » Wto lip 17, 2012 13:27 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

I jeszcze jedno, pisała do mnie koleżanka z Dąbrowy, która pomaga kotom i psom na własną rękę, że znalazła mamę kotke i trzy malenstwa na Niwce,
Kotke wysterylizuje na swój koszt i wypuści w bezpiecznym miejscu, bo to dzikuska :twisted:
Pytała mnie natomiast o to czy damy radę zaopiekować się kociakami :roll:
Są zdrowe, na Niwce nie mogą zostać z uwagi na ludzi, którzy mają złe zamiary delikatnie mówiąc... :evil:
Znalazło by się u nas miejsce jeszcze?
Jak to widzicie dziewczyny?
Pytam, bo jeżeli nie my i nikt inny się nie znajdzie to pewnie trafia do schronu...

Cookie1706

Post » Wto lip 17, 2012 17:14 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Byłyśmy z Terenią na testach z resztą tymczasów - Koibito pozytywna, reszta w porządku. Przez chwilę wydawało się, że ona też wyjdzie negatywna, ale po kilku minutach pojawił się blady paseczek. Z moimi rezydentami podjadę w czwartek rano przed pracą.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 17, 2012 20:03 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Łazienkowce już na Fb :ok: Numer podałam do Marty, także szykuj się na lawinę telefonów :wink: (oby!)
Dorotka zgodnie z prośbą kocięta od Pani Ani również mają ogłoszenie, tu z kolei widnieje Twój numer :ok:
Gosi CatAngel wysłałam Ci fotki o które prosiłaś :D
I czekam na te z ostatniej sesji, bo naprawdę ich nie mam :oops:

Cookie1706

[poprzednia][następna]