Trzymajcie mnie w pięciu!!!
Serniku, JA SCHUDŁAM!!!
Serniczek pisze:no więc Bolus jest rasy nadkot sumatrzańsko-jeleniogórski

odmiana pieknoucha

O to, to! Dokładnie tak.
MB&Ofelia pisze:Ja też chcę siedzieć w domku przy kawusi!!! (tzn. przy ciapucino, bo zwykłej nie piję). I przy mojej nieznośnej anorektyczce!!! Na moim nowym narożniku!!! I doglądać pomidora i fasolki szparagowej na duuuużym balkonie!!!
A zamiast tego siedzę w pracy
Współczuwam wielce! Na pociechę dodam, że leje, więc ja akurat nie mam możliwości, by doglądać roślinek. I zimno jest, brrr... Czesia dziś rano na miłość wzięło i całym swym niebagatelnie dużym ciałkiem zaczął mnie grzać. Byłoby piknie, gdyby nie fakt, że znów czytałam do 4.30, a grubasek przytuptał o 6.00, gdy pozostawałam w fazie REM. Muszę go zaraz namówić na powtórzenie pieszczotek, chociaż pewnie się nie zgodzi. On toleruje takie miziajstwo tylko w porach dowolnie przez siebie samego wybranych.
MB&Ofelia pisze:Boluś ma uszka większe i ładniejsze od sumatrzańskiego wujaszka, bo przecież musi usłyszeć, że nakładają do misek! W zoo kotowatym podają żarełko pod nos, a taki malutki Boluś, jak chce się dopchać do miseczek przed starszymi kotami, to musi się spieszyć. A nuż mu zjedzą i zostanie o pustym brzusiu...
Boluteńku nasz malutki
rośnij duży, okrąglutki.
Boluś rośnie że aż strach
i Czesiowi zrobi bach!
Prawda? Jaka ta Matka Natura mądra jest!