Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Tereniu, u Fuksa zmiany w leczeniu od jutra przerwa w antybiotyku, kolejna dawka 18.07, a następna 21.07. plus tolfina co 48 h. Nanieś proszę zmiany na 1 str.
Dorota Wojciechowska pisze:No i ja juz po dyzurzeJa wymiekam. Dla mnie 4 godz-to na minimum starcza. Wiesiu:) nie zdążwłam wykąpać grzybków
Na zdrowej zostawiłam wolierę otwartą bo Józio już całkiem dobrze i zamknięty był nieszczęśliwy. Tak samo na kwarantannie zostawiłam uchylona szafkę obok boksów bo Misiek smacznie tam spał i nie miałam sumienia go wyganiać Fuks dostaje fuksa w boksie ale tak na oko to lepiej
Kasiekkasiek pisze:Pozytywne wieści z kwarantanny : Fuks nie kicha, maluszki od Elenki mają już śliczne oczka.
i to by było na tyleDexterowi leje się z nosa, Pysiol kicha we wszystkie strony .
Mała buraska też nie najlepiej
Moja ciocia kupiła saszetki dla kotów, kilka już rozpakowalam, zostawiłam w łazience w szafce
Ogólnie kotki rozrabiają ale senne są.
Józio na oknie chętnie siedział.
Dzikuski dzisiaj grzeczne , porządek w klatce jak nigdy
Cookie1706 pisze:Zabierzesz Fuksa do siebie do domu Marzenko?
Dobrze, że kociak opuści boks, z tego co dziewczyny pisały na forum i co Kasia mi opowiadała on strasznie to znosił![]()
Oby jeszcze tylko wyzdrowiał...
Alice77 pisze:Witam chciałam zapytać jak czuje się Misiu i Misia to ja je przywiozłam. Karma dla nich jest już w drodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], isiaja, Patrykpoz i 75 gości