Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tehkos pisze:Miałem kota 4 lata i dzisiaj go wydałem nie z wlasnej woli tylko pod naciskiem rodziny.Tylko ze go wydałem na wies i bedzie mieszkał w stodole.Zastanawiam sie teraz czy dobrze zrobiłem,czy on sobie tam poradzi????Był wykastrowany ,ładny ,zadbany i tak bardzo mi go szkodaPan do ktorego go wydałem jest z dalszej rodziny zapewnili mnie ze beda go karmic ale obawiam sie czy on sobie poradzi w nowych warunkach i jak dlugo bedzie sie adaptował???? A moze wbrew rodzinie wezme go spowrotem.
kotx2 pisze:tehkos pisze:Miałem kota 4 lata i dzisiaj go wydałem nie z wlasnej woli tylko pod naciskiem rodziny.Tylko ze go wydałem na wies i bedzie mieszkał w stodole.Zastanawiam sie teraz czy dobrze zrobiłem,czy on sobie tam poradzi????Był wykastrowany ,ładny ,zadbany i tak bardzo mi go szkodaPan do ktorego go wydałem jest z dalszej rodziny zapewnili mnie ze beda go karmic ale obawiam sie czy on sobie poradzi w nowych warunkach i jak dlugo bedzie sie adaptował???? A moze wbrew rodzinie wezme go spowrotem.
Czy kot wczesniej wychodził na dwór?
Jowita pisze:Idzie burza. Kot będzie siedział gdzieś pod krzakiem, zmarznięty, mokry i przerażony. Zaśniesz z tą świadomością? Wsiadaj w samochód i jedź po niego, nie czekaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 78 gości