Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Ale chyba nie w tym pensjonacie
alab108 pisze:Ale byłyby ładne puszatki
puszatek pisze:alab108 pisze:Ale byłyby ładne puszatki
![]()
![]()
![]()
napiszę jak mój Belfast do mnie trafił ze schroniska........................ze złamaną łapką
w poniedziałek wieczorem dostałam PW z opisem sytuacji Balfasta, następnego dnia był już załatwiany transport a w środę późnym wieczorem biały miś był już u mnie w domu
czym dłużej się zwleka tym gorzej dla koteczki...
puszatek pisze:Warkotek też Cię lubinawet pyta o Ciebie...................................
alab108 pisze:Chyba nie tylko z Warkotkiem gadałaś?
joanna3113 pisze:Kurcze jestem ślepa i głupia, już wczoraj dostałam odpowiedz że Bianka chce adoptować Dafne, tylko w mailu odpowiedziała jednym zdaniem, odpowiedzią na odpowiedź i ślepak cholerny nie zauważył, odpisałam i dzwoniłam ale nie odbiera. Na razie nie wiem gdzie mieszka, jutro muszę iść do schroniska i dokładnie zbadać brzuszek.
puszatek pisze:joanna3113 pisze:Kurcze jestem ślepa i głupia, już wczoraj dostałam odpowiedz że Bianka chce adoptować Dafne, tylko w mailu odpowiedziała jednym zdaniem, odpowiedzią na odpowiedź i ślepak cholerny nie zauważył, odpisałam i dzwoniłam ale nie odbiera. Na razie nie wiem gdzie mieszka, jutro muszę iść do schroniska i dokładnie zbadać brzuszek.
nasza Bianka z Warszawy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adocus, Blue i 133 gości