Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:ale ja z natury leniwa, wolę jechać domestosem i cilit bang'iem![]()
pozytywka pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale ja byłam 2 dni temu i nic takiego się nie działo
wiem, upał zelżał, ale wcześniej zdążył się wam na głowę rzucić![]()
przyjmij:
1) wyrazy współczucia
2) gratulacje
![]()
Biedny Broniu, na pewno mu się to nie podoba
pozytywka pisze:Georg-inia
nie mam kocich kup pod wanną (nie mam wanny), ale naprawdę nie sprzątam co sobotę
dlatego, jak już zabieram się za odgruzowanie, to mi ręce opadają, bo nie wiem w co je najpierw włożyć
Mamy za dużo książek, gratów, odkrytych powierzchni, na które migrują książki, ciuchy, skarby, przydasie, rzeczy, których nie było czasu odłożyć na miejsce, lub nie było czasu, żeby im miejsce znaleźć![]()
marzy mi się "poszufladkowany" dom, gdzie wszystko mogłoby być pochowane
denerwuje mnie, że nikt nie chce składać na bieżąco, w rezultacie macham ręką, olewam, a potem dostaję cholery
męczy mnie rozgardiasz i oddychanie kurzem, który porasta dziwne sterty porzuconych rzeczy
ale też nie widzę powodu, żeby stale po wszystkich sprzątać, bo koniec końców musiałoby się to zakończyć mordem
Daisy nie znam, tesco mam cholernie daleko![]()
nie używam jakoś strasznie dużo detergentów, ale im rzadziej się sprząta, tym więcej nakładu pracy i środków to sprzątanie w końcu wymaga
Georg-inia pisze:przykład 2) zazwyczaj to ja robię pranie - pakuję do pralki bambetle z kosza i włączam pranie. Po czym słyszę, że dlaczego piorę JUŻ skoro on ma do prania podkoszulek na krześle w sypialni, skarpetki koło łóżka i jedne takie spodnie, co to się zastanawiał czy już prać czy nie i one wiszą... na wieszaku w przedpokoju....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51, puszatek, Silverblue i 216 gości