Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:no, taka rekomendacja to jest cosczyi nie szukac juz nikogo na wizyte przedadopcyjna?
no bo skoro wet rekomenduje i to tak dobrze, to chyba nic wiecej nie potrzeba?
chyba, ze dla formalnosci ta wizyta ma byc
phantasmagori pisze:Kociara82 pisze:no, taka rekomendacja to jest cosczyi nie szukac juz nikogo na wizyte przedadopcyjna?
no bo skoro wet rekomenduje i to tak dobrze, to chyba nic wiecej nie potrzeba?
chyba, ze dla formalnosci ta wizyta ma byc
Myślę, że lepszej rekomendacji nie można dostać, więc niema po co zawracać komuś głowy wizytą![]()
Teraz Morfiego trzeba ustabilizować zdrowotnie.
Justyś dzięki za fajny dzień, od rana do wieczora![]()
Pieski nas wybiegały, kotki wymruczały, świnka Lusia na koniec osikała i okupkała Tż-ta![]()
Leonek - cudne maleńkie tornado, nie szło od niego odejśćRany ile w tym maleńkim ciałku jest energii
![]()
Fuks to cudny chłopak, byście musieli widzieć jak ludzie na osiedlu chwalili Justynę, nie mogli uwierzyć, że to ten sam pies. Zdecydowanie jego pan nie umie się z nim obchodzić. Ja go prowadziłam pierwszy raz i nie miałam z nim problemu. To zasługa Justyny, bo podobno ten pies niedawno był postrachem osiedla, rzucał się na psy i ludzi. Teraz jedyne czego mu trzeba, to pewna ręka i zdecydowanie. Justynko dobra robota![]()
Laryska też przecudna dziewczyna, już nie boi się ludzi, wręcz rzuca się na nich z zamiarem polizania po twarzy.Na centymetry zdołałam ją zatrzymać bo chciała sobie polizać po buzi starszą panią
![]()
Laryska dosyć dobrze zniosła sterylkę, co prawda zwymiotowała, ale w sumie nie było źle, mam nadzieję że dalej jest o OK![]()
Na koniec Justa z Tż-tem pojechali jeszcze raz wybiegać Fuksa, ja zostałam ze zwierzaczkami i Laryską. Zwierzaczki grzeczne, spokojne, nawet największe dzikuski wesoło drapały drapaczki, nie przejmując się mną zupełnie. Eustachy mnie wycałował, Miki wyprzytulał, Matyldzia gorzej się dzisiaj czuła, więc głaskaliśmy się tylko troszeczkę, ale siedziała blisko. A dzikuska Kikunia dała się pogłaskać i wtuliła mi łepek w dłoń![]()
Fotki będą jutro, bo muszę je pozmniejszać i obrobić.
Ech cudny to był dzień i pełen pozytywnych wrażeń![]()
Justynko jeszcze raz dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 604 gości