TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

no, taka rekomendacja to jest cos :ok: czyi nie szukac juz nikogo na wizyte przedadopcyjna? ;) no bo skoro wet rekomenduje i to tak dobrze, to chyba nic wiecej nie potrzeba? ;) chyba, ze dla formalnosci ta wizyta ma byc :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 11, 2012 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Kociara82 pisze:no, taka rekomendacja to jest cos :ok: czyi nie szukac juz nikogo na wizyte przedadopcyjna? ;) no bo skoro wet rekomenduje i to tak dobrze, to chyba nic wiecej nie potrzeba? ;) chyba, ze dla formalnosci ta wizyta ma byc :D

Myślę, że lepszej rekomendacji nie można dostać, więc niema po co zawracać komuś głowy wizytą :ok:
Teraz Morfiego trzeba ustabilizować zdrowotnie.

Justyś dzięki za fajny dzień, od rana do wieczora :D
Pieski nas wybiegały, kotki wymruczały, świnka Lusia na koniec osikała i okupkała Tż-ta :mrgreen:

Leonek - cudne maleńkie tornado, nie szło od niego odejść :mrgreen: Rany ile w tym maleńkim ciałku jest energii :mrgreen:

Fuks to cudny chłopak, byście musieli widzieć jak ludzie na osiedlu chwalili Justynę, nie mogli uwierzyć, że to ten sam pies. Zdecydowanie jego pan nie umie się z nim obchodzić. Ja go prowadziłam pierwszy raz i nie miałam z nim problemu. To zasługa Justyny, bo podobno ten pies niedawno był postrachem osiedla, rzucał się na psy i ludzi. Teraz jedyne czego mu trzeba, to pewna ręka i zdecydowanie. Justynko dobra robota :ok:

Laryska też przecudna dziewczyna, już nie boi się ludzi, wręcz rzuca się na nich z zamiarem polizania po twarzy. :D Na centymetry zdołałam ją zatrzymać bo chciała sobie polizać po buzi starszą panią :D
Laryska dosyć dobrze zniosła sterylkę, co prawda zwymiotowała, ale w sumie nie było źle, mam nadzieję że dalej jest o OK :ok:

Na koniec Justa z Tż-tem pojechali jeszcze raz wybiegać Fuksa, ja zostałam ze zwierzaczkami i Laryską. Zwierzaczki grzeczne, spokojne, nawet największe dzikuski wesoło drapały drapaczki, nie przejmując się mną zupełnie. Eustachy mnie wycałował, Miki wyprzytulał, Matyldzia gorzej się dzisiaj czuła, więc głaskaliśmy się tylko troszeczkę, ale siedziała blisko. A dzikuska Kikunia dała się pogłaskać i wtuliła mi łepek w dłoń :D

Fotki będą jutro, bo muszę je pozmniejszać i obrobić.

Ech cudny to był dzień i pełen pozytywnych wrażeń :ok: :D

Justynko jeszcze raz dziękuję :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lip 12, 2012 12:29 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:
Kociara82 pisze:no, taka rekomendacja to jest cos :ok: czyi nie szukac juz nikogo na wizyte przedadopcyjna? ;) no bo skoro wet rekomenduje i to tak dobrze, to chyba nic wiecej nie potrzeba? ;) chyba, ze dla formalnosci ta wizyta ma byc :D

Myślę, że lepszej rekomendacji nie można dostać, więc niema po co zawracać komuś głowy wizytą :ok:
Teraz Morfiego trzeba ustabilizować zdrowotnie.

Justyś dzięki za fajny dzień, od rana do wieczora :D
Pieski nas wybiegały, kotki wymruczały, świnka Lusia na koniec osikała i okupkała Tż-ta :mrgreen:

Leonek - cudne maleńkie tornado, nie szło od niego odejść :mrgreen: Rany ile w tym maleńkim ciałku jest energii :mrgreen:

Fuks to cudny chłopak, byście musieli widzieć jak ludzie na osiedlu chwalili Justynę, nie mogli uwierzyć, że to ten sam pies. Zdecydowanie jego pan nie umie się z nim obchodzić. Ja go prowadziłam pierwszy raz i nie miałam z nim problemu. To zasługa Justyny, bo podobno ten pies niedawno był postrachem osiedla, rzucał się na psy i ludzi. Teraz jedyne czego mu trzeba, to pewna ręka i zdecydowanie. Justynko dobra robota :ok:

Laryska też przecudna dziewczyna, już nie boi się ludzi, wręcz rzuca się na nich z zamiarem polizania po twarzy. :D Na centymetry zdołałam ją zatrzymać bo chciała sobie polizać po buzi starszą panią :D
Laryska dosyć dobrze zniosła sterylkę, co prawda zwymiotowała, ale w sumie nie było źle, mam nadzieję że dalej jest o OK :ok:

Na koniec Justa z Tż-tem pojechali jeszcze raz wybiegać Fuksa, ja zostałam ze zwierzaczkami i Laryską. Zwierzaczki grzeczne, spokojne, nawet największe dzikuski wesoło drapały drapaczki, nie przejmując się mną zupełnie. Eustachy mnie wycałował, Miki wyprzytulał, Matyldzia gorzej się dzisiaj czuła, więc głaskaliśmy się tylko troszeczkę, ale siedziała blisko. A dzikuska Kikunia dała się pogłaskać i wtuliła mi łepek w dłoń :D

Fotki będą jutro, bo muszę je pozmniejszać i obrobić.

Ech cudny to był dzień i pełen pozytywnych wrażeń :ok: :D

Justynko jeszcze raz dziękuję :1luvu:

To ja ze sforą dziękujemy za cierpliwość do nas , za czas nam poświęcony , za wszystko :1luvu: :1luvu: :1luvu: A replay kiedy :mrgreen:

Morfeuszek zrobił rano wielkiego kupala o rozmiarach xxxxl :mrgreen: a pachnącego tak że by chyba trupa ożywiło :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 12, 2012 12:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Kika wtulila lepek w Twoja dlon? to bardzo duzy postep jak na nia, bo niedawno na to by nie pozwolila. :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lip 12, 2012 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Morfi dziś dostał drugi antybiotyk , jutro trzeci i pakuje walizeczki i za tydzień w sobote się przeprowadza :ok: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 12, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

To bardzo dobre wieści :D Trzymam kciuki za całe stadko :ok: :ok: :ok:
Pozdrowienia Justynko :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lip 12, 2012 21:26 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

brawo Morfis :1luvu: ciesze sie, kotku, ze wreszcie bedziesz szczesliwy tak jak zaslugujesz na to :)

Kociara82

Post » Pt lip 13, 2012 12:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Dziś byłam u weta : Miki dużo lepiej , dostał jeszcze dziś antybiotyki coś przeciw zapalnego bo jeszcze troszkę tam gra :wink:

Ale Szłapek od kilku dni ma problem z jedzeniem , je ale bardzo mało bo go bili buzinka , okazało sie że ma potężne plazmocytarne zapalenie dziąseł co go bardzo boli , dostała steryd i ma dostać dziś i jutro kroplówkę ...

Laryska po sterylce też coraz lepiej sie czuje :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 13, 2012 18:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Kolejne kocie poturbowane trafiło do mojej koleżanki, jutro jedzie do weta a ja obiecałam pomóc z karmą, ech sezon kociąt w pełni :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 13, 2012 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Niestety, wszędzie pełno maluchów, biednych, chorych maluchów :( :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 13, 2012 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

pozostaje mi tylko trzymac ogromne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lip 14, 2012 11:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapek nadal bardzo słabo je a ze je rc urinary hd o jest z tym problem, wczoraj w nocy zjadł odrobinkę puszeczki gourmet mus ale też niewiele :cry: w poniedziałek znów jedziemy do weta ...
Przy kroplówkach jest bardzo niespokojny :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 14, 2012 14:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapeńku :( Walcz kochany :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lip 14, 2012 23:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Eustaszek
Obrazek
Eustaszek z Fibim :wink:
Obrazek

Fibi z Mikim
Obrazek
Miki
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lip 15, 2012 0:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Fuks
Obrazek

Larysa po sterylce
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]