duża rzecz – ja długo nie odważałam się przepakowywaćkania66 pisze:mój dzisiejszy debiut w łapaniu dorosłych kotów:) złapałam sama kotkę (biała Śnieżynka) i z klatki łapaczki przepakowałam do transportera

Ile one mają? Wartoby je wygarnąć…kania66 pisze: urodziła niedawno i maluchy ma gdzieś przy rurach
idziesz jak burza ;Dkania66 pisze:zapowiedziałam się że przywiozę ciężarną kocice Kasie:)uprzedziłam koleżanki z tamtego rejonu żeby nie dawał nikt jedzenia kotce mam nadzieje że złapanie jej pójdzie sprawnie:) i dowiedziałam się od koleżanek że są na nawęglaniu 4 dorosłe koty
jeśli tydzień to jeszcze nie otworzyły oczek, możnaby uśpić… Wiem, że trudne, ale rozważcie taką decyzję.kania66 pisze:niestety kocica z tej czwórki okociła się i ma około 4 kociąt (tydzień może dwa mają
Dawaj ładne zdjęcia i opisy pingwinków i tych zdrowiejących, porobimy ogłoszenia.kania66 pisze:a co słychać u maluchów domowych? dziś byłam na kontroli u p.Ewy (na ul Przybyszewskiego)byłam z 5 kociaczkami pingwinki zostały w domu:) Kubuś kocurek z kocim katarem, maleństwo Okruszek i nowa kociczka (sobotnia) Gwiazdeczka leczenie przechodzą prawidłowo i p.Ewa zadowolona była szczególnie z malucha który wpychał się na ręce
szkoda… Ale Dr Ewa bardzo rozważnie podejmuje takie decyzje.. W środę mam urlop.kania66 pisze:pingwinek Feluś i nowy kocurek (sobotni) Mruczek kiepskow środę pani Ewa podejmie 100% decyzje o usunięciu u Felusia i Mruczka po jednym oczku
Będziem szukać.kania66 pisze:Feluś zostanie już u nas w domu na stałe mam nadzieje że Mruczek znajdzie dom bez problemu
Przydałaby się, bardzo ..kania66 pisze:Oj przydałaby się pomoc w szukaniu chociaż domu dla kociaczków:)
A w ogóle – wielki szacun, Kasiu. Skok na głęboką wodę, konkret, konsekwencja - super