Próbowałam do mojej starszej gdy zbroiła mówiłam grzecznie: No chodz Psotka zaraz Ci nogi z dupki powyrywam, wtedy ona tak ładnie przychodziła sie łasić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hebi pisze:Dorcia - może i bym się nie przejmowała i nie wchodziła z zapytaniem - gdyby ten kociak wcześniej nie drapał (ok - po wypadkach parę śladów jest, ale kto by tam o tym wspominał). Za problem uznałam fakt, że kociak zmienił swoje zachowanie diametralnie po zabawie z teściem. Wiem, że maluch chce się bawić, nie ukrywam jednak, że poprzednie zabawy bardziej mi się podobały i zastanawiam się tylko czy nie ma sposobu by do nich powrócić (owszem próbuję jego agresywne zabawy skupić na niecielesnych zabawkach, bo też rozumiem, że w coś pazurki i ząbki wbić najwyraźniej musi i tego ganić nie zamierzam). Nie chcę mu jednak zrobić krzywdy psychicznej zabraniając czegoś, czego i tak nie oduczę (cieszę się jak dzika, że udało mi się oduczyć go atakowania twarzy i rąk gdy śpimy, ale wciąż obawiam się, że jak w nocy wystawię przez sen nogę, on boleśnie ugryzie i może być odruch... kociak mały i nie chcę go skrzywdzić przez przypadek
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 141 gości