Kotki ze Szczebrzeszyna

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2012 13:01 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Angalia pisze:Przepraszam Cie Madziu, że Cie zawiodłam :cry: Że nie byłam w stanie pomóc Hepi :oops:

Zrobilas wszystko co moglas dla Hepi,nie jestes Panem Bogiem,nie moglas dac jej zycia,widocznie tak musialo byc :cry:
to ja Ci dziekuje,ze ja zabralas,chcialas dla niej jak najlepiej,ale nie bylo szans.
Kod:
Obrazek

dora1020

Od: Nie maja 09, 2010 21:31

Post » Pt lip 06, 2012 13:12 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Erin pisze:A może do prokuratury zgłosić? Pewnie też mogą olać, ale może warto spróbować?

Oczywiscie,ze oleja,tutaj nikt nie chce pomoc zwierzetom.NIKT....
Na ten temat mozna by ksiazke napisac.Przykladow tysiace.Prokuratura umazala wszystkie dotychczasowe sprawy dot.zwierzat.Zostala zlozona skarga na tego pana,zostal odsuniety,na jego miejsce przyszedl kolega,ktory solidarnie rowniez umaza sprawy.Zadna nie zakonczyla sie wyrokiem osob okrutnych,ktore mordowaly zwierzeta.
A policja jak jedzie na interwencje jeszcze nigdy nie ukarala nikogo mandatem za znecanie sie nad zwierzetami typu....brak wody w takie upaly,trzymanie zwierzat na sloncu w 50stopniowym upale,glodzenie zwierzat,nie leczenie/usypianie w najlepszym wypadku/ konanie zwierzat z powodu choroby,zamarzanie z zimna w zimie.
Naprawde dugo musialabym tutaj siedziec,zeby chociaz troche opisac cala ta sytuacje :cry:
Kod:
Obrazek

dora1020

Post » Nie lip 08, 2012 8:23 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Wiem już że Krystyna zawiodła i zdjęć chyba nie będzie, ale może Ty Madziu zrobisz pojedyncze zdjęcia swoich kotów. Spróbuje je poogłaszać na Waszych portalach :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Pon lip 09, 2012 8:01 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Też czekam.
W czwartek znalazłam na łące dwa małe kociaczki. Znajdywanie kociąt mnie prześladuje. Mieszkam po drugiej stronie miasta i to tam zawsze było więcej kotów, bo tutaj co widuję to zwykle czyjeś. Ale do tych maluchów nikt się nie przyznał. Nie mam totalnie miejsca w domu, kociaczki siedzą w transporterku, do tego niesprawnym. Pół biedy, że są naprawdę malutkie. Dokarmiam mlekiem dla kociąt, mają jeszcze niewybarwione oczka, takie niebieskie. A oprócz nich siedem rezydentów i nadpobudliwy pies :/ Wszędzie tyle ogłoszeń o kociętach do adopcji...

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pon lip 09, 2012 8:05 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

To prawda jest wysyp kociat, mimo naszych ciagłych sterylek. Ale spróbuj ogłoszeń pisemnych z fotka u veta w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym w innym sklepie... Możliwosci jest wiele, ale zawsze sprawdzaj domek przed wydaniem :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Wto lip 10, 2012 7:51 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Mam zdjecia od Madzi, kotów które karmi. Jak tylko ogarne mieszkanie, załatwie co najpilniejsze rzeczy zaraz siadam do komputera i zabieram sie za Szczebrzeszyn :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Wto lip 10, 2012 17:44 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Utworzyłam wydarzenie na Fb dla psiej rodzinki ze Szczebrzeszyna. Jeszcze tylko powstawiam zdjecia http://www.facebook.com/#!/events/24958 ... ext=create :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 7:24 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

kicia z krawatka,w tej chwili nie jest z nia najlepiej,byc moze dlatego,ze karmi maluchy/gdzie one sa nie wiem/

Obrazek

Ostatnio edytowano Śro lip 11, 2012 7:45 przez Angalia, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 7:29 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us[/url

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/809/kotyztrbackiej4.jpg/]Obrazek

Obrazek

tri--chorowala na kk ,teraz jest lepiej,nie brala antybiotykow,podam jej unidox w tym tygodniu

kicia z krawatka,w tej chwili nie jest z nia najlepiej,byc moze dlatego,ze karmi maluchy/gdzie one sa nie wiem/
Ostatnio edytowano Śro lip 11, 2012 7:42 przez Angalia, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 7:33 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Obrazek

Obrazek

Czarny kocurek-napewno cos mu dolega,bo jest bardzo chudy,i nieprawda jest,ze taka jego uroda,bo ja wiem jak on wygadal w ubieglym roku,jemu zrobie jeszcze zdjecia,bo tutaj jest chyba malo

Obrazek

druga tri,bardzo nieufna,nawet z bliska nie moge zrobic jej zdjecia,zrobione tylko z duzej odleglosci,ale przychodzi codziennie na jedzonko
Ostatnio edytowano Śro lip 11, 2012 7:41 przez Angalia, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 7:37 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Obrazek

Bura kicia,ktora spi jest wysterylizowana,nie wychodzi poza dzialke,jest chyba w najlepszej kondycji ze wszystkich kotkow

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 7:48 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Wstawię tez w całości meila od Madzi, bo sa tam też inne istotne informacje:
Bura kicia,ktora spi jest wysterylizowana,nie wychodzi poza dzialke,jest chyba w najlepszej kondycji ze wszystkich kotkow.

Czarny kocurek-napewno cos mu dolega,bo jest bardzo chudy,i nieprawda jest,ze taka jego uroda,bo ja wiem jak on wygadal w ubieglym roku,jemu zrobie jeszcze zdjecia,bo tutaj jest chyba malo

tri--chorowala na kk ,teraz jest lepiej,nie brala antybiotykow,podam jej unidox w tym tygodniu

druga tri,bardzo nieufna,nawet z bliska nie moge zrobic jej zdjecia,zrobione tylko z duzej odleglosci,ale przychodzi codziennie na jedzonko

szynkretka,ktorej juz od ok.trzech tygodni nie widze,ale ona napewno ma male kotki,i chyba pozniej przychodzi jesc

no i szynkretka smietnikowa,tez ostatnio jej nie widze,ale wiem,ze przyjdzie,bo nie raz juz tak bylo

i przychodzi na Trebacka ostatnio czarny kociak z biala krawatka,zdjecia mu nie zrobilam,bo krok w jego strone i wieje natychmiast

i jest do adopcji jeszcze Puszek,czarny kocurek z biala krawatka,spi u sasiadki na parterze,na balkonie,daje jej dwa razy w miesiacu sucha karme dla niego,Puszek ma ogloszenie na Tablicy,ale odezwu zadnego.
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Śro lip 11, 2012 17:03 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Dziekuje za wydarzenie dla psiej rodzinki/wszyscy szukaja domow/,wstawienie zdjec :D
Bardzo dziekuje za pomoc :D bez pomocy dobrych duszyczek,nie bylabym w stanie pomoc takiej ilosci zwierzakow.
Kod:
Obrazek

dora1020

Post » Sob lip 14, 2012 16:24 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Do moich kotkow nikt nie zaglada :(
Kod:
Obrazek

dora1020

Post » Sob lip 14, 2012 18:22 Re: Kotki ze Szczebrzeszyna

Ja zaglądam :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

[poprzednia][następna]