Rano dostał płynną parafinę i teraz bardzo mnie nie lubi. Ale śniadalnie. przyjął

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:w Glusiowej kuwecie urobku nie ma, za to druga poducha do siedzenia została zasikana. Mogę skropić miejsce olejkiem eterycznym?
Rano dostał płynną parafinę i teraz bardzo mnie nie lubi. Ale śniadalnie. przyjął
paw pisze:hm... wygląda na to że godnie zastąpi Malinkę(może daj mu kuwetę z benkiem?)
jej siostra pisze:paw pisze:hm... wygląda na to że godnie zastąpi Malinkę(może daj mu kuwetę z benkiem?)
Wygląda. Dam benka, ale najpierw muszę kupić, bo ostatni worek wywędrował z Dionizym i nie wrócił
miszelina pisze:A może Marzena mogłaby? Robert ma do niej kontakt.
Może Ania Sz. albo Basia? Napisz do nich na FB, bo z moim netem znowu kiepściunio![]()
Dzisiejsza burza pozbawiła mnie znowu dostępu do niego via lapek, nie mam telewizji ani prądu. A sąsiednia stodoła sfajczyła się do imentu od pioruna.
miszelina pisze:A może Marzena mogłaby? Robert ma do niej kontakt.
Może Ania Sz. albo Basia? Napisz do nich na FB, bo z moim netem znowu kiepściunio![]()
Dzisiejsza burza pozbawiła mnie znowu dostępu do niego via lapek, nie mam telewizji ani prądu. A sąsiednia stodoła sfajczyła się do imentu od pioruna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 86 gości