Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić![]()
Mój wet mi liczy szczepienie 50,0 zł Tricat, czyli stówka za kotaNie najgorzej, choć miałam zamiar szczepić akurat inne koty
![]()
No cóż... muszą poczekać...
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić![]()
Mój wet mi liczy szczepienie 50,0 zł Tricat, czyli stówka za kotaNie najgorzej, choć miałam zamiar szczepić akurat inne koty
![]()
Kurczę, ta piekielna kasa... Wysłałam śmieszne 80 zł dzisiaj z bazarku
Wystawię jeszcze jeden, spróbujemy tam coś może uhandlować?
Lipa i dno....
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić![]()
![]()
Kurczę, ta piekielna kasa... Wysłałam śmieszne 80 zł dzisiaj z bazarku
Wystawię jeszcze jeden, spróbujemy tam coś może uhandlować?
Lipa i dno....
_ogonku_ wcale nie takie śmieszneKasa idzie jak woda, każdy najmniejszy grosik się liczy, a 8 dyszek to ohoho!
![]()
Poza takimi większymi jest pierdyliard wydatków rzędu 10-20 zł, na duperele typu lakcidy, witaminy, krople do oczu, strzykawki i igły itp. Zbieram paragony, ale jak mam się zabrać za zliczanie tego, to mi się niedobrze robi
Dziewuchy zaszczepione i zaczipowaneI zdrowe
Awanturce jeszcze od czasu do czasu łzawi to oczko, ale śladu po wrzodzie już dawno nie maMam kolejną receptę na tobrosopt, ale może ktoś się mógłby podzielić? Teraz już mało idzie, bo wystarczy 2x dziennie zakroplić.
Awanturka 1,10 kg, Jeż 2,20 kg
Edit: z pamięci pisałam, po sprawdzeniu - Awanturka 1,20 kg! Kawał baby się robi
Witam,
czy kotek znalazł już dom?
pozdrawiam
AK
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 148 gości