Awanturka i Jeżynka w DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 14:30 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

To miłe kotki - same się pakują :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 09, 2012 14:43 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

To naklej adres do wysyłki :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lip 09, 2012 14:46 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Dostarczę osobiście :kotek:

OKI

Post » Wto lip 10, 2012 8:19 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Plackotek wymiata :lol:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto lip 10, 2012 9:25 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Taaa.... zwłaszcza w nocy :x

Jeż też ujawnia charakterek - nie lubimy innych kotów, o! Awanturka i wystarczy ;) Reszta jest wiecznie obluzgana, osyczana i owarczana. Zwłaszcza jak się do miski ktoś zbliża. Chyba faktycznie ktoś ją podrzucił na tamto podwórko (wiekiem do żadnego miotu nie pasuje), a miejscowe koty ją pogoniły :? Mam nadzieję, że przejdzie jej niedługo, bo kolejna charakterna baba w stadzie średnio mi się uśmiecha. Nawet na chwilkę :twisted:

OKI

Post » Wto lip 10, 2012 9:42 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Skoro zakumplowała się z bandycką Awanturką, pewnie z czasem niechęć do innych kotów też jej przejdzie 8)
Obrazek

rastanja

Post » Wto lip 10, 2012 9:57 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Na razie większego problemu nie ma, ale pannica ewidentnie się rozkręca dopiero :roll:
Awanturkę lubi, mogą się kotłować godzinami. Czarnuchy i Mirona toleruje, ewidentnie są niegroźne.
Duże koty są beee - trzeba nakrzyczeć i popędzić :twisted:
Wyraz twarzy też jakby bardziej bandycki jej się robi... :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Wto lip 10, 2012 15:16 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

No i zapomniałabym o najważniejszym ;)
Dziś jedziemy na II szczepienie i czipowanie z Jeżem i Awanturą :kotek:
O ile nie utknę w korku, jak wczoraj :roll:

OKI

Post » Wto lip 10, 2012 15:24 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

oj a ty już zabrnęłaś tak daleko i szczepienie i czipowanie ,a my w czarnej d.pie :|
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 10, 2012 15:28 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić :twisted:
Mój wet mi liczy szczepienie 50,0 zł Tricat, czyli stówka za kota :? Nie najgorzej, choć miałam zamiar szczepić akurat inne koty :roll:
No cóż... muszą poczekać...

OKI

Post » Wto lip 10, 2012 16:51 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI pisze:Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić :twisted:
Mój wet mi liczy szczepienie 50,0 zł Tricat, czyli stówka za kota :? Nie najgorzej, choć miałam zamiar szczepić akurat inne koty :roll:

Kurczę, ta piekielna kasa... Wysłałam śmieszne 80 zł dzisiaj z bazarku :(
Wystawię jeszcze jeden, spróbujemy tam coś może uhandlować?
Lipa i dno :(....

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lip 11, 2012 8:31 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Przeliczyłam, że taniej mi wyjdzie zaszczepić i pogonić z chałupy, niż karmić :twisted:

_ogonku_ wcale nie takie śmieszne :1luvu: Kasa idzie jak woda, każdy najmniejszy grosik się liczy, a 8 dyszek to ohoho! :1luvu:
Poza takimi większymi jest pierdyliard wydatków rzędu 10-20 zł, na duperele typu lakcidy, witaminy, krople do oczu, strzykawki i igły itp. Zbieram paragony, ale jak mam się zabrać za zliczanie tego, to mi się niedobrze robi :?

Dziewuchy zaszczepione i zaczipowane :D I zdrowe :D
Awanturce jeszcze od czasu do czasu łzawi to oczko, ale śladu po wrzodzie już dawno nie ma ;) Mam kolejną receptę na tobrosopt, ale może ktoś się mógłby podzielić? Teraz już mało idzie, bo wystarczy 2x dziennie zakroplić.
Awanturka 1,10 kg, Jeż 2,20 kg :lol:

Edit: z pamięci pisałam, po sprawdzeniu - Awanturka 1,20 kg! Kawał baby się robi ;)

OKI

Post » Śro lip 11, 2012 19:45 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

_ogonku_ wcale nie takie śmieszne :1luvu: Kasa idzie jak woda, każdy najmniejszy grosik się liczy, a 8 dyszek to ohoho! :1luvu:
Poza takimi większymi jest pierdyliard wydatków rzędu 10-20 zł, na duperele typu lakcidy, witaminy, krople do oczu, strzykawki i igły itp. Zbieram paragony, ale jak mam się zabrać za zliczanie tego, to mi się niedobrze robi :?

Dziewuchy zaszczepione i zaczipowane :D I zdrowe :D
Awanturce jeszcze od czasu do czasu łzawi to oczko, ale śladu po wrzodzie już dawno nie ma ;) Mam kolejną receptę na tobrosopt, ale może ktoś się mógłby podzielić? Teraz już mało idzie, bo wystarczy 2x dziennie zakroplić.
Awanturka 1,10 kg, Jeż 2,20 kg :lol:

Edit: z pamięci pisałam, po sprawdzeniu - Awanturka 1,20 kg! Kawał baby się robi ;)

No no no się kroi Afera, niedługo Awanturka będzie mglistym wspomnieniem :mrgreen:

Dobrze że kaska się przyda, ja rozkminię co tam mam i wystawiam ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw lip 12, 2012 10:38 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Mail z dziś, tylko nie wiem, czy w dobrym wątku umieszczony :mrgreen: :
Witam,
czy kotek znalazł już dom?

pozdrawiam
AK

:roll:

OKI

Post » Czw lip 12, 2012 11:09 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

:) może to tzw. "pierwsze śliwki robaczywki"? I w drugim mailu byłaby trochę bardziej rozgadana? :lol:
Obrazek

rastanja

[poprzednia][następna]