Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:dziewczyny nie zabijcie mnie ale poprosiła mnie pani dr Ewelina o pomoc. Zmarła mama jej znajomej dwa tygodnie temu i zostawiła dwa koty - pręgowany chłopak i trikolorka kotka - chyba 4 letnie. Szczepione, kot kastrowany, dziewczyna nie. Córka tej pani co zmarła jest kilka dni przed porodem, mieszka z teściową, gdzie jest pies i kot, i teściowa powiedziała, że nie ma mowy na nastepnego kota. Pani zapłaci za szczepienia, testy Felv i sterylkę kotki, da też jedzenie. Kobieta jest zrozpaczona, blagała mnie żebymy wzięli te koty i znależli im dobre domy. Dr Ewelina tez bardzo prosi. Wiem, że malo miejsca ale ja też bardzo proszę. kobieta dzwoniła do schroniska w katowicach ale powiedzieli, że do odwołania kotów nie przyjmują. Bardzo mnie prosila zeby nie poszły do schroniska....
wiesiak pisze:Czy Pumce ktos robi ogloszenia interrnetowe i papierowe?Czy zrobic?
The Szops pisze:Maluchy na zdrowej wyglądają uroczo, ale potrafią "się bronic"
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 09.07.-15.07.2012 r.
09.07. pon. rano Kasia wie. Mara
10.07.wt. rano Marta wie. brak
11.07. śr. rano Kasia wie Ewa
12.07. czw.rano Beatka wie. brak
13.07. piat rano Marta wie. brak
14.07. sob. brak wie. brak
15.07. niedz. rano Dorotka wie. brak
The Szops pisze:
Jutro postaramy się zabrac do weta Fuksa. Musi byc na czczo. Nie wiem o której będzie jutro rano dyżur, jesli bardzo wcześnie to może jescze coś zjeśc, ale potem trzeba zabrac miseczki, zostaje tylko woda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 324 gości