Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:[...] No i zaczęła pisać.
Fan ficki na temat LOTR były wtedy pisane lawinowo, więc pańcia poszła na całość. Główną bohaterką uczyniła młodą żonę księcia z Mrocznej Puszczy, znaczy niejakiego Legolasa, fundując im od razu na wejściu kilkuletnie bliźnięta. Kiedy drużyna dotarła do Lorii, do tego zgodnego małżeństwa dorzuciła Haldira, czyniąc z nich apetyczny trójkącik i to - uwaga - równoramienny. Rzecz jasna Haldir w Helmowym Jarze ocalał, choć - rzecz jasna - cudem, po czym pańcia w swej ułańskiej fantazji do trójkąta dorzuciła wymyśloną na poczekaniu kuzynkę Haldira, czyniąc prawie kwadrat, a zaraz potem autentycznego młodszego brata Haldira, konkretnie Rumila. W końcu Frodo dotarł tam gdzie miał, ale tu okazało się, że wrzucany w odcinkach na pewną stronę fanfic ma już liczne grono wielbicielek i nie da rady tak po prostu go skończyć. Więc pańcia pisała dalej. Legolas doczekał się czterech sztuk progenitury, a piąta i szósta sztuka to ostatnie bliźnięta, które były - rzecz jasna - haldirowe. Do apetycznego pięciokąta doszlusowała po dorośnięciu najstarsza córka naszej wstępnej pary, ale ostatecznie pańcia ją po prostu wydała za Rumila i - rzecz jasna - obdarzyła kolejnymi bliźniętami, a potem...
Bianka 4 pisze:Ewciu, o co Ty Meganę podejrzewasz
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewciu, o co Ty Meganę podejrzewasz
O nic nie podejrzewam................ale sama zobacz........
Bianka 4 pisze:EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewciu, o co Ty Meganę podejrzewasz
No fakt, nie pomyślałam jak na tym zdjęciu Generał wygląda...Ale to dlatego, że widziałam Generała "na żywo" i jest cudownym spaślaczkiem
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewciu, o co Ty Meganę podejrzewasz
No fakt, nie pomyślałam jak na tym zdjęciu Generał wygląda...Ale to dlatego, że widziałam Generała "na żywo" i jest cudownym spaślaczkiem
No, no, a na czym tak się spasł...............biedne wróbelki i sikorki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości